Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημα εχει τα παρακατω :

mobo: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3302#ov

cpu: amd athlon phenom x4 black edition

ram:ddr 2 

ssd:kingston v300 120g

τροφοδοτικο:Dree 600W

gpu: asus gtx 550 ti(Στην φωτο φαινεται μια radeon R7 240 λογο δοκιμης νομιζοντας πως εχει θεμα η asus)

Μετα απο σκατζα τα πραγματα  σε καινουριο κουτι οταν παταμε το power για την εκκινηση των windows δεν ακουγεται το κλασσικο μπιπ με αποτελεσμα να δουλευουν κανονικα τα fans του κουτιου,του CPU και να μην εχουμε εικονα.

Αλλαξα καρτα γραφικων νομιζοντας πως η asus ειχε προβλημα γιατι το φουρφουρι της δουλευε λες κ ακουγες τουρμπινα,αλλα κ παλι εικονα μηδεν,επισης μολις παταω το power κουμπι για να τερματισω το πισι αυτο αντι να κλεισει συνεχιζει να δουλευει κανονικα.

Η mobo αυτο με τον ηχο το κανε κ πριν κανα μηνα,τι μπορει να φταιει?post-246391-0-23793000-1437594885_thumb.jpg

Δημοσ.

Το πρόβλημα σίγουρα προέρχεται από την σαπιοκινεζιά το deer, ούτε το όνομά του στην φωτογραφία δεν θέλω να βλέπω. Έχουν πάρει πολλά pc στο λαιμό τους αυτά τα κινεζοκέρατα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις συνδέσει την τροφοδοσία του cpu.

Με την πρώτη ευκαιρία άλλαξε το τροφοδοτικό με κάποιο επώνυμο.

post-219161-0-86922900-1437597418_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Veterane σωστός, απορώ πως δεν το είδα, βασικά έχω απάντηση, ήμουν συγκεντρωμένος στο να βγάλω λόγο για το deer :P.

Αμέσως να κράξεις το έρημο το deer :P

• Like 1
Δημοσ.

Αμέσως να κράξεις το έρημο το deer :P

Συνδεσα τα παρακατω καλωδια αλλα το πισι δεν κανει τιποτα,μολις τα αποσυνδεω τοτε αναβει παλι!

Μιλησα κ με τον φιλο μου(για το πισι του προκειται)κ μου ειπε πως αυτα τα καλωδια ηταν χυμα δεν θυμαται να πηγαιναν καπου(βασικα τα κομματια εχουν αποσυρναμολογηθει 2-3 εβδομαδες πριν,σορρυ αν κανουμε λαθος καπου)

post-246391-0-70739700-1437600580_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ξεκίνα με ενα reset bios (δεν ξερω εαν υπάρχει jumper 3 pin αλλιώς βγάλε την μπαταρία)
Βάλε ξανά την μπαταρία  , βγάλε τις μνήμες και power on.Εαν δεν μπιμπιρισει με τις μνήμες εκτός , δοκίμασε και αλλο

τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Εγώ να κάνω μια ερώτηση έχω σε ένα σύστημα fm2 ένα τροφοδοτικό deer 450 watt και ευτυχώς παναγία μου δεν έχει πάθει τίποτα το πήρα από το eshop τώρα κάνει 21 ευρώ υπάρχει περίπτωση να με πάρει στο λαιμό του;

Δημοσ.

Καλησπέρα.Ξεκίνα με ενα reset bios (δεν ξερω εαν υπάρχει jumper 3 pin αλλιώς βγάλε την μπαταρία)

Βάλε ξανά την μπαταρία  , βγάλε τις μνήμες και power on.Εαν δεν μπιμπιρισει με τις μνήμες εκτός , δοκίμασε και αλλο

τροφοδοτικό.

Το εκανα κ αυτο πριν,το ξανα κανα τωρα και παλι τιποτα....αν ηταν τροφοδορτικο δεν θα ανοιγε καθολου,σωστα?

Δημοσ.

Βασικά αναλόγως τι βλάβει θα έχει το τροφοδοτικό αλλά δεν νομίζω γιατί το μόνο που έκανες ότι άλλαξες pc στην εικόνα που έστησες βλέπω ότι έχεις βάλει μπρος το pc και γυρνάνε τα fans και έχεις αποσύνδεση από το 24 πίνο το 4 πίνο και δεν έχεις σύνδεση το 8 πινο του pc

Δημοσ.

Βασικά αναλόγως τι βλάβει θα έχει το τροφοδοτικό αλλά δεν νομίζω γιατί το μόνο που έκανες ότι άλλαξες pc στην εικόνα που έστησες βλέπω ότι έχεις βάλει μπρος το pc και γυρνάνε τα fans και έχεις αποσύνδεση από το 24 πίνο το 4 πίνο και δεν έχεις σύνδεση το 8 πινο του pc

Με βραχυκυκλωσες,λολ...πιο πανω λεω πως οταν βαζω το 8πινο δεν δουλευει το πισι,δηλαδη λειπει καλωδιο?

Δημοσ.

Με βραχυκυκλωσες,λολ...πιο πανω λεω πως οταν βαζω το 8πινο δεν δουλευει το πισι,δηλαδη λειπει καλωδιο?

Με την περιγραφή σου τίναξαν τα VRM  της μητρικής. Αλλά άλλαξε και την σαπιοκινεζιά! ;)

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχ αυτο το Deer έχει ακούσει τον εξάψαλμο σήμερα!!

Κάνε κάτι τελευταίο , ξήλωσε τα όλα και πάρε το mobo στα χέρια σου.Βάλτο σε ενα τραπέζι , σύνδεσε την σαπιοκινεζιά (lol) και δες.

Έχουν υπάρξει στο παρελθόν θέματα με γείωση σε διάφορα κουτια.Πολύ τραβηγμένο βέβαια αλλα εχει συμβεί!

Εγώ να κάνω μια ερώτηση έχω σε ένα σύστημα fm2 ένα τροφοδοτικό deer 450 watt και ευτυχώς παναγία μου δεν έχει πάθει τίποτα το πήρα από το eshop τώρα κάνει 21 ευρώ υπάρχει περίπτωση να με πάρει στο λαιμό του;

Εννοείς να βγει off?

Φυσικά και μπορεί , πόσο μάλλον εαν δεν εχεις κάποια στοιχειώδη power προστασία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...