cyclonegr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 eimai pantelws asxetos me auta opote an mporeite re paidia dwste mou ligo ta fwta sas. ο ταμιας μιας τραπεζας διαθετει ολα τα χαρτονομισματα του €. Ενας καταθετης πελατης της τραπεζας ζηταει αναληψη χρηματικου ποσου πολλαπλασιου του 5€. Να γραφει αλγοριθμος που να: α) διαβαζει το ποσο που ζηταει για αναληψη ο πελατης της τραπεζαςβ) εμφανιζει το ποσο των διαφορετικων χαρτονομισματων που πρεπει να δωσει ο ταμιας στον πελατη.Euxaristw ek twn proterwn
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μπορείς να προσθέσεις γλώσσες στο pc σου. Το "δεν έχει Ελληνικά" μεταφράζεται σε "δεν είχε Ελληνικά και βαριέμαι ν' ασχοληθώ 3 λεπτά να βάλω". Τι έχεις κάνει/σκεφτεί μέχρι τώρα; 3
stavrosyomafias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 α) απλα θα σου ζηταει να γραψεις ποσα λεφτα θες να καταθεσεις? β) θα παιρνει την απαντηση σου (την μεταβλητη δηλαδη) και θα την κανει x5
cyclonegr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 εχω γραψει " Προγραμμα αναληψηςΜεταβλητεςακεραιες:.......ΑρχηΓραψε "εισαγωγη αναληψης"διαβασε ποσοσυγνωμη και παλι παιδια αλλα ειμαι τελειως ασχετος..
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το πρόβλημα που έχεις είναι μια μορφή αυτού του προβλήματος. Δοκίμασε αρχικά να κάνεις μια λίστα με τα πράγματα που σου ζητάει και να δεις πώς μπορείς να λύσεις το καθένα. stavrosyomafias ανάληψη θέλει να κάνει ο πελάτης, όχι κατάθεση. Επίσης τι απαντάει το a = b*5; Αν ήθελα να καταθέσω 1000 ευρώ θα έπρεπε να δώσω 5000 χαρτονομίσματα;
stavrosyomafias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αυτο νομιζα οτι ζηταει Να σου πω οτι κι εγω δεν το εχω διδαχτει το μαθημα στην 3η ληκειου (ειμουν απο αυτους που ηταν σε αλλη ειδικοτητα - επαλ) και προσπαθω να μαθω λιγα πραγματα τωρα πριν περασω σε τει πληγροφορικης. Γιατι ειναι λαθος το x5?
cyclonegr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μακαρι να ειχα εστω λιγο ιδεα απο το τι λετε..θελω παρα πολυ δουλεια :/
imitheos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μακαρι να ειχα εστω λιγο ιδεα απο το τι λετε..θελω παρα πολυ δουλεια :/ Αν εσύ είσαι ταμίας και σου ζητήσω 15 ευρώ τι χαρτονομίσματα θα μου δώσεις. Αν σου ζητήσω 25 ευρώ ?
cyclonegr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αν εσύ είσαι ταμίας και σου ζητήσω 15 ευρώ τι χαρτονομίσματα θα μου δώσεις. Αν σου ζητήσω 25 ευρώ ? 10+5 10+10+5;
cyclonegr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Γιατί όχι 20 + 5 ? αυτο δεν μπορω να καταλαβω..υπαρχει καποια διαφορα σε αυτο;
Moderators Kercyn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Και 5 πεντάευρα μπορείς να δώσεις, απλώς συνήθως ξεκινάς από το υψηλότερο που μπορείς. Αν και δεν το λέει, φαντάζομαι και η άσκηση αυτό θέλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα