Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσεις ποιο θα περνατε;

Εμείς θα πάρουμε τα βουνά στο τέλος με εσένα που μπλέξαμε.

Εεεεμα έλεος πια βρε φιλαράκο, πάρε ένα κινητό να πάει στον δαίμονα να πάει.

• Like 2
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να έχεις τέτοιους πελάτες να το κλείσεις το μαγαζί σε λίγες ημέρες για ψυχολογικούς λόγους.

Κοίταξε, αντιμετωπίζω πρήξες κάθε μέρα. Οκ υπάρχουν και καλοί. Υπάρχουν και ενοχλητικοί. Υπάρχει όμως και ο Farcry2 που πραγματικά είναι σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να υπαρχει ένταση ακομα και για κατι όπως τα κινητά , έλεος έχουμε που έχουμε τις πολιτικές εντάσεις τώρα τελευταία , μην το γυρίσουμε και σε ένταση ακομα και στα κινητά .

Λοιπόν φίλε farcry αρχικά θεωρώ οτι πρέπει να προσδιορησεις τι ακριβως ψάχνεις και ποσά χρηματα διαθέτεις , ώστε να ξέρουμε κι εμείς που μπαίνουμε εδώ να σου δώσουμε τς φώτα μας , διαφορετικά το όλο εγχείρημα ποιο πολυ σε troll post κανει παρά σε αγορά κινητού .

Για εμένα ; Περίμενε λιγο δεν ειναι καιρός για αγορές τουλάχιστον στο εξωτερικό

• Like 1
Δημοσ.

Σου έχουμε προτείνει ΟΛΑ τα πιθανά κινητά, στα έχουμε αναλύσει. ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ!

Θα πρέπει να διαβάσει όσα θέματα έχει ανοίξει για να αποφασίσει.Επίσης σε όσα έχει μπεί σφήνα.

Μετά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για άλλα θέματα(Καμια δεκαριά) για απορίες για το κινητό.

:lol: :-D

• Like 1
Δημοσ.

Και εσεις να προσεχετε τη λετε

Ωχ οχι.. Με συγχωρείς.. Δεν ήξερα οτι θα μπλέξω.. Είσαι πολύ απειλητικός άνδρας συγνώμη.

Σοβαρά τώρα, βρες μου ένα κινητό που δεν έχουμε πρότεινει ή καταρρίψει. Πραγματικά σε επιλογές συσκευών ούτε η Samsung δε σε πιάνει..

Δημοσ.

Και εσεις να προσεχετε τι λετε

Σου ανεφερα να ανεβασεις Link απο τα κινητα που ανεφερες πιο πισω γιατι ειμαι σχεδον 100% σιγουρος οτι ειναι απο εξωτερικο ενω εχω αναφερει ηδη οτι δεν γινεται αγορα απο εξωτερικο. Σου τονισα επισης οτι δεν γινεται να σου προτεινει καποιος αγορα κινητου οταν θετεις σαν χρηση που προοριζεται το κινητο μονο τα παιχνιδια και το Internet....

Τελος ειναι τωρα τιτλος αυτος θεματος που εχεις ανοιξει που περιμενεις και βοηθεια???

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιος να κλειδώσει το θέμα παιδιά..

Ο farcry δεν απαντά σε βασικά ερωτήματα του fulgore και γενικά ή δεν ξέρει τι θέλει ή απλά τρολλαρει..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...