vsl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τι ηλικία έχεις ρε θηρίο; Αν σου πω, μετά θα πρέπει να σε σκοτώσω. 4
nic0le Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 σα μικρό σκαθάρι μου φαίνεται δε ξέρω θα το ψάξω και θα σου πω edit: θα έλεγα ότι είναι αυτό λέγεται Lasioderma serricorne η αλλιώς cigarette beetle Νομίζω ότι είναι αυτό Σε ευχαριστώ πολύ Μετακόμιση τώρα. Μήπως να κάψω το σπίτι πριν φύγω λες;
TriLoBiTe Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μήπως να κάψω το σπίτι πριν φύγω λες; Έπρεπε ήδη να το έχεις κάνει, δεν παίζουνε μ' αυτά. Φωτιά και τσεκούρι στα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.
iordanis77 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κι εγω το εχω αυτο το εντομο τις τελευταιες μερες! Νομιζα οτι προερχεται απο τις γλαστρες στο μπαλκονι, αφου ειναι τοσο μικρο που μαλλον περναει απο τη σιτα. Δεν ειναι καθολου επικινδυνο οπως εγραψε καποιος φιλος, η εικονα ξεγελαει. Δε τσιμπαει, δεν ενοχλει και ψοφαει απο μονο του.
>>Morpheus>> Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κι εγω το εχω αυτο το εντομο τις τελευταιες μερες! Νομιζα οτι προερχεται απο τις γλαστρες στο μπαλκονι, αφου ειναι τοσο μικρο που μαλλον περναει απο τη σιτα. Δεν ειναι καθολου επικινδυνο οπως εγραψε καποιος φιλος, η εικονα ξεγελαει. Δε τσιμπαει, δεν ενοχλει και ψοφαει απο μονο του. Προφανως και εισαι γειτονας με τη Νικολ. Ανταλλαξτε ΡΜ με τα στοιχεια σας να κανετε μαζι ενα "λευκωμα" με ζουζουνια. 3
sistah Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κι εγω το εχω αυτο το εντομο τις τελευταιες μερες! Νομιζα οτι προερχεται απο τις γλαστρες στο μπαλκονι, αφου ειναι τοσο μικρο που μαλλον περναει απο τη σιτα. Δεν ειναι καθολου επικινδυνο οπως εγραψε καποιος φιλος, η εικονα ξεγελαει. Δε τσιμπαει, δεν ενοχλει και ψοφαει απο μονο του. Και εγω τα εχω, τα βλεπω περνανε απο τις τρυπες της σιτας. Μια μπαινουν μια βγαινουν, κοβουν βολτες. Γενικα πολυ παραγωγικα εντομα συμφωνα με αυτα που λες.
iordanis77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Και εγω τα εχω, τα βλεπω περνανε απο τις τρυπες της σιτας. Μια μπαινουν μια βγαινουν, κοβουν βολτες. Γενικα πολυ παραγωγικα εντομα συμφωνα με αυτα που λες. Τι παραγουν? Εχεις γλαστρες στη βεραντα? Πιθανολογω οτι απο κει προερχονται. Δε καθομαι να τα σκοτωσω, εκτος αν δω οτι πολλαπλασιαστουν. Ακουσα οτι τρωνε τα τσιγαρα...
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Τι έγινε ρε σεις έπεσε περονόσπορος; Ακουσα οτι τρωνε τα τσιγαρα... Να τα λέμε μπαφάκια 2
nic0le Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Κι εγω το εχω αυτο το εντομο τις τελευταιες μερες! Νομιζα οτι προερχεται απο τις γλαστρες στο μπαλκονι, αφου ειναι τοσο μικρο που μαλλον περναει απο τη σιτα. Δεν ειναι καθολου επικινδυνο οπως εγραψε καποιος φιλος, η εικονα ξεγελαει. Δε τσιμπαει, δεν ενοχλει και ψοφαει απο μονο του. Θελουν προσοχη γιατι πανε στα τροφιμα κυριως Τις προαλλες ηθελα να φτιαξω κρεπες και διαπιστωσα οτι οχι μονο ειχαν πολλαπλασιαστει μεσα στο αλευρι αλλα το ειχαν γεμισει με αυγα! Αηδια!
sistah Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Το αλευρι με το που ανοιχτει, πρεπει να μπαινει στο ψυγειο ακριβως για αυτο.Ολα τα μπαχαρικα κτλ κλεισμενα καλα με κλιπζ, αυτα τα σκατιαρικα γουσταρουν μπαχαρικα.
eidikos33 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εγω τις τελευταιες μερες βλεπω οτι εχει γεμισει ο τοιχος της κουζινας και του διπλανου δωματιου απο σκορο τροφιμων τι πρεπει να κανω για να απαλλαγω απο αυτο να αγορασω εκεινα που βαζουν στα ντουλαπια? εχω σκοτωσει πανω απο 50 σε 2 ημερες! εχει εμφανιστει ποτε και σε καποιον αλλον?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εγω τις τελευταιες μερες βλεπω οτι εχει γεμισει ο τοιχος της κουζινας και του διπλανου δωματιου απο σκορο τροφιμων τι πρεπει να κανω για να απαλλαγω απο αυτο να αγορασω εκεινα που βαζουν στα ντουλαπια? εχω σκοτωσει πανω απο 50 σε 2 ημερες! εχει εμφανιστει ποτε και σε καποιον αλλον? Πως ειναι ο σκορος τροφιμων?
InfernoN Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πρώτον https://www.youtube.com/watch?v=dc2Z7CL4Cv0. Δεύτερον μας τρομάζεις. Τρίτον μπορείς να το ξεφορτωθείς και χωρίς να σου πούμε περί τίνος πρόκειται, άκου πως: Όταν με το καλό σταθεί κάπου, πάρε μια παντόφλα και κσσσσσσσσεσκισέ το. Πριν το κάνεις βεβαιώσου πως έχεις βγάλει μια φωτό/ένα βίδεο και πόσταρέ το μη μείνουμε με την απορία για το τι ήταν, είναι κρίμα. fixed
eidikos33 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πως ειναι ο σκορος τροφιμων? Μακάρι να ξέρα πάντως έχω πήξει από αυτά θα καθαρίσω όλα τα ντουλάπια της κουζίνας αύριο και θα πάρω κάτι αυτοκόλλητα που πουλάνε τα σουπερμαρκετ και ο θεος βοηθος..εχει κανεις άλλος αντιμετωπισει τετοιο θεμα?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Super Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Πως ειναι ο σκορος τροφιμων? Αμα έχεις να καθαρίσεις τα ντουλάπια που αποθηκεύεις τρόφιμα κάτι χρόνια, θα το ανακαλύψεις κάποια στιγμή! Μετά τα βγάζεις όλα, καθαρίζεις και βάζεις και αυτές τις παγίδες που κολλάνε πάνω τους τα έντομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα