sakisvele Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Βρίσκομαι στο ΙΛΙΟΝ, Αττικής. Στατιστικά γραμμής; Συνδέση ενσύρματα .Εχω το speedport w724v ρουτερ με το τελευταιο firm απο ΟΤΕ. Καποιος να βοηθησει να φτιαχτει το προφιλ που με εχουν βαλει?
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν είσαι μακριά απο το αστικό κέντρο δεν μπορείς να κάνεις κατι ουτε ο οτε να έχεις καλύτερη ταχύτητα
sakisvele Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ειμαι 2700 μετρα απο το Περιστερι και μου κανανε την γραμμη VOB
sakisvele Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δώστε κάνα προφίλ (ιδέα) να δω αν κάτσει και στην γραμμή μου.
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Η ταχύτητα σου είναι φυσιολογικότατη (και πάλι καλά να λες) με βάση την εξασθένιση. Δεν υπάρχει κάποια ιδέα διότι το πρόβλημα είναι καθαρά θέμα απόστασης (3,25 km)
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω βασικά οτι μπορείς να αλλάξεις προφίλ μονο ο provider μπορεί να το κάνεις , σε ορισμένα router γίνεται αλλα δεν νομίζω στα εργοστασιακά που ειναι κλειδωμένα , εκτος αυτού με 2.7 χιλιόμετρα δεν θα κάνει τιποτα αλλο προφίλ μην σου πω οτι μπορεί να εχεις και αποσυνδέσεις
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τα 2,7 km που τα είδατε; 45,2 dB attenuation είναι καλωδιακή απόσταση ίση με 3,25 km.
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τα 2,7 km που τα είδατε; 45,2 dB attenuation είναι καλωδιακή απόσταση ίση με 3,25 km. Το αναφέρει ο φίλος παραπάνω
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ο φίλος μπορεί να αναφέρει ό,τι πιστεύει, φαντάζομαι όμως δεν μέτρησε πόντο-πόντο το καλώδιο Την καλωδιακή απόσταση την υπολογίσουμε βάσει του attenuation και το attenuation του αναφέρεται σε καλωδιακή απόσταση 3,25 km.
sakisvele Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω βασικά οτι μπορείς να αλλάξεις προφίλ μονο ο provider μπορεί να το κάνεις , σε ορισμένα router γίνεται αλλα δεν νομίζω στα εργοστασιακά που ειναι κλειδωμένα , εκτος αυτού με 2.7 χιλιόμετρα δεν θα κάνει τιποτα αλλο προφίλ μην σου πω οτι μπορεί να εχεις και αποσυνδέσεις ΚΟιτα να αλλάξω εγω δεν μπορώ αλλα να προτείνω εγω ναι μπορώ να το κανω για αυτο άλλωστε απεύθυνα την γνώμη σε εσάς τους ειδικούς.
SPANK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Θεωρητικά οσο χαμηλότερο προφίλ ειναι τοσο το καλύτερο δηλαδή εχεις καλύτερες ταχύτητες , αν δηλαδή ήσουν σε ενα 6αρι προφίλ θεωρητικά θα ανέβαινε η ταχύτητα σου μετα ομως μπορείς να ειχες αποσυνδέσεις στην γραμμή οποτε ο provider σε βάζει σε μεγαλύτερο προφίλ για να μην έχεις προβλήματα , το προφίλ δηλαδή εξαρτάται και απο την γραμμή που έχεις δεν ειναι δηλαδή βάζουμε χαμηλότερο προφίλ και ολα καλα ανέβηκε η ταχύτητα. Και με την δική σου γραμμή δεν βλέπω να μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα
poulinos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 εφοσον ειναι σε vdsl δεν ειδα καποιον να γραψει το κλασσικο .δηλαδη αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf το vdsl δεν παιζει οπως το adsl.δεν θελει bridge taps.απορω ακομα γιατι τους βαζουν σε vdsl και οχι σε adsl αλλα οκ.ισως κερδισεις λιγο με σωστη καλωδιωση εκτος αν πιανουν τα χερια σου να κανεις δοκιμη στον κατανεμητη/χωνευτη να δεις ποσο εχεις και εκει.
goana12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Ο φίλος μπορεί να αναφέρει ό,τι πιστεύει, φαντάζομαι όμως δεν μέτρησε πόντο-πόντο το καλώδιο Την καλωδιακή απόσταση την υπολογίσουμε βάσει του attenuation και το attenuation του αναφέρεται σε καλωδιακή απόσταση 3,25 km. Σωστο αυτο αλλα με μια διαφορα... Στο vdsl που εχει κλειδωσει η γραμμη του φιλου, η εξασθενηση στο ρουτερ δειχνει 5-7dB περισσοτερο απ' οτι σε adsl λογω διαφορετικων συχνοτητων που αναλυονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα