Coscas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2020 The Bachs - My Independence Day (1968) The Downbeats - Pain (1965) The Riddles - It's One Thing To Say (1967) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 The Psychopaths - See the Girl (1967) The Underdogs - Man In The Glass (1965) The Penthouse 5 - You're Gonna Make Me (1967) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2020 1910 Fruitgum Company - The train (1969) The 23rd Turnoff - Michael Angelo (1967) The Rustics - Look At Me (1966) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ferris Wheel - Such A Sad Sad Day (1974) Bruce Springsteen - It's Hard to Be a Saint In the City (Live at the Hammersmith Odeon, London '75) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Coscas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Πάντα σκεφτόμουν αυτό το νήμα να είναι οδηγός γιά νεώτερα παιδιά. Ομως...τι να τους πρωτοπείς; Πόσα χρόνια θα χρειάζονταν; Πόσο μάλλον όταν δεν τα έχουν ζήσει και έχουν την δική τους εποχή να ασχοληθούν. Αν έχουν γονείς που τα ακούγανε ή θείους, οκ. Και πάντα αναρωτιόμουν, εμείς, πώς τα μαθαίναμε και πλάθαμε μύθους γύρω από τα συγκροτήματα που τελικά έμειναν κάτι παραπάνω από κλασσικά και αξεπέραστα. Θα μπαίνει και πιτσιρικάς να δεί Ροκ 60's- 70's και δεν θα βλέπει πουθενά τα ΕΠΗ που μας σημάδευσαν και σημαδεύουν ακόμα την Μουσική 1977 (ή 1978;) και έπρεπε να πάρω επιτέλους Deep Purple και Led Zeppelin σε δίσκους. Οι μεγαλύτεροι από εμένα τους είχαν γιά κορυφές. Πήγαιναν σε παρτυ και κλαμπ και τους χόρευαν. Εγώ...πιτσιρίκος απαγορευόταν. Ηθελα ένα Greatest Hits από τους Purple. Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, ποιός μου το είπε, πώς έγινε και πήρα το 24 Carat!!! Ηταν ο 9ος δίσκος μου!!! Είχε τραγούδια επιλογές από 5 άλμπουμς ( Deep Purple in Rock", "Fireball", "Machine Head", "Who Do We Think We Are" και το live "Made in Japan ") Είδα χρόνια μετά και μέχρι σήμερσ, ότι ειδικά οι εκτελέσεις από το Made In Japan, ήταν κατά πολύ ανώτερες των studio Τι να πείς γιά την εκτέλεση του Smoke On The Water!!! Του Strange Kind of Woman!!! Του Child In Time. Και το Black Night!!! Τo 1972 στο Budokan με τους μικροφωνισμούς του που και αυτοί είναι ωραίοι Μπήκαν από τότε στο αίμα. Ισως αργότερα θεωρήθηκαν "συνηθισμένα" και "πασίγνωστα" και τα σνομπάραμε από ένα σημείο κι' έπειτα και τα ακούγαμε αραιά Ομως, όλοι ξέρουμε ότι πλέον είναι Μνημεία της Ροκ. Δεν ξεπερνιούνται ποτέ Deep Purple - Smoke On The Water (24 carat- Made in Japan Live) - 1972 Deep Purple - Strange Kind Of Woman (24 carat- Made in Japan Live) - 1972 Deep Purple - Black Night (24 carat- Tokyo Budokan Live) - 1972 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 τα πρωτα τραγουδια που μαθαιναμε οταν πιασαμε κιθαρες στα χερια μας ηταν το black night kai smoke on the water..... οταν πρωτοπηγαμε σε συναυλιες(ειχα τη τυχη να μεγαλωσω Αυστραλια) τοτε ηταν που στη γη δε παταγαμε ειχαμε επισης τη τυχη να παιζουν πολυ Live μουσικη σε καποια κλαμπ....ομως εχω μια μεριδα νεολαιας 20 με 25 γνωστα παιδια ου ειναι κολλημενα με 70ς..οποτε υπαρχει ελπιδα...οπως επισης βλεπω νεα παιδια να παιζουν κιθαρα και να παιζουν μονο ροκ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, kostasbm said: τα πρωτα τραγουδια που μαθαιναμε οταν πιασαμε κιθαρες στα χερια μας ηταν το black night kai smoke on the water..... οταν πρωτοπηγαμε σε συναυλιες(ειχα τη τυχη να μεγαλωσω Αυστραλια) τοτε ηταν που στη γη δε παταγαμε ειχαμε επισης τη τυχη να παιζουν πολυ Live μουσικη σε καποια κλαμπ....