Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eimai pantelws asxetos me auta opote an mporeite re paidia dwste mou ligo ta fwta sas.
 ο ταμιας μιας τραπεζας διαθετει ολα τα χαρτονομισματα του €. Ενας καταθετης πελατης της τραπεζας ζηταει αναληψη χρηματικου ποσου πολλαπλασιου του 5€. Να γραφει αλγοριθμος που να:

α) διαβαζει το ποσο που ζηταει για αναληψη ο πελατης της τραπεζας
β) εμφανιζει το ποσο των διαφορετικων χαρτονομισματων που πρεπει να δωσει ο ταμιας στον πελατη.
Euxaristw ek twn proterwn :)

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να προσθέσεις γλώσσες στο pc σου. Το "δεν έχει Ελληνικά" μεταφράζεται σε "δεν είχε Ελληνικά και βαριέμαι ν' ασχοληθώ 3 λεπτά να βάλω".

Τι έχεις κάνει/σκεφτεί μέχρι τώρα;

• Like 3
Δημοσ.

εχω γραψει " Προγραμμα αναληψης
Μεταβλητες
ακεραιες:.......
Αρχη
Γραψε "εισαγωγη αναληψης"
διαβασε ποσο

συγνωμη και παλι παιδια αλλα ειμαι τελειως ασχετος..

• Moderators
Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχεις είναι μια μορφή αυτού του προβλήματος. Δοκίμασε αρχικά να κάνεις μια λίστα με τα πράγματα που σου ζητάει και να δεις πώς μπορείς να λύσεις το καθένα.

stavrosyomafias ανάληψη θέλει να κάνει ο πελάτης, όχι κατάθεση. Επίσης τι απαντάει το a = b*5; Αν ήθελα να καταθέσω 1000 ευρώ θα έπρεπε να δώσω 5000 χαρτονομίσματα;

Δημοσ.

Αυτο νομιζα οτι ζηταει :-D  Να σου πω οτι κι εγω δεν το εχω διδαχτει το μαθημα στην 3η ληκειου (ειμουν απο αυτους που ηταν σε αλλη ειδικοτητα - επαλ) και προσπαθω να μαθω λιγα πραγματα τωρα πριν περασω σε τει πληγροφορικης. Γιατι ειναι λαθος το x5?

Δημοσ.

μακαρι να ειχα εστω λιγο ιδεα απο το τι λετε..θελω παρα πολυ δουλεια :/

Αν εσύ είσαι ταμίας και σου ζητήσω 15 ευρώ τι χαρτονομίσματα θα μου δώσεις. Αν σου ζητήσω 25 ευρώ ?

Δημοσ.

Αν εσύ είσαι ταμίας και σου ζητήσω 15 ευρώ τι χαρτονομίσματα θα μου δώσεις. Αν σου ζητήσω 25 ευρώ ?

10+5  10+10+5;

• Moderators
Δημοσ.

Και 5 πεντάευρα μπορείς να δώσεις, απλώς συνήθως ξεκινάς από το υψηλότερο που μπορείς. Αν και δεν το λέει, φαντάζομαι και η άσκηση αυτό θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...