nliokal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Είναι ένα τραγούδι που άκουσα πριν λίγο στο ραδιόφωνο και το τραγουδάει γυναίκα. Γενικά πάει λίγο στο μιλητό το κομμάτι και το ρεφρέν λέει "κάτω απ' την ομπρέλλα σου θα μπώ ... θα σε ρωτήσω τυπικά για τη ζωή σου...." και καταλήγει "... πως είναι βάσανο να είμαι μακριά σου" Η αρχή λέει "Τι να πεις τι να πώ..." Ξέρει κανείς την τραγουδίστρια και τον τίτλο??
dim_b Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Είναι Πέγκυ Ζήνα. Δε θυμάμαι τον τίτλο, αλλά αν ψάξεις λίγο θα το βρεις γιατί είχε ξαναζητηθεί πολύ πρόσφατα (νομίζω στο 'name that tune')
nliokal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά ευχαριστώ αλλά δεν είναι αυτό το τραγούδι. Καμία άλλη ιδέα ποιό μπορεί να είναι;
dim_b Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Είναι η 3η φορά που το γράφω και δε μου αρέσει και η Πέγκυ Ζήνα. "Μαζί σου" λέγεται και αν είχες ψάξει θα το είχες βρει, αλλά γιατί να το κάνεις αφού μπορούμε να ψάξουμε εμείς γιά σένα
nliokal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Οκ found it. Είναι όντως Πέγκυ Ζήνα αλλά το "Mαζί σου" όχι το "Δυστυχώς".... thanks folks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.