nic0le Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Σπρέι για τα μαλλιά + αναπτήρας. Επίσης η παντόφλα δεν είναι μόνο για να την φοράς. Γενικά δώσε φαντασία και εξολοθρευσε το το σιχαμένο. (Ή κάλεσε κάποιον απ'τους Starship Troopers.) Δεν το διευκρίνισα αλλά το θέλω το σπίτι μου Φαίνεται επικίνδυνο. Ούτε εσύ ξέρεις τι είναι εε; Παραδέξου το
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ούτε εσύ ξέρεις τι είναι εε; Παραδέξου το Σίγουρα δεν ανήκει στον στενό πυρήνα των τριλοβιτών. Απ' τον τρόπο που σε κοιτάζει καταλαβαίνει κανείς πως είναι μικρό και μοχθηρό. 4
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Έτσι όπως εναι χοντρούλη πρέπει να έχει φάει πολύ.. Κοίταξε στο ψυγείο να μην λείπει τίποτα... 3
vsl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αυτό το είδος έχει εξαφανιστεί εδώ και 2 εκατομμύρια χρόνια. Δεν περίμενα να το ξαναδώ. 4
HALF EVIL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μήπως είναι πασχαλίτσα καλέ; Κρίμα, είναι το μόνο έντομο που συμπαθώ.
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Σου μοιάζει με πασχαλίτσα; πιο πολύ με διαβολιτσα θα έλεγα 2
Big Boss Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 σα μικρό σκαθάρι μου φαίνεται δε ξέρω θα το ψάξω και θα σου πω edit: θα έλεγα ότι είναι αυτό λέγεται Lasioderma serricorne η αλλιώς cigarette beetle
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Σε εμένα δν φαίνεται η εικόνα.. Και ανυπομονούσα
vsl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Επειδή οι γνώσεις μου δεν περιορίζονται μόνο σε pokemon και προϊστορικά είδη, εμένα μου μοιάζει για ονίσκο. Το μαλακόστρακο που γίνεται μπαλίτσα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Επειδή οι γνώσεις μου δεν περιορίζονται μόνο σε pokemon και προϊστορικά είδη, εμένα μου μοιάζει για ονίσκο. Το μαλακόστρακο που γίνεται μπαλίτσα. Untitled-1sbl2.jpg Όταν ήμουν μικρός, τα έσπρωχνα με το πόδι για να αρχίσουν να τσουλάνε...
vsl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Όταν ήμουν μικρός, τα έσπρωχνα με το πόδι για να αρχίσουν να τσουλάνε... Εγώ με το χέρι. Είναι το μόνο "έντομο", μαζί με την πασχαλίτσα, που δε με αηδιάζει.
deesnider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αυτό το είδος έχει εξαφανιστεί εδώ και 2 εκατομμύρια χρόνια. Δεν περίμενα να το ξαναδώ. Τι ηλικία έχεις ρε θηρίο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα