NT1G Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 .... Έτσι και στους υπολογιστές.Οι ddr4,το 1151 ή το 2011-3 είναι για πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν ή δυσκολεύονται να κάνουν το 1150 και γενικά η παλιότερη τεχνολογία Επίσης,επειδή εσύ παίζεις μπάλα στα 1080 όσο αφορά το encoding δεν σημαίνει ότι και ο ολόκληρος πλανήτης παίζει μπάλα στα 1080. Παίξε μπάλα στο UHD και στο 4Κ και μετά έλα να μας πεις αν πρέπει να πας σε ddr4 και γενικά σε σύγχρονα socket Της σχολής Θηβαίου και εσύ; o 6700 του 1151 θα είναι σούπερ καλύτερος από τον 4790 του 1150 που δυσκολεύεται (!!) στο encoding, γιατί έχει ddr4 που δεν δίνει σχεδόν κανένα κέρδος ακόμα; Που με τις μέχρι τώρα διαρροές είναι ένα 5-7% καλύτερος.... Seems legit... Α και btw σταμάτα να ζαλίζεις μπάλες με το 4K, έχουμε βαρεθεί να το διαβάζουμε, σε λίγο θα μας κάνεις να πιστέψουμε οτι είναι η πιο mainstream ανάλυση εδώ και χρόνια... Και μην ξεχνάς, όσο πιο μεγάλα τα κεφαλαία που γράφεις τόσο πιο πολύ σωστός είσαι... Και σταματήστε τις καθυστερημένες αναλογίες με κινητήρες, δεν το έχετε.. 1
skopelmix Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Φαντάζομαι ένα παράλληλο κόσμο όπου η ΑΜD έχει κυκλοφορήσει τους τετραπύρηνους ΗΤ FX 8320,8330,8340,8350,8360,8370K σε socket AM1150 και η INTEL τους 6πύρηνους i3-4300,8πύρηνους i5-6300,12πύρηνους i7-8300 σε socket 1153+ και τον nightray να προσπαθεί να πείσει οτι ο ΑΜD extrenom 9820K με τις RDD 0.4 ram είναι καταλληλότερος για video editing απο φορητή imax camera.
8elwADSL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τελικά η igpu των Skylake θα είναι δυνατότερη από αυτή των Broadwell;
nightray Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλύτερος κινητήρας είναι αυτός που δουλεύει χωρίς προβλήματα, Όταν το καταλάβεις αυτό και όταν καταλάβεις επίσης οτι τα κεφαλαία γράμματα δεν διαμορφώνουν άποψη, θα είναι μια καλή αρχή για εσένα όχι για εμένα,όταν πιάσεις έστω κ μια φορά στα χέρια σου αυτά που διαβάζεις και έχεις θεοποιήσει θα καταλάβεις τι εννοώ.. Η περιουσία σου αδιάφορη όπως και οι απόψεις σου,οι χαρακτηρισμοί σου και "τα σεντόνια" σου.. Οι δικές μου μαντικές ικανότητες λένε λοιπόν ότι έχεις ένα 1366 socket στην καλύτερη και στην χειρότερη ένα ΤurboX λαπτοπ,αν είχες έστω και φίλο με 2011-3 θα είχες βρει φωτογραφίες να μας ανεβάσεις τόσες φορές που σε έχω προκαλέσει να μας αποδείξεις την εμπειρία σου.. Σταμάτα λοιπόν να επαναλαμβάνεσαι χωρίς λόγο με Κεφαλαία γράμματα,να χαλάς τοπικ,και να με αναγκάζεις να σου απαντάω,υπάρχουν άνθρωποι με ανάλογες εμπειρίες εδώ μέσα που μας διαβάζουν κ τους δυο και καταλαβαίνουν τα αυτονόητα που αρνείσαι εγωιστικά με άτυχα παραδείγματα να επαναλαμβάνεις.. Στις 18 Ιανουαρίου ο 5820 είχε 385,90 πλαίσιο Στις 16 Μαρτίου (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ) ο 5820 είχε 418,90 πλαίσιο Στις 19 Μαρτίου ο 5820 ανεβαίνει στα 450.90 € (τιμή e-shop) και τότε αντιλαμβάνομαι οτι σε λίγο καιρό και το πλαίσιο θα τον πάει στην ίδια τιμή 8 ημέρες μετά στις 27 Μαρτίου το πλαίσιο τον ανεβάζει στην ίδια τιμή. Τώρα τι λες; Έχω αγοράσει τον 5820 ή είμουν φτωχαδάκι και ξερογλειφόμουν παρακολουθώντας απλά και μόνο τις τιμές; Τι νομίζεις οτι είμαστε; άμπαλοι; που επειδή πιάσαμε ευρώ στα χέρια αίντε γιούρια και ψώνισε οτι να 'ναι Τα 2 χιλιάρικα δεν είναι ούτε μαρουλόφυλλα,ούτε πλατανόφυλλα να τα σκορπίσεις στους 5 ανέμους. 2 χιλιάρικα=επένδυση και επένδυση =παρακολούθηση τιμών,εξελίξεων κ.τ.λ. Για να ακυρώνεις το 2011-3 μάλλον περιμένεις να δεις τον 5820 στα 385,90.Τζάμπα περιμένεις! Όποιος αγόρασε,αγόρασε! Βασικά θα τον αγόραζα πολύ νωρίτερα αλλά με τρέναρε το φιάσκο της 970 περιμένοντας την μετά 970-980 εποχή. Αλλά επειδή είχα στο μυαλό μου οτι κάποια στιγμή θα γινόταν το σκηνικό με τις τράπεζες,έτσι επίσπευσα την αγορά. αγοράσαμε και την tbs από την Γερμανία (ευτυχώς πολύ νωρίτερα από το κλείσιμο των τραπεζών) και έτσι απολαμβάνουμε το 4Κ των Τούρκων. Ωραίο το παραμυθάκι,ε; Υ.γ.:Μετά το ξύρισμα των καταθέσεων,όχι pc δεν θα μπορείς να πάρεις αλλά ούτε εσώρουχα. Α! Ξέχασα να σου πω οτι τα 2+ χιλιάρικα αφορούν μόνο το κουτί. Έχω στοχοποιήσει και την LG 31MU97 4K,αλλά επειδή δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα λέω να κρατήσω τα λεφτά για κανά τσουβάλι αλεύρι Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2015 από nightray 3
Millennium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αν κάποιος έχει 2600Κ που δεν κλόκαρε καλά το τσιπάκι του ή δεν είχε καλές θερμοκρασίες μια χαρά αναβάθμιση είναι Θα δούμε όταν βγουν.Μια χαρά είναι ο 2600Κ άλλωστε.Οι πιθανότητες στο να μη χρειάζεται κάποιος ουσιαστικά αναβάθμιση από αυτόν είναι αρκετές. Όσον αφορά για τις τιμές intel που διαβάζω μάλλον μας κακομαθαίνει η εταιρία με τις τιμές που έχει στους περισσότερους.Ας τις αυξήσουν μήπως βγάλουν και τίποτα και αυτοί οι άνθρωποι. 2
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Στις 18 Ιανουαρίου ο 5820 είχε 385,90 πλαίσιο Στις 16 Μαρτίου (ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ) ο 5820 είχε 418,90 πλαίσιο Στις 19 Μαρτίου ο 5820 ανεβαίνει στα 450.90 € (τιμή e-shop) και τότε αντιλαμβάνομαι οτι σε λίγο καιρό και το πλαίσιο θα τον πάει στην ίδια τιμή 8 ημέρες μετά στις 27 Μαρτίου το πλαίσιο τον ανεβάζει στην ίδια τιμή. Τώρα τι λες; Έχω αγοράσει τον 5820 ή είμουν φτωχαδάκι και ξερογλειφόμουν παρακολουθώντας απλά και μόνο τις τιμές; Τι νομίζεις οτι είμαστε; άμπαλοι; που επειδή πιάσαμε ευρώ στα χέρια αίντε γιούρια και ψώνισε οτι να 'ναι Τα 2 χιλιάρικα δεν είναι ούτε μαρουλόφυλλα,ούτε πλατανόφυλλα να τα σκορπίσεις στους 5 ανέμους. 2 χιλιάρικα=επένδυση και επένδυση =παρακολούθηση τιμών,εξελίξεων κ.τ.λ. Για να ακυρώνεις το 2011-3 μάλλον περιμένεις να δεις τον 5820 στα 385,90.Τζάμπα περιμένεις! Όποιος αγόρασε,αγόρασε! Βασικά θα τον αγόραζα πολύ νωρίτερα αλλά με τρέναρε το φιάσκο της 970 περιμένοντας την μετά 970-980 εποχή. Αλλά επειδή είχα στο μυαλό μου οτι κάποια στιγμή θα γινόταν το σκηνικό με τις τράπεζες,έτσι επίσπευσα την αγορά. αγοράσαμε και την tbs από την Γερμανία (ευτυχώς πολύ νωρίτερα από το κλείσιμο των τραπεζών) και έτσι απολαμβάνουμε το 4Κ των Τούρκων. Ωραίο το παραμυθάκι,ε; Υ.γ.:Μετά το ξύρισμα των καταθέσεων,όχι pc δεν θα μπορείς να πάρεις αλλά ούτε εσώρουχα. Α! Ξέχασα να σου πω οτι τα 2+ χιλιάρικα αφορούν μόνο το κουτί. Έχω στοχοποιήσει και την LG 31MU97 4K,αλλά επειδή δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα λέω να κρατήσω τα λεφτά για κανά τσουβάλι αλεύρι Τώρα μιλάς σωστά στην τελευταία σου φράση κ στο "αντικείμενο" σου.. Δεν αφορά όμως "το τούρκικο δράμα" σου το τοπικ Μονο που παρακολουθεις τιμές ανάμεσα σε αυτά τα δυο μαγαζιά που ανέφερες κατάλαβαν και αυτοί που δεν είχαν καταλάβει την σχέση σου με το αντικείμενο "υπολογιστές".. Παρ'ολα αυτά αν το αποφασίσεις για όποιο socket και χρειαστείς γνώμες με εμπειρία,ρώτα εδώ τα παιδιά και εγώ θα σου πούμε ακόμα μια φορά την γνώμη μας όπως θα εχει διαμορφωθεί "τον καιρό εκείνο".. 1
aetos1988 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Και σταματήστε τις καθυστερημένες αναλογίες με κινητήρες, δεν το έχετε.. Θα συμφωνήσω απολύτως σε αυτό και δεν αναφέρομαι στους moviemaker & nightray αλλά γενικά .
TEOKOS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Η πλάκα είναι ότι core to core οι brodwell είναι ταχύτεροι απο τους skylake. Το 1151 μάλλον εχει δρόμο ακόμη...
nightray Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τώρα μιλάς σωστά στην τελευταία σου φράση κ στο "αντικείμενο" σου.. Δεν αφορά όμως "το τούρκικο δράμα" σου το τοπικ Μονο που παρακολουθεις τιμές ανάμεσα σε αυτά τα δυο μαγαζιά που ανέφερες κατάλαβαν και αυτοί που δεν είχαν καταλάβει την σχέση σου με το αντικείμενο "υπολογιστές".. Παρ'ολα αυτά αν το αποφασίσεις για όποιο socket και χρειαστείς γνώμες με εμπειρία,ρώτα εδώ τα παιδιά και εγώ θα σου πούμε ακόμα μια φορά την γνώμη μας όπως θα εχει διαμορφωθεί "τον καιρό εκείνο".. Για να χρειαστώ την γνώμη σου πρέπει πρώτα να ανακαλύψεις το 4K και από όσο γνωρίζω δεν το έχεις ανακαλύψει. Προς το παρόν άσε με να απολαύσω το θεατρικό τουρκικο δράμα,μέχρι να έρθει η ώρα του πραγματικού ελληνικού δράματος και επειδή από το πολύ κλάμα που θα έχω ρίξει από το 4Κ των τούρκων,το ελληνικό δράμα δεν θα το καταλάβω καν. Υ.Γ.:Αυτά τα ολίγα και καλή συνέχεια επί της οθόνης.Ας ελπίσούμε οι διαχειριστές να μην σβήνουν το συγκεκριμένο post για να έχουμε να συζητάμε Moviemaker όταν θα ζυμώνω το ψωμάκι μου .
NT1G Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Το υπερτούμπανο σύστημα που έχεις ακόμα να το δείξεις να κλείσεις στόματα όμως..
nightray Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Το υπερτούμπανο σύστημα που έχεις ακόμα να το δείξεις να κλείσεις στόματα όμως.. κάτσε να μυηθεί πρώτα ο άνθρωπος στο 4Κ και μετά το συζητάμε. αυτόν που ζει στα τεχνολογικά υπόγεια δεν τον βγάζεις απότομα στον ολόλαμπρο τεχνολογικά ήλιο. Εδώ ο άνθρωπος ακούει ddr4 και βγάζει σπυράκια. Τι skylake,τι ddr4,τι 2011-3,τι UHD και 4Κ αυτός μας τα έχει βγάλει όλα σκάρτα. Είναι άγουρα τα πράγματα ακόμη για όλα τα παραπάνω. Οι Ιάπωνες βιντεοσκόπουν ήδη αθλητικά γεγονότα σε 8Κ http://www.hollywoodreporter.com/behind-screen/wimbledon-japans-nhk-testing-8k-806244 Ο Kubota έχει πάθει πλάκα με το 8Κ,όταν το 2012 βιντεοσκοπούσαν σε 8Κ τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου NHK, in conjunction with the BBC, used the London Olympic Games as a field trial for 8K, and the resulting footage astonished all those who saw it, including us. NHK describes the technology as uniquely immersive. 'This kind of advanced system gives us an unrivalled sense of presence,' says Kubota. 'It enables a viewing experience that is as close to reality as possible.' Primitive cultures once believed that a camera could capture the soul in an image. 8K actually does. http://www.homecinemachoice.com/news/article/forget-ultra-hd-8k-is-closer-than-you-think/14385 Το 8Κ βρίσκεται σε δοκιμαστικά πλαίσια,το 4Κ στα σπίτια μας και ο Moviemaker μας μιλάει για 1080. και μετά βγαίνεις και μου λες να δείξω σε έναν τεχνολογικό "τυφλοπόντικα" φωτο από το pc μου; αυτό καλείται τεχνολογική ιεροσυλία 2
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 και μετά βγαίνεις και μου λες να δείξω σε έναν τεχνολογικό "τυφλοπόντικα" φωτο από το pc μου; αυτό καλείται τεχνολογική ιεροσυλία Ε,δείξε τω για όλους τους άλλους,θα πούμε και τους mod να αποκλείσουν τον moviemaker για να μην το δει αυτός. 3
NT1G Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 κάτσε να μυηθεί πρώτα ο άνθρωπος στο 4Κ και μετά το συζητάμε. αυτόν που ζει στα τεχνολογικά υπόγεια δεν τον βγάζεις απότομα στον ολόλαμπρο τεχνολογικά ήλιο. Εδώ ο άνθρωπος ακούει ddr4 και βγάζει σπυράκια. Τι skylake,τι ddr4,τι 2011-3,τι UHD και 4Κ αυτός μας τα έχει βγάλει όλα σκάρτα. Είναι άγουρα τα πράγματα ακόμη για όλα τα παραπάνω. Οι Ιάπωνες βιντεοσκόπουν ήδη αθλητικά γεγονότα σε 8Κ http://www.hollywoodreporter.com/behind-screen/wimbledon-japans-nhk-testing-8k-806244 Ο Kubota έχει πάθει πλάκα με το 8Κ,όταν το 2012 βιντεοσκοπούσαν σε 8Κ τους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου NHK, in conjunction with the BBC, used the London Olympic Games as a field trial for 8K, and the resulting footage astonished all those who saw it, including us. NHK describes the technology as uniquely immersive. 'This kind of advanced system gives us an unrivalled sense of presence,' says Kubota. 'It enables a viewing experience that is as close to reality as possible.' Primitive cultures once believed that a camera could capture the soul in an image. 8K actually does. http://www.homecinemachoice.com/news/article/forget-ultra-hd-8k-is-closer-than-you-think/14385 Το 8Κ βρίσκεται σε δοκιμαστικά πλαίσια,το 4Κ στα σπίτια μας και ο Moviemaker μας μιλάει για 1080. και μετά βγαίνεις και μου λες να δείξω σε έναν τεχνολογικό "τυφλοπόντικα" φωτο από το pc μου; αυτό καλείται τεχνολογική ιεροσυλία Αυτό καλείται : πετάω την μπάλα στην εξέδρα άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε Over and out από εμένα όπως λένε.. 2
nightray Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τελικά όλη αυτή η ιστορία περι φωτογραφιών λειτουργεί σαν φίλτρο.Χάρη σε αυτό το φίλτρο μπορώ να καταλαβαίνω κατά πόσο κάποιος είναι μυημένος γενικά στην τεχνολογία.Είστε απίστευτοι.Θεωρείτε τον εαυτό σας ως γνώστη της τεχνολογίας των υπολογιστών και δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το ποιος είναι σε θέση να έχει στην διαθεσή του 2011-3 ή όχι.μήπως τελικά σπανίζουν εδώ μέσα στο insomnia οι κάτοχοι 2011-3 για αυτό και δεν με πιστεύει κανείς;τους λέω οτι βλέπω 4Κ από τον δορυφόρο και αυτοί με θεωρούν τρελό.Για 4Κ συζητάμε.Το 4Κ δεν είναι εξωτική τεχνολογία.Αν έχεις 2 (και κάτι ψιλά) χιλιάδες ευρω,τσακ μπαμ καθάρισες.Που είναι το κουφό και το απίστευτο;
TheELF Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Που είναι το κουφό και το απίστευτο;Στο ότι έχεις 2+ χιλιάρικα για Η/Υ αλλά δεν έχεις smartphone που να βγάζει φωτογραφίες. Αλλά σημαντικότερο θα ήταν να μας έλεγες που είναι το πρόβλημα με το 4κ και της ddr3. Έχεις καμιά μέτρηση για την όποια διαφορά που μπορεί να υπάρχει ή απλά λες ότι από πεποιθηση και μόνο πρέπει να έχεις ddr4 για να επεξεργαστείς 4k. Γιατί τόσοι και τόσοι υπάρχουν που κάνουν επεξεργασία 1080 και είναι ακόμα με core2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα