kostasbm Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 μια χαρά σε βρίσκω.......από την αναφορά μου σε συγκροτήματα 3 ατόμων καταλαβαίνεις και σε ποια γκρουπ αναφέρομαι.....αν μου πεις να ξεχωρίσω κάποιο ίσως πω Free.......χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν μου αρεσαν τα 4αρια γκρουπ.....Blind Faith ...οπου ο Clampton και ο Winwood αρχισαν να δειχνουν οτι κατι καλο θα βγει.....μακαρι να μπορούσα σε κάποιο crossroads να τους δω..... από τα παλια με τον Baker να φευγει περυσι..ειχαν κανει και ενα μικρο αφιερωμα και 2008 ποιο ποιοτικό 3
blueaegean Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Esperanto, μουσική σκηνή του Βελγίου. Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του '71, όταν ο Βέλγος βιολιστής Raymond Vincent, εκ των ιδρυτών της μπάντας Wallace Collection, ήθελε να ξεκινήσει μια πιο περιπετειώδη μουσική προσπάθεια (παρά την εκπληκτική προτίμησή του για το hard rock) μετά τη διάλυση της μπάντας του. Για μικρό χρονικό διάστημα έπαιζε με τον Dany Lademancher και τον Roger Wollaert (που είχε αφήσει τους Kleptomania), κατόπιν με Dirk Bogaert (Waterloo) και στην συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον Bruno Libert που ολοκλήρωνε τις σπουδές στη μουσική του παίζοντας πιάνο κάθε νύχτα στα θέατρα των Βρυξελών με παραστάσεις μιούζικαλ "off Broadway" τα οποία ήταν αρκετά μοντέρνα τότε. Ο Ρέιμοντ είπε στον Μπρούνο για το νέο του project και του έδειξε κάποιες μουσικές ιδέες. Οι δύο μουσικοί συμφώνησαν να ξεκινήσουν το project και άρχισαν να αναζητούν μέλη για να συμπληρώσουν το γκρουπ. ‘Εχω επιλέξει 3 τραγούδια από το άλμπουμ “Last Tango” που κυκλοφόρησε το 1975, με τον τότε νέο τραγουδιστή στο σχήμα Roger Meakin που είχε ιδιαίτερη φωνητική χροιά και ήταν το τέλειο ντουέτο με την τραγουδίστρια Kim Moore. Η ηχογράφηση του τρίτου άλμπουμ πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και στον πύργο του Herouville κοντά στο Παρίσι, όπου οι Jethro Tull, ο Elton John και πολλοί άλλοι ηχογραφήθηκαν τη δεκαετία του '70. Το άλμπουμ "Last Tango" ήταν παραγωγή του Robin Geoffrey Cable (παραγωγός των Queen, Genesis, Van Der Graaf Generator, Elton John and Carly Simon). Ο ορισμός των διαμαντιών... Esperanto - Last Tango Esperanto - Still Life Esperanto - Obsession αριστούργημα!!! Curved Air · Vivaldi 2 2
Coscas Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Quote Εγραψες 3άρια κι ' επειδή οι Beatles ήταν 4άρι...έκανα την πάπια. Χα χα! (αν και ο Ringo δεν πιάνεται) Πάντως, όταν ανέφερες 3άρια, το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν οι Police. Νομίζω τα περισσότερα Ροκ συγκροτήματα ήταν από τέσσερεις και πάνω. Και τα 3άρια, κατά καιρούς φιλοξενούσαν μορφές σαν guests και άλλοι συμμετείχαν ως μέλη. Αδυναμίες οι Clapton και Winwood, αλλά και ο Baker δεν πάει πίσω. Τον έψαξα και ανακάλυψα ότι ήταν κι΄αυτός Κολοσσός! Εχουν μπεί εδώ όλες του σχεδόν οι σημαντικές συμμετοχές και δημιουργίες Οπως κατάλαβες, θέλουμε χρόνια για να τα πούμε όλα γιά αυτούς τους 3 Eγώ, είχα καλή σχέση με τους Traffic, μιάς και ένας φίλος που τον ξαναβρήκα μετά από χρόνια από το Γυμνάσιο, μου χάρισε μεταξύ άλλων (αυτός το είχε γυρίσει σε Μητροπάνο...), 20 βινύλια Γιαπωνέζικα , Αμερικάνικα που του τα είχε αφήσει με τη σειρά του ένας φίλος του ναυτικός. Ανάμεσά τους το Welcome to The Canteen! Δισκάρα! Κι' επειδή δεν έχουν μπεί εδώ αυτά τα 2 ΑΣΜΑΤΑ, ας μπούν Η εισαγωγή αυτού του live, είναι από τις συγκλονιστικότερες στην Ροκ Traffic - Gimme some lovin' (1971) Kαι το πιό αγαπημένο μου τραγούδι από Traffic. Εχει μεγάλη ιστορία γιά μένα. Το άκουσα να το παίζει στην κιθάρα του ένα παιδί που ήταν στο studio των ηχείων που ήθελα να αγοράσω στην αντιπροσωπεία της B&W στην Ελλάδα . Μετά, προσπαθούσα να το παίξω εγώ στην κιθάρα μου. Δεν μπόρεσα ποτέ. Ισως γι' αυτό δεν έγινα μουσικός... Traffic - Sad and Deep as You (1971) Επεξ/σία 21 Απριλίου 2020 από Coscas 2
kostasbm Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, Coscas είπε Εγραψες 3άρια κι ' επειδή οι Beatles ήταν 4άρι...έκανα την πάπια. Χα χα! (αν και ο Ringo δεν πιάνεται) Πάντως, όταν ανέφερες 3άρια, το 1ο που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν οι Police. Νομίζω τα περισσότερα Ροκ συγκροτήματα ήταν από τέσσερεις και πάνω. Και τα 3άρια, κατά καιρούς φιλοξενούσαν μορφές σαν guests και άλλοι συμμετείχαν ως μέλη. Αδυναμίες οι Clapton και Winwood, αλλά και ο Baker δεν πάει πίσω. Τον έψαξα και ανακάλυψα ότι ήταν κι΄αυτός Κολοσσός! Εχουν μπεί εδώ όλες του σχεδόν οι σημαντικές συμμετοχές και δημιουργίες Οπως κατάλαβες, θέλουμε χρόνια για να τα πούμε όλα γιά αυτούς τους 3 Eγώ, είχα καλή σχέση με τους Traffic, μιάς και ένας φίλος που τον ξαναβρήκα μετά από χρόνια από το Γυμνάσιο, μου χάρισε μεταξύ άλλων (αυτός το είχε γυρίσει σε Μητροπάνο...), 20 βινύλια Γιαπωνέζικα , Αμερικάνικα που του τα είχε αφήσει με τη σειρά του ένας φίλος του ναυτικός. Ανάμεσά τους το Welcome to The Canteen! Δισκάρα! Κι' επειδή δεν έχουν μπεί εδώ αυτά τα 2 ΑΣΜΑΤΑ, ας μπούν Η εισαγωγή αυτού του live, είναι από τις συγκλονιστικότερες στην Ροκ Traffic - Gimme some lovin' (1971) Kαι το πιό αγαπημένο μου τραγούδι από Traffic. Εχει μεγάλη ιστορία γιά μένα. Το άκουσα να το παίζει στην κιθάρα του ένα παιδί που ήταν στο studio των ηχείων που ήθελα να αγοράσω στην αντιπροσωπεία της B&W στην Ελλάδα . Μετά, προσπαθούσα να το παίξω εγώ στην κιθάρα μου. Δεν μπόρεσα ποτέ. Ισως γι' αυτό δεν έγινα μουσικός... Traffic - Sad and Deep as You (1971) εννοειται ότι οι Traffic αφησαν το στιγμα τους και σιγουρα οτι και να γινει καποια κομματια θα παιζονται σαν covers απο πολλα νεα γκρουπ..... στα 17 μου για να κοιμηθώ έπρεπε να ακούω μισή ώρα free ..... κάποια γκρουπ όταν τα άκουσαν κάποιοι φίλοι εδώ Ελλάδα με ρωτούσαν ποιοι είναι αυτοί......πχ...Ur.Heep, Dokken , Cold chissel η διάδοση της μουσικής τότε γινόταν βασικά μέσω του ραδίου και λίγο τιβι και μέσω των συναυλιών η διαφημιστικών κασετών...όποτε πολλά Ευρωπαϊκά τα γνώρισα όταν ήρθα Ελλάδα Η Αγγλία ήταν προχωρημένη τότε και ακόμα είναι σε θέματα παραγωγής και προώθησης αλλά τα ηλεκτρονικά μέσα διάδοσης τώρα κυριαρχούν. όταν το Ίντερνετ θα είναι αξιοπρεπές εδώ στο μαντρί μου θα μπορούμε να κάνουμε και κάποιο conference και να ακουμε καποια κομματια σε στυλ....θυμασαι αυτο,θυμασαι το αλλο??
blueaegean Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Στις 1/10/2018 στις 9:11 ΜΜ, Coscas είπε St. John Green Page, Fowley, Plant 2
blueaegean Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) φανταστικό θέμα, μια καταπληκτική σύνθεση, εκστασιασμός, αξίζει την προσοχή σας!!! Starz · Johnny All Alone Jonathan Richman & The Modern Lovers · Egyptian Reggae Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από blueaegean 2 1
kostasbm Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 χαζεύοντας χτες στο YouTube ειδα Roger dartley ο οποιος εχει πει καποια φοβερα κομματια 1
Coscas Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) On 22/04/2020 at 14:27, kostasbm said: εννοειται ότι οι Traffic αφησαν το στιγμα τους και σιγουρα οτι και να γινει καποια κομματια θα παιζονται σαν covers απο πολλα νεα γκρουπ..... στα 17 μου για να κοιμηθώ έπρεπε να ακούω μισή ώρα free ..... κάποια γκρουπ όταν τα άκουσαν κάποιοι φίλοι εδώ Ελλάδα με ρωτούσαν ποιοι είναι αυτοί......πχ...Ur.Heep, Dokken , Cold chissel η διάδοση της μουσικής τότε γινόταν βασικά μέσω του ραδίου και λίγο τιβι και μέσω των συναυλιών η διαφημιστικών κασετών...όποτε πολλά Ευρωπαϊκά τα γνώρισα όταν ήρθα Ελλάδα Η Αγγλία ήταν προχωρημένη τότε και ακόμα είναι σε θέματα παραγωγής και προώθησης αλλά τα ηλεκτρονικά μέσα διάδοσης τώρα κυριαρχούν. όταν το Ίντερνετ θα είναι αξιοπρεπές εδώ στο μαντρί μου θα μπορούμε να κάνουμε και κάποιο conference και να ακουμε καποια κομματια σε στυλ....θυμασαι αυτο,θυμασαι το αλλο?? Dokken και Cold Chissel, δεν ήταν γνωστοί Ελλάδα. Οι Heep, ήταν πασίγνωστοι (αν και μόνο ένα δυό κομμάτια τους , όπως τα περισσότερα γκρούπς που επιδερμικα ακούγαμε). Quote η διάδοση της μουσικής τότε γινόταν βασικά μέσω του ραδίου και λίγο τιβι και μέσω των συναυλιών η διαφημιστικών κασετών...όποτε πολλά Ευρωπαϊκά τα γνώρισα όταν ήρθα Ελλάδα Γιά την Αυστραλία λές; Quote όταν το Ίντερνετ θα είναι αξιοπρεπές εδώ στο μαντρί μου θα μπορούμε να κάνουμε και κάποιο conference και να ακουμε καποια κομματια σε στυλ....θυμασαι αυτο,θυμασαι το αλλο?? Δεν έχεις καλό internet; Γιά μας εδώ λές; Δεν κατάλαβα On 22/04/2020 at 18:24, blueaegean said: Page, Fowley, Plant Δαιμόνιος ο Fowley και να πω την αλήθεια, δεν τον "πήγαινα". Αν και λίγοι τον ξέραμε 17 hours ago, blueaegean said: φανταστικό θέμα, μια καταπληκτική σύνθεση, εκστασιασμός, αξίζει την προσοχή σας!!! Starz · Johnny All Alone Τρομερό κομμάτι! Δεν το ήξερα νομίζω. Πιό κλασσικό, δεν γίνεται. Thanks! 17 hours ago, blueaegean said: Jonathan Richman & The Modern Lovers · Egyptian Reggae Ο αγαπημένος των δισκοκριτικών (αιτία που τον απέφευγα και δεν τον έχω πολυψάξει) Το κομμάτι όμως είναι αριστούργημα 8 hours ago, kostasbm said: χαζεύοντας χτες στο YouTube ειδα Roger dartley ο οποιος εχει πει καποια φοβερα κομματια Αν δεν έχει πεί ο Daltrey, ποιός έχει πεί; Οι Who, θεωρούνταν γιά καιρό το Νο3 γκρούπ of all time Και μιάς και αναφέρθηκε τις προάλλες ο Clapton, ας βάλω το 6ο μου βινύλιο το 1978 Εψαχνα ένα κομμάτι από μιά διαφήμιση του 1976/77. Λέω...ή Clapton είναι αυτό ή JJ Cale. Πάω στο δισκάδικο, του λέω θέλω τoν τελευταίο δίσκο του Clapton, μπας και πετύχω το τραγούδι. Ηξερα ότι ήταν αυτός με το Lay Down Sally. Το Backless μου λέει ο δισκάς έχω μόνο. Είναι ο τελευταίος. Ε λέω, ας τον πάρω. Μπορεί να είναι μέσα το τραγούδι της διαφήμισης. Τζίφος! Αλλά, έγινε ένας από τους πιό αγαπημένους μου δίσκους Στην αρχή, νόμιζα ότι είναι αυτό το τραγούδι που έψαχνα. Αλλά, δεν ήταν. Σύνθεση JJ Cale και γνωστή η επιρροή του στον Clapton εκείνης της εποχής και στους Dire Straits. To άκουσα 1η φορά από Clapton Eric Clapton - I'll Make Love To You Anytime (1978) Το αγαπημένο μου τραγούδι από το Backless. Τι αναμνήσεις! ERIC CLAPTON - Golden Ring (1978) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2020 από Coscas 1
kostasbm Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, Coscas είπε Dokken και Cold Chissel, δεν ήταν γνωστοί Ελλάδα. Οι Heep, ήταν πασίγνωστοι (αν και μόνο ένα δυό κομμάτια τους , όπως τα περισσότερα γκρούπς που επιδερμικα ακούγαμε). Γιά την Αυστραλία λές; Δεν έχεις καλό internet; Γιά μας εδώ λές; Δεν κατάλαβα Δαιμόνιος ο Fowley και να πω την αλήθεια, δεν τον "πήγαινα". Αν και λίγοι τον ξέραμε Τρομερό κομμάτι! Δεν το ήξερα νομίζω. Πιό κλασσικό, δεν γίνεται. Thanks! Ο αγαπημένος των δισκοκριτικών (αιτία που τον απέφευγα και δεν τον έχω πολυψάξει) Το κομμάτι όμως είναι αριστούργημα Αν δεν έχει πεί ο Daltrey, ποιός έχει πεί; Οι Who, θεωρούνταν γιά καιρό το Νο3 γκρούπ of all time Και μιάς και αναφέρθηκε τις προάλλες ο Clapton, ας βάλω το 6ο μου βινύλιο το 1978 Εψαχνα ένα κομμάτι από μιά διαφήμιση του 1976/77. Λέω...ή Clapton είναι αυτό ή JJ Cale. Πάω στο δισκάδικο, του λέω θέλω τoν τελευταίο δίσκο του Clapton, μπας και πετύχω το τραγούδι. Ηξερα ότι ήταν αυτός με το Lay Down Sally. Το Backless μου λέει ο δισκάς έχω μόνο. Είναι ο τελευταίος. Ε λέω, ας τον πάρω. Μπορεί να είναι μέσα το τραγούδι της διαφήμισης. Τζίφος! Αλλά, έγινε ένας από τους πιό αγαπημένους μου δίσκους Στην αρχή, νόμιζα ότι είναι αυτό το τραγούδι που έψαχνα. Αλλά, δεν ήταν. Σύνθεση JJ Cale και γνωστή η επιρροή του στον Clapton εκείνης της εποχής και στους Dire Straits. To άκουσα 1η φορά από Clapton Eric Clapton - I'll Make Love To You Anytime (1978) Το αγαπημένο μου τραγούδι από το Backless. Τι αναμνήσεις! ERIC CLAPTON - Golden Ring (1978) Αυστραλία 1973 μμονο το ράδιο ήταν μέσον διάδοσης και κάτι διαφημιστικές κασέτες Ίντερνετ για Ελλάδα μιλάω απλά αίσχος ...μη ξεχνάς ότι μένω επαρχία ένα πράγμα που τον έκανε γνωστό τον Dartley ηταν αυτο το κολλημα με το μικροφωνο που το εκανε σφεντονα. χαχαχαχαχαχαχαχα ο Clapton νομιζω οτι ωφεληθηκε απο τις παρεες του παρα πολυ και σε στιχο και σε παικτικο στυλ η βασική του παρέα και φίλος του αν και τον άφησε η γυναίκα του γιαυτον ήταν ο G Harrison(ειμαι και γω και η μανα κολλημενοι με τον George) η μανα ειχε την τυχη να τους δει live 1964 γιατί δούλευε σε catering service (εστιατοριο θειου της) στη Μελβουρνη.... από τα καλύτερα παιξίματα τους ... 3
blueaegean Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) η πρώτη ροκ μπάντα του Ισραήλ, το συγκεκριμένο θέμα είναι εθιστικό και δημιουργεί παραισθήσεις The Churchill's - Debka Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από blueaegean 1
Coscas Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, kostasbm said: Αυστραλία 1973 μμονο το ράδιο ήταν μέσον διάδοσης και κάτι διαφημιστικές κασέτες Ίντερνετ για Ελλάδα μιλάω απλά αίσχος ...μη ξεχνάς ότι μένω επαρχία ένα πράγμα που τον έκανε γνωστό τον Dartley ηταν αυτο το κολλημα με το μικροφωνο που το εκανε σφεντονα. χαχαχαχαχαχαχαχα ο Clapton νομιζω οτι ωφεληθηκε απο τις παρεες του παρα πολυ και σε στιχο και σε παικτικο στυλ η βασική του παρέα και φίλος του αν και τον άφησε η γυναίκα του γιαυτον ήταν ο G Harrison(ειμαι και γω και η μανα κολλημενοι με τον George) η μανα ειχε την τυχη να τους δει live 1964 γιατί δούλευε σε catering service (εστιατοριο θειου της) στη Μελβουρνη.... από τα καλύτερα παιξίματα τους ... Νομίζω η Αυστραλία, μετά από Βρετανία, Η.Π.Α, Καναδά, ήταν η μεγαλύτερη πηγή της Ροκ. Γίνονταν συναυλίες. Τι να πούμε κι' εμείς γιά το "χωριουδάκι Ελλάδα" που μετά το φιάσκο των Stones το 1967, έκανε να ξαναπατήσει ροκ συγκρότημα 13 χρόνια; Μέχρι και στην Γιουγκοσλαυϊα πήγαινε ο Bowie κι' εδώ δεν πάταγε Και είδε η μαμά σου Beatles!!! Μη μου πείς ότι είδε και David Cassidy στην Μελβούρνη; Αν είχα δεί αυτούς τους 2, ίσως και να αυτοαναφλεγόμουν μετά...Α χα χα! Τι ταχύτητα internet έχεις; Nα σου πω την αλήθεια, λόγω αυτής της "σφεντόνας (α χα χα!), δεν τον πολυπήγαινα (πολύ μοστράκιας σαν τον Plant κι΄αυτός). Αλλά οκ. Φωνές, είχαν τα παιδιά Ε ναί. Ο Eric, ήταν γυρολόγος. Πότε με Mayall, πότε στους Yardbirds, πότε στους Cream, κλπ. Την περίοδο του Slowhand, ήταν επηρεασμένος από JJ Cale. Και μην ξεχνάμε ότι το μπαμ το έκανε με το I Shot the Sheriff του Marley O George Harrison, ήταν ο "ριγμένος" Beatle. Αν και το ταλέντο των άλλων 2 (Paul και John) ήταν τόσο χειμαρρώδες, που ήταν αναπόφευκτο Συνεχίζω με τον Clapton, που αφού δεν βρήκα το τραγούδι της διαφήμισης στο Backless, προχώρησα ακάθεκτος στο Slowhand. Τι είχα να χάσω άμα τον αγόραζα; Και το τραγούδι να μην έβρισκα, θα είχα έναν από τους καλύτερους δίσκους όλων των εποχών Αδυναμία πάντα το Lay Down Sally, που όταν το άκουγα στο ραδιόφωνο...έλιωνα. Θύμιζε και το τραγούδι της διαφήμισης Eric Clapton - Lay Down Sally (1977) Υπήρχε και άλλο ενα τραγούδι που ακουγόταν τότε σε διαφήμιση στην tv με ουϊσκυ νομίζω. Mπορεί να μην βρήκα αυτό που έψαχνα, αλλά βρήκα άλλο λαυράκι! ERIC CLAPTON - WE'RE ALL THE WAY (1977) Οταν άκουσα 1η φορά το 1978 το Wonderful Tonight, το συνδύασα με έναν άλλο μεγάλο ΕΡΩΤΑ που με είχε κάνει να ξεχάσω τον πρώτο. Κανείς δεν το είχε προσέξει τότε και όλοι άκουγαν και έπαιζαν το Cocaine και λίγο λιγότερο το Lay Down Sally. Πολύ χάρηκα που χρόνια αργότερα, εκτιμήθηκε και το Wonderful Tonight. Εκεί κατάλαβα ότι έχω "αυτί" στην Μουσική και καβάλησα το καλάμι. Χα χα! Ηθελα οπωσδήποτε με κάποιο τρόπο να ασχοληθώ με την Μουσική. Τα κατάφερα 10 χρόνια μετά που άνοιξα δικό μου δισκάδικο μόνο με "ξένη" Μουσική Eric Clapton - Wonderful Tonight (1977) 1 hour ago, blueaegean said: η πρώτη ροκ μπάντα του Ισραήλ, το συγκεκριμένο θέμα είναι εθιστικό και δημιουργεί παραισθήσεις The Churchill's - Debka Καλοί, αλλά με χαλάνε λίγο οι ανατολίτικες φόρμες. Σόρρυ ε; Εχω παθολογική αντιπάθεια σε οτιδήποτε έχει ανατολίτικη χροιά. Ελπίζω να κατανοείς ε; Ολοι έχουμε τις ιδιοτροπίες μας Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Coscas 4
kostasbm Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 κάποτε ,μπορει να ηταν και φημες ,επειδή οι Αγγγλοι καλλιτέχνες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους σχεδίαζαν κάτι σαν τους Boston αλλα δεν εκατσε αποτι φαινεται βάλε στο μυαλό σου κάποιους καλλιτέχνες μαζί σα μπάντα και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό σίγουρα Η Αυστραλία είχε πολλά γκρουπ δικά της τα οποία δεν τα ξέρει η δεν τα έμαθε ούτε η μάνα τους ....η γειτονιά μου είχε 4 γκρουπάκια η καλύτερη μου ήταν κάθε Τετάρτη στο Lions club η Boggerts στην Αδελαιδα οπου επαιζαν μικρα τετοια γκρουπ.....απο τα οποια ξεπηδησαν καλοι καλλιτεχνες το Ίντερνετ που έχω παίζει μέχρι 8 και 0,2 up...ευτυχως τωρα με τα δωρεαν της κοσμοτε βολευτηκαμε λιγο....περιμενουμε τον αλλο μηνα για οτε θα δουμε κάθε ιδιοτροπία δεκτή...... ...radio activity Kraftwerk ειχχα μια φιλη μου με μεγαλο κολλημα με αυτους 2
Coscas Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, kostasbm said: κάποτε ,μπορει να ηταν και φημες ,επειδή οι Αγγγλοι καλλιτέχνες έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους σχεδίαζαν κάτι σαν τους Boston αλλα δεν εκατσε αποτι φαινεται βάλε στο μυαλό σου κάποιους καλλιτέχνες μαζί σα μπάντα και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό σίγουρα Η Αυστραλία είχε πολλά γκρουπ δικά της τα οποία δεν τα ξέρει η δεν τα έμαθε ούτε η μάνα τους ....η γειτονιά μου είχε 4 γκρουπάκια η καλύτερη μου ήταν κάθε Τετάρτη στο Lions club η Boggerts στην Αδελαιδα οπου επαιζαν μικρα τετοια γκρουπ.....απο τα οποια ξεπηδησαν καλοι καλλιτεχνες το Ίντερνετ που έχω παίζει μέχρι 8 και 0,2 up...ευτυχως τωρα με τα δωρεαν της κοσμοτε βολευτηκαμε λιγο....περιμενουμε τον αλλο μηνα για οτε θα δουμε κάθε ιδιοτροπία δεκτή...... ...radio activity Kraftwerk ειχχα μια φιλη μου με μεγαλο κολλημα με αυτους Αν σου πω οτι θαυμάζαμε την Αυστραλια , δεν θα το πιστέψεις Ειδικά άμα σου πω τι έχω σε σινγκλάκι. Εχω τους Sherbet και το Howzat που όλοι τότε αναρωτιόμασταν τι εννοεί ο τίτλος. Αργότερα μάθαμε ότι σημαίνει How's that. Σωστά; Εχω κάνει ψιλοαφιέρωμα σε Αυστραλιανά γκρούπς και καλλιτέχνες (μέχρι Cold Chissel έχω βάλει και σε αυτό εδώ το νήμα). Πρώϊμες δουλειές των AC/DC (Marcus Hook Roll Band τα People And The Power και Silver Shoes & Strawberry Wine ), τους Terry Britten - bargain day, PIRANA - THINKING OF YOU, Blackfeather - Seasons of Change, Tamam Shud - A Plague, Easybeats - Land of Make Believe και πάρα πολλά άλλα 8 έχεις πραγματικό download; Αν ναι, καλούτσικα είσαι (εγώ έχω 11,5 και είμαι οκ) Ελπιζω την ιδιοτροπία μου να την κάνει δεκτή ο φίλος blueaegean Εβαλες τα πατριωτάκια μου από το Ντύσσελντορφ, τους Kraftwerk ε; Είδες τι έβγαζε η πατρίδα; Χα χα! (αν και Ελληνας μέχρι το μεδούλι νοιωθω) Ας βάλουμε και το Howzat να μαθαίνουν οι νεώτεροι. Παιζόταν πολύ στο ραδιόφωνο εδώ και όλοι το ξέραμε Σαν σινγκλάκι, παίζει να το είχα αγοράσει πριν τον Clapton. Νομίζω 1976 το πήρα Sherbet - Howzat (1976) Σε ένα άλλο φόρουμ πριν 5 χρόνια είχα βάλει και το Cassandra από τους ίδιους Μη μου πείς οτι είσαι στο κοινό στο live; Sherbet - Cassandra (1974) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2020 από Coscas 3
blueaegean Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) υπέροχο! Frumpy · Roadriding αγαπημένο! The Guess Who · The Key South Africa, το θέμα! εκπληκτική εποχή. Suck · Season of the Witch (1970) Απίστευτο θέμα από 2001: A Space Odyssey, ακούστε το διαμάντι!!! αφιερωμένο στον Coscas που ξεκίνησε το νήμα Eumir Deodato · Also sprach Zarathustra [1972, Brazil] Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από blueaegean 2 1
blueaegean Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Μπίλι Κόμπαμ ο κύριος που έπαιζε στο προηγούμενο θέμα του Deodato... θεωρείται από τους καλύτερος ντράμερ στην παγκόσμια μουσική σκηνή! Έχει παίξει με Miles Davis, με Peter Gabriel (Genesis), Jack Bruce (Cream), Bob Weir (Grateful Dead), Carlos Santana κ.α. Stratus Υ Μ Ν Ο Σ !!! από το Spectrum, πρώτο άλμπουμ το 1973, κιθαρίστας Τόμι Μπόλιν, πριν προσχωρήσει στους Deep Purple Billy Cobham · Stratus [1973] 3 ώρες πριν, Coscas είπε Sherbet - Howzat (1976) από τα αγαπημένα μου λατρεμένο! Rory Gallagher · Out On The Western Plain [1975] 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα