Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Παιδιά σώστε με! μου δώσανε ένα pc με αυτήν την μητρική:http://www.motherboards.org/mobot/motherboards_d/Lite-On/NA120/ Αρχικά ξεκίνησα να του βάλω τα windows 7 ενώ είχε τα XP! Είχε 256ram αλλά του άλλαξα το winsetup.dll για να επιτρέψει να γίνει η εγκατάσταση! Δυστυχώς επειδή χρειαζόταν να φύγω από την δουλειά έπρεπε να το κλείσω κατα την διάρκεια που έκανε format! ΤΟ ΞΕΡΩ! ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΙΑ!!Παρ όλα αυτά άνοιγε κανονικά! Μόνο που όταν πήγα να το κάνω από την αρχή να bootάρει μου έβγαζε CDBOOT-code5 ! Στην προσπάθεια μου να το ρυθμίσω έκανα αρκετές επανεκκινήσεις! Κάποια στιγμή (δεν ξέρω γιατί) άνοιξα το κουτί να του ρίξω μια ματιά! Έβγαλα την ram για να την δω! την ξαναέβαλα.κοίταξα τον σκληρό για να δω τα στοιχεία του! Και ξαφνικά ενώ δεν έγινε κάποιο λάθος στα καλώδια Δεν μου λειτουργεί οθόνη ,ποντίκι,πληκτρολόγιο και οποιαδήποτε θύρα usb! Επίσης το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή όπως και το πράσινο λαμπάκι της μητρικής λειτουργούν κανονικά! Ενώ ένα άλλο ανεμιστηράκι που έχει δεν λειτουργεί! Τι κάνω τώρα? Ελπίζω να μην φταίει η μητρική πάντως! ή οτιδήποτε άλλο ακριβό!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 κι όταν δούλευε κανονικά δεν ακουγόταν κάποιο μπιπ! Υπάρχει πιθανότητα να θέλει αλλαγή η μπαταρία της μητρικής ? το μετάνοιωσα που το άνοιξα πριν τελειώσω τις παρανομίες με το format
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ναι δεν επρεπε να το σταματησεις...αλλα σε καθε περιπτωση δεν δημιουργει βλαβη στην μητρικη,παρα μονο στο δισκο αν και εφοσον. καλο θα ειναι να τα βγαλεις ολα απο πανω και μπαταρια και να το ξαναδοκιμασεις.Δεν νομιζω να ειναι θεμα μπαταριας ωστοσο βγαλτην απο πανω για δεκα λεπτα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 να τα βγάλω όλα και να αφήσω μόνο επεξεργαστή πάνω ?
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ναι βγαλε τα παντα ασε μονο επεξεργαστη δεν παιζει ρολο και ξεκινα σιγα σιγα να βαζεις πaνω πργαματα. Βγαλε και την μπαταρια μην το ξεχασεις.
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ναι δεν υπαρχει προβλημα αν ανοιξει απλα δεν θα εχει ημερομηνια και ωρα , και θα πατησεις ενα F1 για να κανει την εκκινηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 τα έβγαλα όλα! πάλι δεν δείχνει τίποτα! έβαλα την ram.πάλι τίποτα! υπάρχει πιθανότητα να είναι το τροφοδοτικό? αλλά αν ήταν το τροφοδοτικό θα άνοιγε το pc ? χωρίς να έχω μεγάλη πείρα στο συγκεκριμένο περιστατικό υποψιάζομαι μητρική! χωρίς να είμαι σίγουρος για τίποτα :/
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν ειναι τροφοδοτικο μαλλον ειναι μητρικη boot screen δεν εχεις καθολου απλα αναβει και τιποτα αλλο?
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ναι!! και αυτό παίζει να προήλθε επειδή το σταμάτησα από το φορμάτ ή επειδή επιχείρησα windows 7 σε 256RAM ? αν και αν είναι από το 2ο έχω δει κι άλλους που το χουν κάνει!
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 ναι!! και αυτό παίζει να προήλθε επειδή το σταμάτησα από το φορμάτ ή επειδή επιχείρησα windows 7 σε 256RAM ? αν και αν είναι από το 2ο έχω δει κι άλλους που το χουν κάνει! δεν παιζει ρολο το 256 σε μνημη και την εγκατασταση λειτουργικου. Αυτο παιζει απλα να ετυχε στην μητρικη. στο Boot screen τι σου γραφει κατω κατω βγαζει καποιο μηνυμα?σου ζηταει κατι? γραφει καποιο error?
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 μαλλον ειναι βλαβη της μητρικης φιλε μου. και ειναι και 478 socket ....... δυσκολα θα βρεις απλα ηταν να συμβει ...
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 το ότι ήταν να συμβεί με ηρεμεί λίγο! τι εννοείς ότι ήταν socket 478? να μαθαίνω τουλάχιστον και κάτι! και ευχαριστώ πολύ για την τεχνική υποστήριξη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα