Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

... που ευτυχώς μάλλον θα καταλάβουν διαφορετικά πράγματα από το κατεβατό που έγραψα και από τα links που σου έδωσα στο παρελθόν, και όχι αυτό που απομόνωσες με φορουμιστικους παιδικούς "ελιγμούς" και μετετρεψες σε πρόβλημα κάτι που όπως γράφω ανήκει στα "πρόσθετα χαρακτηριστικά".. η κάρτα που δείχνεις δεν μπαίνει ούτε σε 1366 socket ούτε σε turbo X laptop.. πρόσεξε τις συμβατότητες .. :P

Αποκλείεται ! αφού δεν παίρνει DDR 4 !!  :lol: :lol:

ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμη,τι ζόρι τραβάς με το 2011-3.

το έχεις δοκιμάσει ποτέ; δοκίμασες να επεξεργαστείς 4Κ υλικό σε 2011-3

και έμεινες απογοητευμένος;

τα τεχνολογικά σου συμπλέγματα κάνουν μπάμ από μακριά.

Υποστηρίζεις απόψεις που δεν προέκυψαν μέσα από την προσωπική σου εμπειρία

αλλά από οτι ακούς,διαβάζεις,υποθέτεις και νομίζεις.

Πάρε πρώτα 2011-3,βρες 4Κ υλικό,δούλεψε τα και αν βρεις κανα πρόβλημα,τότε

βγες και πες το μας.

πειράμα και παρατήρηση.Ούτε πείραμα κάνεις ούτε παρατήρηση.

Σαν τον καθηγητάρα τον Καλόπουλο που αποδείκνυε από την Αθήνα οτι το Άγιο Φως είναι μια απάτη

και δεν πήγε ποτέ στα ιεροσόλυμα να κάνει έρευνα και παρατήρηση.

Το ίδιο είσαι και εσύ.

Εγώ δουλεύω στο 2011-3 από τον απρίλιο,σε γραφιστικά προγράμματα και επεξεργασία βίντεο.

Τώρα αν το δικό σου ανύπαρκτο 2011-3 σου έβγαλε πρόβλημα,τότε φίλε μου για να το λύσεις μια

επιλογή υπάρχει.

Να αγοράσεις 2011-3 και να δεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι

• Like 1
  • Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οκ σειρά σου τώρα.. :P :lol:

έλα δείξε μας το λαπτοπ με την PCIe USB 3.1

http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-172?do=findComment&comment=54121420

http://www.insomnia.gr/topic/563519-mac-os-x-%CF%83%CE%B5-non-apple-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/page-173?do=findComment&comment=54125639

σου είπα,δεν έχεις ιδέα και όσο επιμένεις και όσο πιο πολλά γράφεις,τόσο θα στο αποδεικνύω..

Μην γράψεις πάλι κανένα ατελείωτο σεντόνι (εγώ είδες,"3-5" σειρούλες την φορά) βαρεθήκαμε όλοι και εντυπωσιαστήκαμε με τις γνώσεις σου ( 4Κ Τούρκικα από δορυφόρο,Καλοπουλο,και σε λίγο και Λιακοπουλο) μια φώτο αρκεί άντε και ένα cinebench από "το μηχάνημα σου"

• Like 1
Δημοσ.

Σαν τον καθηγητάρα τον Καλόπουλο που αποδείκνυε από την Αθήνα οτι το Άγιο Φως είναι μια απάτη

και δεν πήγε ποτέ στα ιεροσόλυμα να κάνει έρευνα και παρατήρηση.

Δεν χρειάζεται να πάει στα Ιεροσόλυμα ούτε να κάνει κάποιο πείραμα για να αποδείξει ότι είναι απάτη το Άγιο Φως  λογική χρειάζεται...

• Like 2
Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι core to core οι brodwell είναι ταχύτεροι απο τους skylake.

Το 1151 μάλλον εχει δρόμο ακόμη...

ακόμα και έτσι να γίνει η σύγκριση ο 6700κ πάλι καλύτερος είναι.

ιδικά σε προγράμματα που βλέπουν intel quick sync όπως σε επεξεργασία βίντεο ο 6700κ κουνάει το μαντήλι σε brodwell.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται ο νεότερος, ενώ έχει μικρότερη λιθογραφία, και ίδια συχνότητα, έχει μεγαλύτερο TDP ?

σε ενοχλει?θα πας και θα αγορασεις 350 ευρα cpu και θα κοιταξεις το tdp?μακαρι για εμενα προσωπικα να ηταν και ηψυλοτερο-και ας χρειαζονταν watercool.Τουλαχιστον θα ξερω οτι εχω raw performance :)

Δημοσ.

Λοιπόν 360 πες χοντρικά κάνει τώρα ο 4790k, νομίζεις πως 350 ευρά θα κάνει ο i7 6700k ; Λογικά στα 400 θα παίξει μόλις βγει και ναι το tdp είναι ελαφρώς ανεβασμένο λόγω της ενσωματωμένης κάρτας. Ο alithinos δεν είπε ότι τον ενοχλεί, μην είσαι τόσο απότομος, απλά ρώτησε ο άνθρωπος από απορία. Επίσης, η υδρόψυξη δεν είναι πάντα λύση, για να πάρεις καλή υδρόψυξη ή θα πάρεις μια αξιοπρεπή aio ή θα τα σκάσεις για custom, διαφορετικά υπάρχουν ωραιότατες αερόψυκτρες κάτω από τα 100 ευρώ που είναι ελαφρώς κατώτερες από τις aio υδροψύξεις και προσφέρουν περισσότερα από όσο κοστίζουν, αρκεί βέβαια να μην έχεις ψηλές μνήμες γιατί από μόνες τους είναι γκουμούτσες αυτές οι αεροψύξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν 360 πες χοντρικά κάνει τώρα ο 4790k, νομίζεις πως 350 ευρά θα κάνει ο i7 6700k ; Λογικά στα 400 θα παίξει μόλις βγει και ναι το tdp είναι ελαφρώς ανεβασμένο λόγω της ενσωματωμένης κάρτας. Ο alithinos δεν είπε ότι τον ενοχλεί, μην είσαι τόσο απότομος, απλά ρώτησε ο άνθρωπος από απορία. Επίσης, η υδρόψυξη δεν είναι πάντα λύση, για να πάρεις καλή υδρόψυξη ή θα πάρεις μια αξιοπρεπή aio ή θα τα σκάσεις για custom, διαφορετικά υπάρχουν ωραιότατες αερόψυκτρες κάτω από τα 100 ευρώ που είναι ελαφρώς κατώτερες από τις aio υδροψύξεις και προσφέρουν περισσότερα από όσο κοστίζουν, αρκεί βέβαια να μην έχεις ψηλές μνήμες γιατί από μόνες τους είναι γκουμούτσες αυτές οι αεροψύξεις.

σορρυ φιλε δεν ειχα ιδεα για το τι τιμες επικρατουν(ειχα παρει τον 4770κ στα 310 απο ε-shop) και νομιζα πως με capital control θα ειμαστε περιπου στα 350.My bad.αρα ναι δικιο εχεις γυρω στο 400 θα βγουν!ναι ξερω οτι υπαρχουν πολυ καλες αεροψυκτρες αφου εχω μια για τον θερμοαιμο ι7 4770κ μου...εχω στειλει emails και σε ιντελ και σε amd λεγοντας πως εγω προσωπικα καθως και αλλα ατομα(enthousiasts,video-photo editors-gamer και δεν συμμαζευεται) που αναζητουν raw performace τελος παντων προτιμω μεγαλα chip με πιο μεγαλο tdp(βλεπε ρ0 290χ).οι θερμοκρασιες παλευονται μια χαρα και με νερακι και με αερακι.και plz μην αρχισουμε το θεμα με τη δεη παλι οσον αφορα την αυξηση του λογαριασμου...

Δημοσ.

Τζαμπα μαλωνετε, ο fx 9590 καλυτερος ειναι.

χαχαχαχαχαχαχ εδω θα διαφωνήσω ο 8370 χεχεχεχε και 8πυρηνος και 16βαλβιδος.

• Like 1
Δημοσ.

σορρυ φιλε δεν ειχα ιδεα για το τι τιμες επικρατουν(ειχα παρει τον 4770κ στα 310 απο ε-shop) και νομιζα πως με capital control θα ειμαστε περιπου στα 350.My bad.αρα ναι δικιο εχεις γυρω στο 400 θα βγουν!ναι ξερω οτι υπαρχουν πολυ καλες αεροψυκτρες αφου εχω μια για τον θερμοαιμο ι7 4770κ μου...εχω στειλει emails και σε ιντελ και σε amd λεγοντας πως εγω προσωπικα καθως και αλλα ατομα(enthousiasts,video-photo editors-gamer και δεν συμμαζευεται) που αναζητουν raw performace τελος παντων προτιμω μεγαλα chip με πιο μεγαλο tdp(βλεπε ρ0 290χ).οι θερμοκρασιες παλευονται μια χαρα και με νερακι και με αερακι.και plz μην αρχισουμε το θεμα με τη δεη παλι οσον αφορα την αυξηση του λογαριασμου...

socket 2011 ;

Επίσης φαντάζομαι μια GTX980 θα είναι χειρότερη από μια R9 290X λόγω χαμηλότερου TDP...

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα βιντεάκια τα έχω κατεβάσει από το 2010.

http://www.btsdl.cc/crowd-run-2160p-qhd-test-demo-x264-ctrlhd-tf3295760.html

'Οποιος είναι μαέστρος ας μου πει με τι μηχάνημα μπόρεσε να τα επεξεργαστεί και να μου δώσει χρόνους

UHD στα 300 σχεδόν mbps.

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχ εδω θα διαφωνήσω ο 8370 χεχεχεχε και 8πυρηνος και 16βαλβιδος.

Ναι,αλλα θελει αγωνιστικο ρευμα για να αποδωσει.Με το απλο της Δεη δε παει βημα.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι,αλλα θελει αγωνιστικο ρευμα για να αποδωσει.Με το απλο της Δεη δε παει βημα.

Τριφασικό χαχαχα

Δημοσ.

Raw performance οι gamers???? Gamers λεγονται αυτοι που παιζουν παιχνιδια οχι αυτοι που ασχολουνται με benchmarks κλπ που κολλαει αυτο που γραφεις???? Α και φανταζομαι σου εχουν απαντησει στο mail που τους εστειλες ε... Δεν :rolleyes:

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...