Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 258
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι core to core οι brodwell είναι ταχύτεροι απο τους skylake.

Το 1151 μάλλον εχει δρόμο ακόμη...

Που το είδες αυτό;

Δημοσ.

Στο ότι έχεις 2+ χιλιάρικα για Η/Υ αλλά δεν έχεις smartphone που να βγάζει φωτογραφίες.

Αλλά σημαντικότερο θα ήταν να μας έλεγες που είναι το πρόβλημα με το 4κ και της ddr3.

Έχεις καμιά μέτρηση για την όποια διαφορά που μπορεί να υπάρχει ή απλά λες ότι από πεποιθηση και μόνο πρέπει να έχεις ddr4 για να επεξεργαστείς 4k.

Γιατί τόσοι και τόσοι υπάρχουν που κάνουν επεξεργασία 1080 και είναι ακόμα με core2.

έχω βαρεθεί να το λέω.Όλα είναι σε συνάρτηση με την χρήση.

Επιλέγεις εξοπλισμό ανάλογα με το τι θες να κάνεις.

Το τι ανάλυση θα επεξεργαστείς,το τι ροή δεδομένων,το τι όγκο gb,το πόσο συχνά θα γίνεται αυτο

καθορίζει την επιλογή του εξοπλισμού.

Κατάλαβες τώρα γιατί ο moviemaker είναι εκτός τόπου και χρόνου;

Γιατί δεν έχει καταλάβει το αυτονόητο.Άλλη δουλειά κάνει ο ναύτης και άλλη ο καντιλανάφτης

απλά εγώ οταν αναφέρομαι σε εξοπλισμό για 4Κ,αναφέρομαι σε εξοπλισμό ικανό να διαχειριστεί

υψηλές ροές δεδομένων 70,100,150 mbps

η ροή δεδομένων γονατίζει τον επεξεργαστή και όχι η ανάλυση αυτή καθεαυτή

για δοκίμασε να επεξεργαστείς 4Κ υλικό σε after effects και να του έχεις φορτωμένα και μερικά plugins.

να δούμε σου φτάνουν οι ddr3,o 4790 και τα 32gb ram;

για ξεφόνταρε βίντεο  στο after effects σε 4Κ και να το έχεις να παει τσουκου τσουκου φωτογραφικά να δεις

μετά τι νόημα έχει η ram και ο πολλών πυρήνων επεξεργαστής.

• Like 2
Δημοσ.

έχω βαρεθεί να το λέω.Όλα είναι σε συνάρτηση με την χρήση.

Επιλέγεις εξοπλισμό ανάλογα με το τι θες να κάνεις.

Το τι ανάλυση θα επεξεργαστείς,το τι ροή δεδομένων,το τι όγκο gb,το πόσο συχνά θα γίνεται αυτο

καθορίζει την επιλογή του εξοπλισμού.

Κατάλαβες τώρα γιατί ο moviemaker είναι εκτός τόπου και χρόνου;

Γιατί δεν έχει καταλάβει το αυτονόητο.Άλλη δουλειά κάνει ο ναύτης και άλλη ο καντιλανάφτης

Έτσι, μάθαμε τώρα, μικροί μεγάλοι στον ίδιο καφενέ, που λέει και ο άλλος.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν ασχολεισαι με παραγωγες video επαγγελματικα και ποσο μαλλον για encoding σε 4k, δεν τρεχεις software σε desktop-grade hardware.

Εκει που δουλευα μεχρι προτεινος τρεχαμε συστηματα τυπου

2x E5-2670v2 με 128 gb ddr3 ecc ram σε server-grade ssd.

Δημοσ.

Ναί προφανώς δούλευες σε εταιρεία,αν είσαι freelancer?;ή πας σε 1150 με 8 threads με ddr3 ή πας σε 2011-3 με 12 threads ddr4 ή μήπως σε 1151 με 8 threads και ddr4 ?? 

Δημοσ.

Οταν ασχολεισαι με παραγωγες video επαγγελματικα και ποσο μαλλον για encoding σε 4k, δεν τρεχεις software σε desktop-grade hardware.

μια και έχεις την εμπειρία,για πες μου τώρα.

Για έναν φωτογράφο που έχει μαγαζί και βιντεοσκοπεί γάμους και βαφτίσια με βιντεοκάμερα UHD και ροή δεδομένων

στα 100 mbps τι pc θα του πρότεινες να αγοράσει;

Δημοσ.

Κατάλαβες κατ'αρχην τι γράφει το παλικάρι η όχι ακόμα ?

Κατάλαβες ότι επέλεξαν ότι πιο σταθερό παίζει αυτή την στιγμή και σε τι κόστος η όχι ακόμα ?

Κατάλαβες ότι έχω γράψει ότι στο Videoediting ο 5820κ είναι 13% πιο γρήγορος από τον 4790κ αλλά ότι το socket έχει προβλήματα σταθερότητας η όχι ακόμα ?

Κατάλαβες οτι οι DDR4 δεν έχουν τίποτα εξαιρετικό να προσφέρουν ακόμα εκτός από μεγάλα timings η όχι ακόμα ? (στο έγραψαν και άλλοι)

Κατάλαβες όμως και ότι ο 4790κ είναι στο υπόλοιπο 80% των προγραμμάτων πιο γρήγορος γιατί έχει πιο δυνατούς πυρήνες η όχι ακόμα ?

Μάλλον όχι γι'αυτο προσπαθείς να εκμαιεύσεις απαντήσεις.. Έτσι και δεν μιλάω για τις φώτο που ποτέ δεν ανέβασες γαρ "Ιεροσυλιας" αποδεικνύεται και η σχέση σου με το αντικείμενο ότι είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική..

Επειδή όμως ο ενθουσιασμός και το μαρκετινκ κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους,και πετάγονται αδίκως χρήματα σε ένα ανέτοιμο socket ,δεν χρειάζεται και η δική σου παραίνεση σε αυτό,πόσο μάλλον όταν δεν έχεις καμιά απολύτως επαφή με το αντικείμενο..

Ήδη έχουν σκάσει revision μητρικών με βελτιώσεις και προσθήκη χαρακτηριστικών όπως το USB 3.1 και καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται για 2011-3 να περιμένει μέχρι τέλος του χρόνου και να επιλέξει μητρική μετά από ενδελεχές ψάξιμο..και μόνο εφ'οσων η χρήση του υπολογιστή προϋποθέτει πολλούς πυρήνες..   Clean and Clear.. :)

• Like 2
Δημοσ.

μια και έχεις την εμπειρία,για πες μου τώρα.

Για έναν φωτογράφο που έχει μαγαζί και βιντεοσκοπεί γάμους και βαφτίσια με βιντεοκάμερα UHD και ροή δεδομένων

στα 100 mbps τι pc θα του πρότεινες να αγοράσει;

Δεν ξέρω ΕΝΑΝ φωτογράφο που βιντεοσκοπεί σε αυτό το υλικό. Δεν κάνω τον ξερόλα μην με παρεξηγήσεις.

Ξέρεις εσύ κανέναν ; Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ότι υπάρχουν κάποιοι

Φίλος που βοηθάω στην συντήρηση των μηχανημάτων του και παίρνει κατα αποκοπή δουλειές-ντοκιμαντέρ για τα κανάλια ΤΩΡΑ αρχίζει σιγά-σιγά να ασχολείται με 1080p

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ΕΝΑΝ φωτογράφο που βιντεοσκοπεί σε αυτό το υλικό. Δεν κάνω τον ξερόλα μην με παρεξηγήσεις.

Ξέρεις εσύ κανέναν ; Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε ότι υπάρχουν κάποιοι

Φίλος που βοηθάω στην συντήρηση των μηχανημάτων του και παίρνει κατα αποκοπή δουλειές-ντοκιμαντέρ για τα κανάλια ΤΩΡΑ αρχίζει σιγά-σιγά να ασχολείται με 1080p

Πιστεύω το 4k δουλεύει εξωτερικό. Εδώ είμαστε πολύ πίσω. Και ο λόγος, οικονομικός.

Δημοσ.

Κατάλαβες κατ'αρχην τι γράφει το παλικάρι η όχι ακόμα ?

Κατάλαβες ότι επέλεξαν ότι πιο σταθερό παίζει αυτή την στιγμή και σε τι κόστος η όχι ακόμα ?

Κατάλαβες ότι έχω γράψει ότι στο Videoediting ο 5820κ είναι 13% πιο γρήγορος από τον 4790κ αλλά ότι το socket έχει προβλήματα σταθερότητας η όχι ακόμα ?

Κατάλαβες οτι οι DDR4 δεν έχουν τίποτα εξαιρετικό να προσφέρουν ακόμα εκτός από μεγάλα timings η όχι ακόμα ? (στο έγραψαν και άλλοι)

Κατάλαβες όμως και ότι ο 4790κ είναι στο υπόλοιπο 80% των προγραμμάτων πιο γρήγορος γιατί έχει πιο δυνατούς πυρήνες η όχι ακόμα ?

Μάλλον όχι γι'αυτο προσπαθείς να εκμαιεύσεις απαντήσεις.. Έτσι και δεν μιλάω για τις φώτο που ποτέ δεν ανέβασες γαρ "Ιεροσυλιας" αποδεικνύεται και η σχέση σου με το αντικείμενο ότι είναι καθαρά εγκυκλοπαιδική..

Επειδή όμως ο ενθουσιασμός και το μαρκετινκ κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους,και πετάγονται αδίκως χρήματα σε ένα ανέτοιμο socket ,δεν χρειάζεται και η δική σου παραίνεση σε αυτό,πόσο μάλλον όταν δεν έχεις καμιά απολύτως επαφή με το αντικείμενο..

Ήδη έχουν σκάσει revision μητρικών με βελτιώσεις και προσθήκη χαρακτηριστικών όπως το USB 3.1 και καλό είναι όποιος ενδιαφέρεται για 2011-3 να περιμένει μέχρι τέλος του χρόνου και να επιλέξει μητρική μετά από ενδελεχές ψάξιμο..και μόνο εφ'οσων η χρήση του υπολογιστή προϋποθέτει πολλούς πυρήνες..   Clean and Clear.. :)

ανέτοιμο=απουσία usb 3.1;  έτοιμο=παρουσία usb 3.1;

Δηλαδή μας ταλαιπωρείς τόσες ημέρες για μια Pci-e  usb 3.1;

Όλη η ιστορία είναι το παρακάτω εξάρτημα;

http://www.asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=USB%203.1/A%2BC

Πες το από την αρχή βρε παιδί μου οτι μου λείπει μια Pci-e  usb 3.1 να πάω να την αγοράσω

να τελειώνει το θέμα.

αδελφέ,πρόσεξε!  Τα σχολιά σου διαβάζονται από πολύ κόσμο.

Δημοσ.

ανέτοιμο=απουσία usb 3.1;  έτοιμο=παρουσία usb 3.1;

Δηλαδή μας ταλαιπωρείς τόσες ημέρες για μια Pci-e  usb 3.1;

Όλη η ιστορία είναι το παρακάτω εξάρτημα;

http://www.asrock.com/mb/spec/card.asp?Model=USB%203.1/A%2BC

Πες το από την αρχή βρε παιδί μου οτι μου λείπει μια Pci-e  usb 3.1 να πάω να την αγοράσω

να τελειώνει το θέμα.

αδελφέ,πρόσεξε!  Τα σχολιά σου διαβάζονται από πολύ κόσμο.

... που ευτυχώς μάλλον θα καταλάβουν διαφορετικά πράγματα από το κατεβατό που έγραψα και από τα links που σου έδωσα στο παρελθόν, και όχι αυτό που απομόνωσες με φορουμιστικους παιδικούς "ελιγμούς" και μετετρεψες σε πρόβλημα κάτι που όπως γράφω ανήκει στα "πρόσθετα χαρακτηριστικά".. η κάρτα που δείχνεις δεν μπαίνει ούτε σε 1366 socket ούτε σε turbo X laptop.. πρόσεξε τις συμβατότητες .. :P

Τζαμπα μαλωνετε, ο fx 9590 καλυτερος ειναι.

Αποκλείεται ! αφού δεν παίρνει DDR 4 !!  :lol: :lol:

Δημοσ.

Ε ναι, τώρα που οι skylake που παίρνουν ddr4 θα είναι ένα +5% καλύτεροι από τους haswell, ξαφνικά είναι η καλύτερη επιλογή... :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...