TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 EΣΥ δεν ΩΡΥΟΣΟΥΝ πως πληρωνεις gpu στους AMD APU,που σε λιγο καιρο θα ειναι ξεπερασμενη; Τωρα που πληρωνεις μακραν χειροτερη gpu,δε σε πειραζει μεν,εγινε και προτερημα δε,επειδη ειναι μπλε; Δεν είδα εγώ πουθενά να αναφέρονται τιμές. Δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν μοντέλα με και μοντέλα χωρίς την cache να μπορεί να διαλέγει ο κόσμος, δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα,εγώ απλά σχολίασα το «μια από τα ίδια» που αποφάνθηκε ο άλλος με δυο μετρήσεις που ούτε καν ξέρουμε αν στέκουν.
NT1G Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν είδα εγώ πουθενά να αναφέρονται τιμές. Δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν μοντέλα με και μοντέλα χωρίς την cache να μπορεί να διαλέγει ο κόσμος, δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα... Κοίτα, επειδή εσύ δεν ξέρεις τι θα βγάλουν, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν διαρροές ως τώρα για το τι θα βγει... 1
TEOKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δεν είδα εγώ πουθενά να αναφέρονται τιμές. Δεν ξέρουμε αν θα βγάλουν μοντέλα με και μοντέλα χωρίς την cache να μπορεί να διαλέγει ο κόσμος, δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα,εγώ απλά σχολίασα το «μια από τα ίδια» που αποφάνθηκε ο άλλος με δυο μετρήσεις που ούτε καν ξέρουμε αν στέκουν. Ο ´άλλος ´ λέει ότι η Intel μας αρμέγει στεγνά εδώ και χρόνια χωρίς να προσφέρει κάτι πραγματικά αξιόλογο αλλά εσείς οι μέτοχοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε Flame war over and end 2
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Κοίτα, επειδή εσύ δεν ξέρεις τι θα βγάλουν, δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν διαρροές ως τώρα για το τι θα βγει... Άρα,από αυτά που δείχνεις, θα βγουν και μοντέλα χωρίς cache,λογικά με της ίδιες τιμές με τους προηγούμενους,αφού και μέχρι τώρα αυτό γινόταν,μόνο όποιος γουστάρει την cache θα την πληρώνει. Ο ´άλλος ´ λέει ότι η Intel μας αρμέγει στεγνά εδώ και χρόνια χωρίς να προσφέρει κάτι πραγματικά αξιόλογο αλλά εσείς οι μέτοχοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε Flame war over and end Όποιος θέλει και όποτε θέλει κάνει αναβάθμιση,δεν κάνει τίποτα η Intel που αχρηστεύει τα προηγούμενα μοντέλα ώστε να αναγκάζεσαι να αλλάξεις.
NT1G Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Άρα,από αυτά που δείχνεις, θα βγουν και μοντέλα χωρίς cache,λογικά με της ίδιες τιμές με τους προηγούμενους,αφού και μέχρι τώρα αυτό γινόταν,μόνο όποιος γουστάρει την cache θα την πληρώνει. Που είπα εγώ κάτι διαφορετικό;
BabisTs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ας ελπίσουμε με την έλευση των Zen της Amd θα βγει κάτι καλό διότι το άρμεγμα της Intel θα συνεχιστεί για καιρό ακόμα.Στο μόνο που ελπίζω στους 6700Κ & 6600Κ είναι μπας και πιάνουν τα 5ghz σχετικά άνετα αυτήν την φορά (παλιές καλές εποχές 2600Κ)... 2
Millennium Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Ο ´άλλος ´ λέει ότι η Intel μας αρμέγει στεγνά εδώ και χρόνια χωρίς να προσφέρει κάτι πραγματικά αξιόλογο αλλά εσείς οι μέτοχοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε Τι κάθεσαι και ασχολείσαι λες και θα καταλάβουν.
Alithinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μια από τα ίδια http://www.guru3d.com/news-story/intel-skylake-core-i7-6700k-versus-core-i7-4790k-cpu-benchmarks.html Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται ο νεότερος, ενώ έχει μικρότερη λιθογραφία, και ίδια συχνότητα, έχει μεγαλύτερο TDP ? 2
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Που είπα εγώ κάτι διαφορετικό; Είπα εγώ ότι είπες εσύ κάτι; (διαφορετικό) Απλά εξακρίβωσες αυτά που είπα ποιο πριν. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται ο νεότερος, ενώ έχει μικρότερη λιθογραφία, και ίδια συχνότητα, έχει μεγαλύτερο TDP ? Πολύ δυνατότερη γραφικών,κάτι πρέπει να τραβάει και αυτή.
nightray Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Υπάρχουν χρήσεις της GPU που μερικοί δεν ξέρουμε κ δεν μπορούμε με τίποτα ούτε να φανταστούμε.. Οι επεξεργαστές δεν είναι για Gaming μόνο.. Γενικότερα εγώ αρνούμαι να περάσω στις DDR 4 στην κατάσταση που είναι κ που τίποτα δεν θυμίζει το πέρασμα από DDR2 σε DDR3 μην ξεχνάμε ότι ο πινάκας που αναρτήθηκε είναι και ένα άτυπο DDR3 vs DDR4 σε κανένα χρόνο από σήμερα το ξανασυζητάμε.. βρε λεβέντη πότε θα μάθεις να σκέφτεσαι; Όταν για παράδειγμα κινείσαι στην εθνική οδό και το όριο ταχύτητας είναι 120 χιλιόμετρα,τότε είτε έχεις φεράρι είτε οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο το ίδιο σου κάνει.Και τα δυο κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά.Οπότε για τέτοιες ταχύτητες είναι πεταμένα λεφτά η φεράρι. Η απόκτηση της φεράρι έχει νόημα όταν θα θελήσεις να κινηθείς στα 300 χιλιόμετρα. Έτσι και στους υπολογιστές.Οι ddr4,το 1151 ή το 2011-3 είναι για πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν ή δυσκολεύονται να κάνουν το 1150 και γενικά η παλιότερη τεχνολογία Επίσης,επειδή εσύ παίζεις μπάλα στα 1080 όσο αφορά το encoding δεν σημαίνει ότι και ο ολόκληρος πλανήτης παίζει μπάλα στα 1080. Παίξε μπάλα στο UHD και στο 4Κ και μετά έλα να μας πεις αν πρέπει να πας σε ddr4 και γενικά σε σύγχρονα socket 1
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Χαχαχα οκ φίλε για χάρη σου θα μάθω να σκέφτομαι με 4K αναλύσεις.. Τα πιο πάνω bench δίνουν την απάντηση τους και η εμπειρία μου με τα 3 μηχανήματα DDR 4 που έχω στήσει ήδη, επίσης αλλά αυτό δεν "μοιράζεται" δυστυχώς.. "λειτουργεί" μόνο σε καλοπροαίρετους και ανοιχτόμυαλους.. Εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να νομίζεις ότι είναι πανάκεια,η ήρθε ο μεσσίας να σώσει τον κόσμο αν θέλεις, δια μέσου του 2011-3 και των DDR 4,και συγκεκριμένα του 5820κ με 3.3 στον πυρήνα. Δεν έχω εμμονές να είσαι σίγουρος,αυτό αποδεικνύουν τα γραπτά μου κ η ενασχόληση μου με το Hackint0sh γιατί έχω μάθει να δοκιμάζω και να παίρνω το καλύτερο δυνατόν που υπάρχει σε κάθε πλατφόρμα,το ιδιο κανω κ με τους επεξεργαστές κλπ, Όταν ολο αυτό αποκτήσει ουσία και ξεπεράσει τα προβλήματα του θα είμαι απο τους πρώτους που θα τα υιοθετήσω.. Τώρα ειμαι έτοιμος να δοκιμάσω ξανά τις AMD κάρτες στα 4Κ γιατί έχω την υποψία ότι λειτουργούν καλύτερα και πιο smooth σε αυτή την ανάλυση αν σ'ενδιαφερουν λοιπόν τα 4κ περίμενε αποτελέσματα,στα ανάλογα τοπικ.
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αν κάποιος έχει 2600Κ που δεν κλόκαρε καλά το τσιπάκι του ή δεν είχε καλές θερμοκρασίες μια χαρά αναβάθμιση είναι 2
nightray Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Χαχαχα οκ φίλε για χάρη σου θα μάθω να σκέφτομαι με 4K αναλύσεις.. Τα πιο πάνω bench δίνουν την απάντηση τους και η εμπειρία μου με τα 3 μηχανήματα DDR 4 που έχω στήσει ήδη, επίσης αλλά αυτό δεν "μοιράζεται" δυστυχώς.. "λειτουργεί" μόνο σε καλοπροαίρετους και ανοιχτόμυαλους.. Εσύ έχεις κάθε δικαίωμα να νομίζεις ότι είναι πανάκεια,η ήρθε ο μεσσίας να σώσει τον κόσμο αν θέλεις, δια μέσου του 2011-3 και των DDR 4,και συγκεκριμένα του 5820κ με 3.3 στον πυρήνα. Δεν έχω εμμονές να είσαι σίγουρος,αυτό αποδεικνύουν τα γραπτά μου κ η ενασχόληση μου με το Hackint0sh γιατί έχω μάθει να δοκιμάζω και να παίρνω το καλύτερο δυνατόν που υπάρχει σε κάθε πλατφόρμα,το ιδιο κανω κ με τους επεξεργαστές κλπ, Όταν ολο αυτό αποκτήσει ουσία και ξεπεράσει τα προβλήματα του θα είμαι απο τους πρώτους που θα τα υιοθετήσω.. Τώρα ειμαι έτοιμος να δοκιμάσω ξανά τις AMD κάρτες στα 4Κ γιατί έχω την υποψία ότι λειτουργούν καλύτερα και πιο smooth σε αυτή την ανάλυση αν σ'ενδιαφερουν λοιπόν τα 4κ περίμενε αποτελέσματα,στα ανάλογα τοπικ. Ποιος είναι ποιο καλός; Ένας βενζινοκινητήρας ή ένας πετρελαιοκινητήρας; ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ! ΞΥΠΝΑ! ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ! Πόσο ποιο λιανά να στο κάνω; ΕΝΑΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ SOCKET ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΣΧΥ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ. Π.Χ. ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ,ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 15 ΕΥΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ 12 ΩΡΕΣ,ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 30 ΕΥΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ 360 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΕΠΤΟ,ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ 21600 ΕΥΡΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ; ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΦΑΠΑΞ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ Ή ΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ Ε, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ! ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ! ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΚΑΝΩ; ΠΟΣΟ; ΜΑ ΠΟΣΟ; Υ.Γ.: ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,Ο,ΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ. ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ;ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΕΧΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Καλύτερος κινητήρας είναι αυτός που δουλεύει χωρίς προβλήματα, Όταν το καταλάβεις αυτό και όταν καταλάβεις επίσης οτι τα κεφαλαία γράμματα δεν διαμορφώνουν άποψη, θα είναι μια καλή αρχή για εσένα όχι για εμένα,όταν πιάσεις έστω κ μια φορά στα χέρια σου αυτά που διαβάζεις και έχεις θεοποιήσει θα καταλάβεις τι εννοώ.. Η περιουσία σου αδιάφορη όπως και οι απόψεις σου,οι χαρακτηρισμοί σου και "τα σεντόνια" σου.. Οι δικές μου μαντικές ικανότητες λένε λοιπόν ότι έχεις ένα 1366 socket στην καλύτερη και στην χειρότερη ένα ΤurboX λαπτοπ,αν είχες έστω και φίλο με 2011-3 θα είχες βρει φωτογραφίες να μας ανεβάσεις τόσες φορές που σε έχω προκαλέσει να μας αποδείξεις την εμπειρία σου.. Σταμάτα λοιπόν να επαναλαμβάνεσαι χωρίς λόγο με Κεφαλαία γράμματα,να χαλάς τοπικ,και να με αναγκάζεις να σου απαντάω,υπάρχουν άνθρωποι με ανάλογες εμπειρίες εδώ μέσα που μας διαβάζουν κ τους δυο και καταλαβαίνουν τα αυτονόητα που αρνείσαι εγωιστικά με άτυχα παραδείγματα να επαναλαμβάνεις..
Fulgore Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Αν κάποιος έχει 2600Κ που δεν κλόκαρε καλά το τσιπάκι του ή δεν είχε καλές θερμοκρασίες μια χαρά αναβάθμιση είναι Αν καποιος εχει 2600k που δεν κλοκαρε καλα το τσιπακι και ασχολειται με τα Benchmarks χτυπαγε ενα 4790κ πριν ανεβουν οι τιμες στα 310ευρω και ηταν κυριος. Αν καποιος παλι δεν ασχολειται με Benchmarks καθεται στα αυγα του και γλυτωνει τσαμπα χρηματα απο αναβαθμιση που δεν θα του προσφερει σχεδον τιποτα για τα χρηματα που πληρωσε. Επισης βλεπω παρα πολλους και σε αυτους τους Intel αλλα και στους 1150 που γραφουν,''μια απο τα ιδια'', ''αρμεγμα Intel'' και αλλες τετοιες αηδιες. Και η ερωτησεις μου ειναι 2. 1)Γιατι τρωγεστε τοσο πολυ για αναβαθμιση οταν υπαρχουν εδω και καιρο στην αγορα οι 5820k(φθηνος 6πυρηνος αλλα και φθηνη σχετικα μεταβαση σε Ddr4 για οποιον το εχει αναγκη αλλα και δεν μπορει να παει σε 5930κ ή 5960),αλλα και ο σβελτος 4790κ αψογος και στα παιχνιδια αλλα και σε ολες τις δουλειες ??? 2)Δηλαδη τι θελετε ακριβως μερικοι να γινουν οι επεξεργαστες οπως οι αηδιες που βλεπουμε στις καρτες γραφικων,που αγοραζεις μια ακριβη καρτα και σε λιγοτερο απο 1 χρονο θεωρειται παλια και απαξιωνεται απο την εταιρια για να αγορασουμε τις καινουργιες καρτες που βγαζει???? Αντι να εισαστε χαρουμενοι που οι επεξεργαστες που παλιοι επεξεργαστες οπως i5 2500k και i7 3770k παραμενουν αξιολογοι μετα απο πολλα χρονια και αρα βγαζουν και με το παραπανω τα χρηματα τους,παραπονιεστε και απο πανω???Ειδικα τωρα που εχουμε και Capital Control και οι τιμες εχουν φτασει στα υψη??? 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα