Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα Dell Laptop inspiron 3542 το οποιο εχει ενα θεμα εκτος πριζας.Οση ωρα ειναι στο ρευμα δεν υπαρχει καποιο θεμα αλλα μολις το βγαλω και μείνει με την μπαταρια εχει προβλημα με το trackpad το οποιο λειτουργει περιεργα.

Οταν κανω scroll σε σελιδες εξαφανιζεται ο κερσορας (σε καποιες σελιδες δεν scroll-αρει καν) αλλαζει αποτομα θεση και γενικα δεν μπορω να το κοντρολαρω ευκολα.

Αυτο συμβαινει οταν βγαινει απο το ρευμα και το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι τα power plans στα οποια δεν εχει καποια ρυθμιση που να βοηθαει.

Καμια ιδεα;

(Τρεχω Win 8.1 Pro)

Δημοσ.

Το λαπτοπ είναι σε εγγύηση. Πολύ πιθανό να λύνεται με ένα φορματ καθώς εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό και όχι από την αρχή αν και δεν είμαι σίγουρος. Μόλις έχω όρεξη θα το κάνω ένα ξηλωμα να περάσω πάλι Windows και θα δω πως θα πάει.

Δημοσ.

Το λαπτοπ είναι σε εγγύηση. Πολύ πιθανό να λύνεται με ένα φορματ καθώς εμφανίστηκε πριν λίγο καιρό και όχι από την αρχή αν και δεν είμαι σίγουρος. Μόλις έχω όρεξη θα το κάνω ένα ξηλωμα να περάσω πάλι Windows και θα δω πως θα πάει.

εγγύηση =επιστροφή για δωρεάν διάγνωση. Και επισκευή
Δημοσ.

εγγύηση =επιστροφή για δωρεάν διάγνωση. Και επισκευή

Κι εγω αυτο θα εκανα, εκτος αν το προβλημα δεν ειναι ξεκαθαρο και ενδεχεται να τους το πας εκει και να σου πουν οτι δουλευει μια χαρα. Απο την αλλη αν βαριεσαι να μπλεκεις με εγγυησεις κλπ και εχεις ορεξη για φορματ κανε το, δε χανεις εγγυηση απο αυτο και μπορει να φτιαξει το προβλημα. Αφου εχεις πρωτα σιγουρευτει οτι εχεις περασει drivers κλπ.

Δημοσ.

Ακούγεται σαν πρόβλημα hardware πάντως.

Το λάπτοπ έχει άλλα περιφερειακά συνδεδεμένα πάνω του?

Αν το μετακινησεις σε άλλο χώρο συνεχίζει να το κάνει?

Δημοσ.

Ακούγεται σαν πρόβλημα hardware πάντως.

Το λάπτοπ έχει άλλα περιφερειακά συνδεδεμένα πάνω του?

Αν το μετακινησεις σε άλλο χώρο συνεχίζει να το κάνει?

Εχει μονο ενα ασυρματο ποντικι το οποιο το εχω βγαλει, και αυτη τη στιγμη που ειμαι εκτος σπιτου με το λαπτοπ ακομα εχει το προβλημα.Θα περιμενω το upgrade σε Windows 10 αν φτιαξει, αλλιως format και στη τελικη service.

Δημοσ.

Good news.Μετα απο την αναβαθμιση σε Win10 φαινεται να λειτουργει μια χαρα.Για την ωρα...Ελπιζω να μην αλλαξει παλι.
Case closed

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...