Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

socket 2011 ;

Επίσης φαντάζομαι μια GTX980 θα είναι χειρότερη από μια R9 290X λόγω χαμηλότερου TDP...

οχι φιλε δεν νομιζω αυτο,αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις.φαντασου λοιπον την 980 με 250 tdp και σε μεγαλυτερο chipακι με κανα 1-2 perissotera billion transistors

Raw performance οι gamers???? Gamers λεγονται αυτοι που παιζουν παιχνιδια οχι αυτοι που ασχολουνται με benchmarks κλπ που κολλαει αυτο που γραφεις???? Α και φανταζομαι σου εχουν απαντησει στο mail που τους εστειλες ε... Δεν :rolleyes:

δυστυχως δεν...αλλα εγω τους το εστειλα ρε φιλε.world goes mobile και μαλακιες...

Δημοσ.

οχι φιλε δεν νομιζω αυτο,αλλα λεω αλλα καταλαβαινεις.φαντασου λοιπον την 980 με 250 tdp και σε μεγαλυτερο chipακι με κανα 1-2 perissotera billion transistors

δυστυχως δεν...αλλα εγω τους το εστειλα ρε φιλε.world goes mobile και μαλακιες...

Σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν με τετοια email αυτο εννοουσα ακομα και αν ειχες καλη διαθεση που το εστελνες.

Σου ειπα και το εχω πει και πιο παλια,αν μπορουσα θα εβαζα στοιχημα οτι τους πρωτους haswell(βλεπε 4770 κλπ)επιτηδες τους κανανε ετσι και στο θεμα overclock και θερμοκρασιων κλπ για να κυκλοφορησουν μετα τους επομενους,εξου και το ολο marketing οτι σηκωνουν μεγαλυτερο overclock(ενω πριν ηταν λοταρια)και πλεον εχουν στοχο τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες....

Γιαυτο το φωναζω συνεχεια οτι παιδια καθυστε στα αυγα σαν και να παρακαλατε εν μερη να συνεχισουν ετσι τα πραγματα γιατι γλυτωνουν τσαμπα λεφτα σε αναβαθμισεις επεξεργαστων και ουσιαστικα ειναι λεφτα απο την τσεπη μας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται να την φανταστώ, υπάρχει. 980 Ti / Titan X νομίζω την λένε. Εσύ του RAW PERFORMANCE woh κ.τ.λ. δεν την έχεις δει;

:-)

Και επειδή δεν καταλαβαίνω τι λες :rolleyes: ... Για αυτό υπάρχουν και τα άλλα socket (2011-3 π.χ.), 140W TDP να γουστάρεις και περισσότεροι πυρήνες (6 και 8) = RAW PERFORMANCE. Αν εσύ αυτά τα θες σε μητρική των €100 και επεξεργαστή των €200, καλή τύχη και στέλνε emails. Είμαι σίγουρος οτι μια εταιρία που βγάζει 50 δις $ τον χρόνο είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και θα κάνει κάτι τέτοιο που ζητάς... :rolleyes:

----------

Και για να είμαστε στο θέμα, ο 4790K stock στο cinebench R15 βγάζει περίπου 850, ο 6700K βγάζει περίπου 880. :-)

Η επεξεργασία 4K βίντεο ποτέ δεν έγινε πιο εύκολη από την επόμενη Τρίτη και τις DDR4 μνήμες. :rolleyes:

Επεξ/σία από NT1G
  • Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην κατσουν να ασχοληθουν με τετοια email αυτο εννοουσα ακομα και αν ειχες καλη διαθεση που το εστελνες.

Σου ειπα και το εχω πει και πιο παλια,αν μπορουσα θα εβαζα στοιχημα οτι τους πρωτους haswell(βλεπε 4770 κλπ)επιτηδες τους κανανε ετσι και στο θεμα overclock και θερμοκρασιων κλπ για να κυκλοφορησουν μετα τους επομενους,εξου και το ολο marketing οτι σηκωνουν μεγαλυτερο overclock(ενω πριν ηταν λοταρια)και πλεον εχουν στοχο τις χαμηλοτερες θερμοκρασιες....

Γιαυτο το φωναζω συνεχεια οτι παιδια καθυστε στα αυγα σαν και να παρακαλατε εν μερη να συνεχισουν ετσι τα πραγματα γιατι γλυτωνουν τσαμπα λεφτα σε αναβαθμισεις επεξεργαστων και ουσιαστικα ειναι λεφτα απο την τσεπη μας.

Δεν χρειάζεται να την φανταστώ, υπάρχει. 980 Ti / Titan X νομίζω την λένε. Εσύ του RAW PERFORMANCE woh κ.τ.λ. δεν την έχεις δει;

:-)

Και επειδή δεν καταλαβαίνω τι λες :rolleyes: ... Για αυτό υπάρχουν και τα άλλα socket (2011-3 π.χ.), 140W TDP να γουστάρεις και περισσότεροι πυρήνες (6 και 8) = RAW PERFORMANCE. Αν εσύ αυτά τα θες σε μητρική των €100 και επεξεργαστή των €200, καλή τύχη και στέλνε emails. Είμαι σίγουρος οτι μια εταιρία που βγάζει 50 δις $ τον χρόνο είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα και θα κάνει κάτι τέτοιο που ζητάς... :rolleyes:

----------

Και για να είμαστε στο θέμα, ο 4790K stock στο cinebench R15 βγάζει περίπου 850, ο 6700K βγάζει περίπου 880. :-)

Η επεξεργασία 4K βίντεο ποτέ δεν έγινε πιο εύκολη από την επόμενη Τρίτη και τις DDR4 μνήμες. :rolleyes:

εχετε δικιο δεν ειπα ποτε το αντιθετο ρε παιδες.αλλα πεστε οτι ειχατε 10.000 ευρα να διαθεσετε και διαλεγατε τα best of the best,θα θελατε μια μικρη πορδη mini itx στο δωματιος σας?(tower εννοω),η κανα υπερτουμπανο e-atx η πως αλλιως λεγονται αυτα...ΕΝΝΟΩ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ CHIP ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ TDP ΑΠΟ Ι5 KAI ΠΑΝΩ KAI 970/280X ΚΑΙ ΠΑΝΩ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ !!!(απλα φαντασιωνομαι μην ανησυxειτε :D

Δημοσ.

την τελευταία πενταετία 0 πρόοδος στα CPU

εγώ με x5650 στο cinebench R15 βγάζω 962 (στα 4.24GHz) και 1005(στα 4.36GHz) άλα τον έχω στα 4.24GHz για να μην τον ζορίζω πολύ χάλαρο OC δηλαδή.

Δημοσ.

Ένας 5820k βγάζει περίπου 1200κάτι στα 4,3GHz. 20-25% δεν το λες και μηδενική πρόοδο... :rolleyes:

πριν 15-20 χρόνια έβλεπες μέσα σε ένα χρόνο διάφορες 50%+ από CPU σε CPU, ενώ τώρα...

θυμάμαι όταν είχα πάρει την x58 mobo(πριν 6 - 7 χρόνια) έλεγα σε 1-2 χρόνια θα την αλλάξω, οπός έκανα πάντα. Άλα πήγε 2015 και είμαι ακόμα με το ίδιο mobo με x5650(στην αρχή είχα τον i7 920 που πρακτικά έχει το ίδιο architecture με τον x5650) και μάλλον θα την κρατήσω ακόμα άλα 3 χρόνια.

Δημοσ.

πριν 15-20 χρόνια έβλεπες μέσα σε ένα χρόνο διάφορες 50%+ από CPU σε CPU, ενώ τώρα...

θυμάμαι όταν είχα πάρει την x58 mobo(πριν 6 - 7 χρόνια) έλεγα σε 1-2 χρόνια θα την αλλάξω, οπός έκανα πάντα. Άλα πήγε 2015 και είμαι ακόμα με το ίδιο mobo με x5650(στην αρχή είχα τον i7 920 που πρακτικά έχει το ίδιο architecture με τον x5650) και μάλλον θα την κρατήσω ακόμα άλα 3 χρόνια.

Ακριβώς η ίδια ιστορία και σε μένα με τον i5 2500k τον έχω εδώ και 4 χρόνια 

• Like 2
Δημοσ.

δεν φταίνε οι εταιρείες για αυτό που σου συμβαίνει,αλλά το γεγονός οτι οι ανάγκες σου παρέμειναν

μέχρι σήμερα στα ίδια επίπεδα.

Σε 3 χρόνια θα έχει πλασαριστεί στην αγορά το 8Κ και εσύ θα βρίσκεσαι ακόμη στα 1080.

Άρα τι συμβαίνει;

Ότι οι ανάγκες σου παραμένουν στάσιμες για πολλά χρόνια και έτσι δεν υπάρχει λόγος αγοράς καινούργιας τεχνολογίας

Δημοσ.

δεν φταίνε οι εταιρείες για αυτό που σου συμβαίνει,αλλά το γεγονός οτι οι ανάγκες σου παρέμειναν

Σε 3 χρόνια θα έχει πλασαριστεί στην αγορά το 8Κ και εσύ θα βρίσκεσαι ακόμη στα 1080.

Άρα τι συμβαίνει;

Ότι οι ανάγκες σου παραμένουν στάσιμες για πολλά χρόνια και έτσι δεν υπάρχει λόγος αγοράς καινούργιας τεχνολογίας

Δεν το νομίζω είσαι offside  :P  Παράδειγμα o i7 5820k δεν είναι σημαντικά γρηγορότερος από αυτόν που αντικατέστησε , δηλαδή κάποιος που έχει τον i7 4820k δεν θα δει μεγάλη διαφορά αν πάρει τον i7 5820k . Μην αρχίσεις πάλι περί 4k , 8k κτλ μιλάω για το ευρύ κοινό για τους κοινούς θνητούς και όχι για τα μεγάλα στούντιο παραγωγής ταινιών .  

Δημοσ.

Άρα τι συμβαίνει;

Νομίζω πως τα games που έπαιζα πριν 6-7 χρόνια έχον διαφορετικές ανάγκες από πλευράς CPU από τα games του 2015, είτε έχω x99 είτε x58 της ίδιες επιδόσεις στα σημερινά games παίρνεις επειδή πολύ άπλα διάφορα σε επίδοσης είναι μικρή από CPU σε CPU.

τώρα η ανάλυσης τι σχέση έχει με αυτό? δεν μιλάμε για GPU's άλα για CPU/mobo, επίσης παίζω σε 1440p εδώ και μερικά χρονάκια.

Δημοσ.

Aπό ότι φαίνεται core to core στην ίδια συχνότητα (ipc) παίζουν στα ίδια αλλά οι skylake με πιο εξελιγμένο σύστημα τροφοδοσίας θα τα πηγαίνει καλύτερα και πιο σταθερά σε oc καταστάσεις

http://www.kitguru.net/components/cpu/anton-shilov/unlocked-intel-core-skylake-s-processors-to-sport-advanced-power-supply-circuitry/

post-68421-0-39636300-1438467927_thumb.png

post-68421-0-40871400-1438467941_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ότι να ναι λίγο το kitguru ειδικά εκεί που δείχνει με κύκλους τα pads, γιατί δεν θα έχουν όλες οι μητρικές το ίδιο socket που θα έχει τις extra επαφές.

Δημοσ.

Λετε η igpu να ειναι επιπεδου 750 non ti?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...