Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ολα τα κινεζικα η σε αυτο το συγκεκριμενο?

Σε ΟΛΑ τα φθηνά κινητά ανεξάρτητως μάρκας και χώρας προέλευσης, τα οποία για να έχουν καλά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή πρέπει να χάνουν και κάπου. Συνηθως κόβουν λίγο από οθόνη, από υλικά κατασκευής, από μπαταρία και κάμερες και έρχεται στα ίσα του.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να δω παιχταρα μου πως θα κανεις αγορα απο εξωτερικο με Capital Control ........ Μα καλα τι στο καλο σε αλλη χωρα ζητε ορισμενοι? :)

Δημοσ.

Σε ΟΛΑ τα φθηνά κινητά ανεξάρτητως μάρκας και χώρας προέλευσης, τα οποία για να έχουν καλά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή πρέπει να χάνουν και κάπου. Συνηθως κόβουν λίγο από οθόνη, από υλικά κατασκευής, από μπαταρία και κάμερες και έρχεται στα ίσα του.

Υπαρχει κανενα να τα εχει ολα χωρις να κοβουν απο παντου;

Oppo Find 5 7 ειναι καλη η μαρκα;

R7

R5

Δημοσ.

Υπαρχει κανενα να τα εχει ολα χωρις να κοβουν απο παντου;

Oppo Find 5 7 ειναι καλη η μαρκα;

R7

R5

Υπάρχουν πλήρεις συσκευές, περίπου στις ίδιες τιμές με της Ελλάδας δλδ που δεν αξίζει και να ταλαιπωρηθεις από κίνα. Εκεί στρεφόμαστε για φτηνές λύσεις (άρα και συμβιβασμούς)

* Η Oppo γαμαει αλλα έχει πολύ ακριβες συσκευές.

Δημοσ.

Έχει πάρει φίλος μου το elephone P7000 , λοιπόν επειδή έχω ακούσει πολλά για την Elephone και ότι είναι πολύ κατώτερη ποιοτικά απο πάρα πολλά άτομα , το συγκεκριμένο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το galaxy S4 που έχω , ίσα ίσα σε αρκετά σημεία δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δυο.

Όποτε πας άφοβα στην εν λόγο εταιρία , που ναι μεν κάνει τα πρώτα της βήματα στων χώρο , σε σχέση με άλλες κινέζικες εταιρίες όπως Meizu , Oppo , One Plus , Xiaomi , Huawei , γνώμη μου δεν απέχει τόσο όσο την παρουσιάζουν ότι απέχει από τις εν λόγο εταιρίες και είναι και πολύ οικονομική .

Δημοσ.

ηθελα να δω και απο μερια κινας γιαννη

Να δω παιχταρα μου πως θα κανεις αγορα απο εξωτερικο με Capital Control ........ Μα καλα τι στο καλο σε αλλη χωρα ζητε ορισμενοι? :)

Μαρεσει που το εγραψα που να μην το γραφα...... Ασε που τα περισσοτερα κινητα που αναφερεις ειναι κυριως απο εξωτερικο.

Και το κορυφαιο ολων ειναι οτι ουτε χρηση κινητου εχεις αναφερει,ουτε Budget ουτε τπτ.

Απλα πετας κατι ακυρες ερωτησεις για διαφορα μοντελα κινητων(που δεν γινεται καν να αγορασεις ) και περιμενεις να σε βοηθησουμε μυριζοντας τα νυχια μας....

• Like 2
Δημοσ.

Χρηση games internet με μεγαλη αυτονομια μπαταριας

θελω οθονη γυρω στα 5ιντσων με καλα χρωματα

Και με καλο design για ποιο λετε;

Δημοσ.

Χρηση games internet με μεγαλη αυτονομια μπαταριας

θελω οθονη γυρω στα 5ιντσων με καλα χρωματα

Και με καλο design για ποιο λετε;

Το ιδανικο για το παραπανω ειναι psp ή Psvita ή Nintendo 3ds. Συγνωμη αλλα τοση ωρα ρωταγες για ολες τις μαρκες για χρηση Internet και παιχνιδια????

• Like 1
Δημοσ.

Εγω κινητο θελω οχι psp

Doogee F2015 ειναι καλο?

link για το κινητο αυτο και ελπιζω να μην ειναι απο site εξωτερικου...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...