Moderators stormrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τι διαστασεις έχει αυτο? Ελπιζω να μην ειναι κανα κτηνος
idomeneas7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Κατσε ρε παιδι, εσυ μιλας για τον σκωρο τροφιμων-πεταλουδακια? Μιλάω γενικά, για κατσαρίδες, μυρμήγκια, πεταλουδάκια, κλπ. Η ιστορία μου είναι για πεταλουδάκια, αλλά το γεγονός ότι όλα αυτα τα έντομα αμα δεις ένα-δύο πολύ πιθανό να έχεις πολλά ακόμα, ισχύει.
iordanis77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μιλάω γενικά, για κατσαρίδες, μυρμήγκια, πεταλουδάκια, κλπ. Η ιστορία μου είναι για πεταλουδάκια, αλλά το γεγονός ότι όλα αυτα τα έντομα αμα δεις ένα-δύο πολύ πιθανό να έχεις πολλά ακόμα, ισχύει. Eγω μιλαω για τα εντομακια του ts, δες και post#34. Προκειται για εντομακια που μαλλον προερχονται απο τις γλαστρες και περνανε απο τη σιτα. Καποιος φιλος εγραψε οτι ανακαλυψε αυγα στη ζαχαρη και πολλαπλασιασμο τους. Οι κατσαριδες με τα μυρμηγκια εχουν τεραστια διαφορα. Μυρμηγκια βλεπω που και που, στη σακουλα σκουπιδιων που εχω εχω προσωρινα στη κουζινα, μια γραμμη μυρμιγκιων που κινειται αμφιδρομα σε μηκος καποιων μετρων, ερχομενη απ τη βεραντα περνωντας απο μια σχισμη της πορτας. Μαλλον κωμικο θεαμα. Τι διαστασεις έχει αυτο? Ελπιζω να μην ειναι κανα κτηνος Μην ανησυχεις, ειναι απλα λιγο πιο μεγαλο απο σπουργιτι
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μην ανησυχεις, ειναι απλα λιγο πιο μεγαλο απο σπουργιτι Νταξ φλογοβολο. Σαν την αλλη τη βλακεια που εσκασε τις προαλλες στο φως της αυλης στο εξοχικο, το οποιο ηταν οντως σα σπουργιτι με χοντρο κορμο και μεγαλα φτερα, ανετα το περνουσες για πουλί. Εννοειται δεν προλαβα να βγάλω φωτο απο τον ιπταμενο γοριλα αλλα εχω ξαναδει τέτοιους. 2
nic0le Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 <p> Ο χρήστης nic0le είπε:<br /> Θελουν προσοχη γιατι πανε στα τροφιμα κυριως Τις προαλλες ηθελα να φτιαξω κρεπες και διαπιστωσα οτι οχι μονο ειχαν πολλαπλασιαστει μεσα στο αλευρι αλλα το ειχαν γεμισει με αυγα! Αηδια! <br /> <br /> Περιεργο, εγω δεν εχω δει σε τροφιμα. Συνηθως τα βλεπω στο δωματιο μου, οχι στη κουζινα.<br /> Τα αυγα τι μεγεθος εχουν, δεδομενου οτι τα εντομα αυτα ειναι μικροσκοπικα?<br /> Ο χρήστης eidikos33 είπε:<br /> εγω τις τελευταιες μερες βλεπω οτι εχει γεμισει ο τοιχος της κουζινας και του διπλανου δωματιου απο σκορο τροφιμων τι πρεπει να κανω για να απαλλαγω απο αυτο να αγορασω εκεινα που βαζουν στα ντουλαπια? εχω σκοτωσει πανω απο 50 σε 2 ημερες! εχει εμφανιστει ποτε και σε καποιον αλλον?<br /> <br /> Βγαλε φωτο.<br /> Μηπως ειναι κατσαριδακια, αραχνοειδη ή μυρμιγκοειδη?<br /> <br />Ειχα διαβάσει οτι γεννάνε αυγά στα τρόφιμα που "εγκαθίστανται" οποτε σιγουρα θα υπήρχαν στο αλευρι δεδομένου οτι ηταν μέρες στο ντουλάπι <br /> Επίσης παρατήρησα οτι οταν εμφανίστηκαν έπεφταν μεσα σε ποτήρια κλπ <br /> </p>
vsl Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 τι ειναι αυτο το τερας? Τζιτζίκι. Μέχρι τώρα σας έχω βρει το Pokemon, τον Oνίσκο, το Dobsonfly και τώρα το Τζιτζίκι. Την επόμενη δε θα σας το πω τσάμπα.
Antwni Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 τι ειναι αυτο το τερας? Τρολλάρεις τώρα έτσι?
iordanis77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Προσπαθησα να φωτογραφισω κι εγω ενα εντομο με τη Nikon μηχανη μου, αλλα πλησιαζοντας το κοντα βγαινει θολο, δε βγαινει καθαρα. Μηπως θελει καποια ρυθμιση ο φακος, ή ειναι τενεκες η μηχανη?
PETROS13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Προσπαθησα να φωτογραφισω κι εγω ενα εντομο με τη Nikon μηχανη μου, αλλα πλησιαζοντας το κοντα βγαινει θολο, δε βγαινει καθαρα. Μηπως θελει καποια ρυθμιση ο φακος, ή ειναι τενεκες η μηχανη? Macro θέλει
iordanis77 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Macro θέλει Στο google ειδα οτι macro σημαινει κοντινη ληψη. Πως ακριβως τo κανω αυτo τo macro?
duende Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2015 Νταξ φλογοβολο. Σαν την αλλη τη βλακεια που εσκασε τις προαλλες στο φως της αυλης στο εξοχικο, το οποιο ηταν οντως σα σπουργιτι με χοντρο κορμο και μεγαλα φτερα, ανετα το περνουσες για πουλί. Εννοειται δεν προλαβα να βγάλω φωτο απο τον ιπταμενο γοριλα αλλα εχω ξαναδει τέτοιους. κανενα sphinx moth θα ηταν εχει ομορφες καμπιες, τις προαλλες επαιζα με μια τετοια, σα λουκουμακι ειναι
Lena12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Παιδιά έχω τέτοια παντού εχουν έρθει από την κουζίνα και βρίσκω παντού .. Τσιμπάνε ;;;τι είναι;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα