diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Καλημερα σας.... Για το εν λογω λαπ τοπ........ θα ειμαι συντομος : Δεν ανάβει. εχω κάνει τα παντα οπως: δοκιμασα φορτιστη αλλον το δοκιμασα χωρις μπαταρια επαιξα δηλαδη με συνδυασμο μπαταρια φορτιστη. Ελυσα ολο το μηχανημα και χωρις μνημες το δοκιμασα και χωρις δισκο και χωρις πληκτρολογιο και σκετη motherboard. Προφανως δεν παιρνει ρευμα το λαπ τοπ γιατι πανω στην μπαταρια εχει ενδειξη που το πατας και σου λεει αν ειναι φορτισμενη.... μετρημενη και με πολυμετρο. Σιγουρα ειναι μητρικη...? Αν γνωριζει καποιος κατι ποιο εξειδικευμενο ας με βοηθησει.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εφοσον δεν ανάβει ούτε με μπαταρία ναι, μαλλον μητρική. Απο την αλλη σκέφτομαι πως..δεν ειναι κανένα τυχαίο μηχάνημα. Βέβαια τα ηλεκτρονικά έτσι χαλάνε. Δοκίμασε να αφαιρέσεις την μπαταρία της μητρικής για 1-2 λεπτά και δοκίμασε πάλι.
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 εφοσον δεν ανάβει ούτε με μπαταρία ναι, μαλλον μητρική. Απο την αλλη σκέφτομαι πως..δεν ειναι κανένα τυχαίο μηχάνημα. Βέβαια τα ηλεκτρονικά έτσι χαλάνε. Δοκίμασε να αφαιρέσεις την μπαταρία της μητρικής για 1-2 λεπτά και δοκίμασε πάλι. φιλε μου τα εχω κανει ολα .... Δεν αναβει καθολου.Ξερεις αν ειναι κατι που μπορω να κοιταξω στην μητρικη? Δεν εχει ουτε ασφαλεια ουτε τιποτα τι συγκεκριμενα μπορει να εχει καει? (μητρικη καινουρια 650€) (μεταχειρισμενη 250-300 € refurbished) οποτε αντιλαμβανεσε οτι θα παλεψω να φτιαξω αυτη με καθα δυνατο τροπο.
Xristaras12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 πέρα απο κάτι καμμένο,δε νομίζω ότι μπορείς να δεις μόνος σου κάτι αλλο. Επόμενο βήμα επιδιορθωσης ειναι ενα reballing όπου ξεκολλάνε τα chip απο την μητρική και τα κολλάνε πάλι. Αλλα το κόστος δεν νομίζω να είναι προσιτό. 1
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Οσον αφορα το reball υπαρχει ακρη δεν ανησυχω..το θεμα ειναι οτι δεν περναει ρευμα μεσα και το κακο ειναι οτι στο schematics της dell δεν βγαζεις ακρη για κανενα λογο. δεν νομιζω οτι θα βοηθουσε να κανω reball χωρις να εχω καποια ενδειξη μη λειτουργιας.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Απο την στιγμή που πρόκειται για πολύ καλό laptop και με φαινομενικά πρόβλημα με την motherboard καλύτερα να το πας καπου να το κοιτάξουν
diaol Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Με τη μια ολοι μου λενε οτι ειναι μητρικη δεν μπαινουνε στην διαδικασια να το ψαξουνε. Θα βρω κανενα τσακαλακο........
Kris_Lyn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Με πολύμετρο μέτρησες αν περνάει ρεύμα απ' το dc jack του laptop; Αλλά λες ότι ούτε με μπαταρία δουλεύει. Χμ... Μάλλον μητρική...
SPANK Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Με αυτά τα προβλήματα που περιγράφεις λογικά ειναι motherboard αλλα επειδή ειναι τέτοια η φύση του προβλήματος μην περιμένεις να βρείς σίγουρη λύση μεσα απο το internet δηλαδή καλύτερα να το δεί απο κοντά καποιος τεχνικός
diaol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Επειδη εκανα μια γρηγορη αναζητηση στο ιντερνετ και ειδα οτι εχουνε πολλοι το ιδιο προβλημα. Ολοι λενε οτι ειναι μητρικη. Βεβαια δεν πολυβγαζω και ακρη. Για να ειμαι ειλικρινης βρηκα ενα σχεδιο της μητρικης "schematic" μεσα απο την Dell απο το οποιο μου ειπανε να μετρησω μια συγκεκριμενη "διοδο". Αν περναει ρευμα λενε απο αυτην τοτε το motherboard δουλευει και ειναι βλαβη στον επεξεργαστη. Αλλα εστω και χωρις επεξεργαστη δεν θα επρεπε να αναβει???? Βεβαια με μια επικοινωνια με την dell μου ειπανε κατευθειαν οτι ειναι μητρικη,αλλα οταν τους ανεφερα τι ακριβως εχω κανει και του ειπα αν μπορω να κανω κατι αλλο,μου ανεφερε οτι μπορει να ειναι και ο επεξεργαστης. Τελοσπαντων μην λεω πολλα θα το παλεψω και θα ενημερωσω.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 χωρίς επεξεργαστή όχι δεν θα πρέπει να ανάβει. μόνο μητρικές σταθερών ανάβουν χωρίς επεξεργαστή πάνω και αυτές μάλιστα είναι ελάχιστες(περισσότερο για αναβάθμιση bios αν δεν υποστηρίζεται ο επεξεργαστής που έχεις)και δεν έχεις άλλον να βάλεις για να γίνει το update. 1
diaol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 οποτε πρεπει να βρω τον ιδιο επεξργαστη και να τον δοκιμασω Ευχαριστω παντως γιατι δεν το ηξερα αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα