Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ναι, εμεις ειμαστε πισω απο καθε παρακολουθηση μουαχαχαχαχαχα (διαβαστε το γελιο ως evil laugh και φανταστειτε με να χαιδευω μια ασπρη μακρυτριχη γατα) :lol:

Βαλε adblock man!

Συνεχιστε οn topic παρακαλω παιδες

• Like 2
Δημοσ.

Trollers away!!!

Μην κολλατε μαγκες το κινητο του πατερα μου κανει πολυ θορυβο οταν μιλαει ενω η ενταση ειναι κατεβασμενη τελειως και ακομα η φωνη του οταν μιλαει ακουγεται 2 φορες.... Το εψαξα και μου εβγαλε οτι ειναι ενα λογος....

Τι @@@@ νασα και φβι μου λετε?? Για το κινητο του πατερα μου μιλαμε που δεν ξερει να ανοιγει το wifi...

Δημοσ.

Αν μπορούν να σε παρακολουθήσουν; βεβαίως και μπορούν, αυτή την περίοδο έχει ξεσπάσει ένα μεγάλο σκάνδαλο στην Κύπρο για αυτό το θέμα μέσω των wikileaks φάνηκε πως η ΚΥΠ (αντίστοιχη της ΕΥΠ) αγόρασε τέτοιες υπηρεσίες από μια Ιταλική εταιρία που όμως την χάκεψαν. Ο διοικητής της ΚΥΠ παραιτήθηκε και έπεται η συνέχεια. Το κόστος όμως για αυτό ήταν κάπου 150κ για 200 τηλέφωνα.

Λαμβάνοντας λοιπόν αυτό υπόψη είναι μάλλον απίθανο να μπήκε κάποιος σε αυτή την διαδικασία, εκτός και αν έχει μπλέξει άσχημα, ή είναι τόσο σημαντικός.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα!!Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα να μου απαντήσει υπευθυνα αν υπάρχει τρόπος να παρακολουθηθεί το κινητό ανήλικου παιδιού χωρίς την φυσική παρέμβαση στο κινητό του δλδ με εγκατάσταση κάποιου προγράμματος??Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Στις 23/7/2015 στις 4:17 ΜΜ, stormrain είπε

Ναι το καταλαβα πως κυριολεκτουσες. Απλά να προσθέσω πως στην περίπτωση που είναι εφαρμογή, αν γινει system app παραμένει και μετά το φορματ.

για να γίνει αυτό στην συσκευή πρέπει να ξεκλειδωθεί ο bootloader ή root ή η εφαρμογή του συστήματος να είναι εταιρίας ώστε να εγκατασταθεί μέσω stock recovery

• Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ziaba είπε

για να γίνει αυτό στην συσκευή πρέπει να ξεκλειδωθεί ο bootloader ή root ή η εφαρμογή του συστήματος να είναι εταιρίας ώστε να εγκατασταθεί μέσω stock recovery

Απλα root θελει να εισαι και με ενα file manager (ή αλλη εφαρμογη) την κανεις συστηματος. Ο bootloader εξαρταται, ειναι αναλογως τη συσκευη νομιζω.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, stormrain είπε

Απλα root θελει να εισαι και με ενα file manager (ή αλλη εφαρμογη) την κανεις συστηματος. Ο bootloader εξαρταται, ειναι αναλογως τη συσκευη νομιζω.

αν ο bootloader ασχέτως συσκευής είναι ξεκλείδωτος μετά κάνεις ότι θες στο επίπεδο σύστημά 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

αν ο bootloader ασχέτως συσκευής είναι ξεκλείδωτος μετά κάνεις ότι θες στο επίπεδο σύστημά

Ναι ισχυει αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...