Προς το περιεχόμενο

Epson L365 printer Review

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά από αρκετό καιρό ένας ακόμη εκτυπωτής, για την ακρίβεια ένα πολυμηχάνημα, φθάνει σήμερα στον πάγκο δοκιμών του Insomnia.gr

Πρόκειται για το πολυμηχάνημα EPSON L365, το οποίο πέρα από τις συνηθισμένες προδιαγραφές που παρέχει συνήθως ένα τέτοιο εργαλείο φέρνει και αρκετές καινοτομίες οι οποίες σύμφωνα με την εταιρεία εκτός του ότι καθιστούν ιδανικό για πάσης φύσεως εκτυπώσεις τόσο σε οικιακό περιβάλλον όσο και περιβάλλον γραφείο, θα ταράξει σε μεγάλο βαθμό τα νερά της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Πάμε λοιπόν να δούμε μέσα από τις ενότητες της παρουσίασης που ακολουθεί τι ακριβώς είναι αυτό σύμφωνα με την EPSON κάνει το εν λόγω μοντέλο να ξεχωρίζει τόσο πολύ, ξεκινώντας όπως πάντα με μια σύντομη επισκόπηση των τεχνικών του χαρακτηριστικών.

Link.png Site: Epson L365 printer Review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για γραφείο που τυπώνεις συνέχεια καλός είναι αλλά για σπίτι λίγο ακριβός νομίζω και το λέω αυτό γιατι δεν θα κάνεις εύκολα αποσβεση απο τα μελάνια.

Στο Σκρουτζ κάποιος έχει αφήσει κριτική ότι μόλις έκανε τις 12000 σελίδες, το μηχάνημα έπαθε κομπλα και έβγαλε μύνημα ότι πρέπει να πάει σερβις για προληπτική συντήρηση με ότι συνεπάγεται ως προς το κόστος, ισχύει ?

Το εχω διαβασει και αλλου αυτο, λογικα ισχυει. Εγω εχω κατεβασει το wicreset που λεει οτι φτιαχνει το προβλημα και δεν χρειαζεται να παει service ο εκτυπωτης. Αλλα εχω ακομα πολυ μελλον μεχρι να φτασω τις 12000 σελιδες.

για γραφείο που τυπώνεις συνέχεια καλός είναι αλλά για σπίτι λίγο ακριβός νομίζω και το λέω αυτό γιατι δεν θα κάνεις εύκολα αποσβεση απο τα μελάνια.

Τα μελάνια του σε αντίθεση με άλλες εκτυπωτές είναι περίπου στα 9 ευρώ κάθε μπουκάλι που φτάνει για απίστευτα πολλές εκτυπώσεις.εκτυπωνω φωτογραφίες Α4 μέγεθος και Δεν είδα τι στάθμη να πέφτει.πιστεύω ότι είναι ότι πιο οικονομικό μπορεί να βρει κανείς

Τα μελάνια του σε αντίθεση με άλλες εκτυπωτές είναι περίπου στα 9 ευρώ κάθε μπουκάλι που φτάνει για απίστευτα πολλές εκτυπώσεις.εκτυπωνω φωτογραφίες Α4 μέγεθος και Δεν είδα τι στάθμη να πέφτει.πιστεύω ότι είναι ότι πιο οικονομικό μπορεί να βρει κανείς

για οικιακή χρήση και πάλι δεν αξίζει,εξαρτάται βέβαια και απο τον άνθρωπο,εγώ στην σχολή που ήμουν 4 χρόνια εκτύπωνα καμια 20αρα σελίδες την βδομάδα δηλαδή περίπου 3000 σελίδες για 9 μήνες τον χρόνο που σημαίνει 300 ευρώ στο φωτοτυπάδικο,εκεί αν τον έπαιρνα και πάλι παίζει να μην σύμφερε + το χαρτί θα μου έκανε μικρή απόσβεση και πάλι.

Επισκέπτης

Τον 355 (αμέσως προηγούμενο μοντέλο αν δεν απατώμαι), τον έχει γνωστός που του έχει βγάλει το λάδι σε φωτογραφικές εκτυπώσεις. Τον έχει στείλει 2 φορές στην  Epson για service με αμελητέο κόστος κι έχει σωθεί από τα μελάνια (μέχρι και από Canon με ιμιτασιόν από ebay και κόστος κάτω από τα 2 ευρώ το μελανοδοχείο, πιο οικονομικός βγαίνει). Είναι ακριβοί σε σχέση με τους συμβατικούς εκτυπωτές, αλλά αν έχεις όγκο εκτυπώσεων συμφέρει.

Επίσης το μελάνι του είναι περίπου 6,5 ευρώ και όχι 9

Για απλή οικιακή χρήση, ειδικά αν το χρώμα δεν μας πολυσκοτίζει, εγώ είμαι υπέρ του laser, αφού το toner έχει σχεδόν απεριόριστη διάρκεια ζωής και δεν βουλώνει κεφαλές κ.λπ.

Επειδή το έχω ψάξει πολύ όσο πιο φτηνός είναι ο εκτυπωτής τόσο πιο ακριβά είναι τα μελάνια του. Κοινώς πριν αγοράσετε ψάξτε το κόστος εκτύπωσης της σελίδας και το πόσες σελίδες θα τυπώνετε τον μήνα. Όλοι λέμε "τον θέλω για οικιακή χρήση" και φτάνουμε να τυπώνουμε χιλιάδες σελίδες με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρήμα.

Επίσης η Epson έχει βγάλει και μια σειρά εκτυπωτών (WorkForce) που υποστηρίζει ότι είναι κατά 50% φτηνότεροι σε χρήση από τους αντίστοιχους laser.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...