ομως εχω μια μεριδα νεολαιας 20 με 25 γνωστα παιδια ου ειναι κολλημενα με 70ς..οποτε υπαρχει ελπιδα...οπως επισης βλεπω νεα παιδια να παιζουν κιθαρα και να παιζουν μονο ροκ Κι' εγώ βλέπω ότι οι νεώτεροι τα αναγνωρίζουν ως κορυφές. Βέβαια, η αξία των τραγουδιών και των καλλιτεχνών είναι τέτοια που θα έπρεπε να τους ξέρουν ΟΛΟΙ οι νέοι Μ' έχει πιάσει τώρα και τους ξανακούω. Το ένα τραγούδι καλύτερο από το άλλο Burn, Woman From Tokyo, Highway Star, Hush, Never Before, Fireball, Mistreated, Space Truckin' O τραγουδιστής λένε στα σχόλια "σβήνεται"¨από τον μπασίστα, αλλά ο μπασίστας σβήνεται από τον κιθαρίστα και αυτός από τον κημπορντιστα και τούμπαλιν. Οι συνθέσεις κορυφαίες, όλα τα μέλη οι καλύτεροι. Πολλές φορές απορώ πώς εκείνες οι εποχές έβγαζαν μαζεμένους τόσους ταλαντούχους μουσικούς. Και με την σειρά τους, επηρέασαν άλλους αμέσως και ξεπετάγονταν νέα τρομερά συγκροτήματα Σε ποιά γή να πατήσεις άμα βλέπεις live τέτοιες μορφές; Εδώ δεν πατάς τώρα που τους ξανακούς 50 χρόνια μετά Long Live 70's!!! Δες πίσω στη σκηνή το "προφητικό" σκηνικό. Rainbow μετά ε; Deep Purple - Burn (Live) - 1974 24 minutes ago, Coscas said: Πολλές φορές απορώ πώς εκείνες οι εποχές έβγαζαν μαζεμένους τόσους ταλαντούχους μουσικούς. Και με την σειρά τους, επηρέασαν άλλους αμέσως και ξεπετάγονταν νέα τρομερά συγκροτήματα Αν και ξέρω την αιτία... Deep Purple - Help (performed live in 1968) Επεξ/σία 18 Απριλίου 2020 από Coscas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 εγώ για κάποιο λόγο είμαι κολλημένος με το highway star....ισως γιατι ειναι τα περιεργα σολο του μπορεί να το έχω ξαναγράψει αλλά τα συγκροτήματα 3 ατόμων με επηρέασαν παρά πολύ .....αφού 3 άτομα κατάφερναν με διάφορες αλχημιες και έβγαζαν τέτοια μουσική και σήμερα παλεύουν με όλα τα ηλεκτρονικά τερτίπια να καλύψουν αδυναμίες ,τι να λέμε......άσε που η αντιγραφή πάει συνεφο αλλά όλοι αυτοί στίχοι καιτοι γράφτηκαν 50 και βάλε χρόνια πριν παραμένουν ακόμα και εκφραζουν παρά πολύ κοσμο.....τώρα στίχος κλάφτα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Just now, kostasbm said: εγώ για κάποιο λόγο είμαι κολλημένος με το highway star....ισως γιατι ειναι τα περιεργα σολο του μπορεί να το έχω ξαναγράψει αλλά τα συγκροτήματα 3 ατόμων με επηρέασαν παρά πολύ .....αφού 3 άτομα κατάφερναν με διάφορες αλχημιες και έβγαζαν τέτοια μουσική και σήμερα παλεύουν με όλα τα ηλεκτρονικά τερτίπια να καλύψουν αδυναμίες ,τι να λέμε......άσε που η αντιγραφή πάει συνεφο αλλά όλοι αυτοί στίχοι καιτοι γράφτηκαν 50 και βάλε χρόνια πριν παραμένουν ακόμα και εκφραζουν παρά πολύ κοσμο.....τώρα στίχος κλάφτα.... Τους τα λέω χρόνια αυτά και μου την πέφτουν τα φιλαράκια. "Μην είσαι απόλυτος", "γενικεύεις". "ζήσε στο παρόν", κλπ Γελάω. Ξέρω τι λέω και έμαθα να είμαι αντικειμενικός (σωκρατικός γαρ) Μουσική σήμερα...ΔΕΝ υπάρχει. Ούτε να αντιγράψει δεν μπορεί (γι' αυτό βρήκαν και το κόλπο του sample) Κάτι μέτρια τραγουδάκια βγαίνουν κατά καιρούς και ελάχιστα είναι κορυφαία (τα τελευταία 10 χρόνια ούτε ένα) Ασε που έχουν έναν ήχο και μιά παραγωγή που σε αποστρέφουν με το πρώτο άκουσμα. Καρμπόν Στίχο...δεν έχω προλάβει να ακούσω. Τι να ακούσεις άμα το τραγούδι δεν σε κερδίζει; Και τι να μας πούν; ΟΛΑ ειπώθηκαν από την Ροκ. Εμενε η κίνηση από τον κόσμο. Αλλά...τα ξέρεις Λέω την αμαρτία μου. Purple δεν τα είχα ακούσει όλα προσεκτικά αφού δεν τα είχα σε βινύλια. Και ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είχαμε τότε τι να πρωτοαγοράσουμε. Και πού να βρείς και λεφτά...πιτσιρίκι πράμα Και ακούω τώρα το Fools από το Fireball και υποκλίνομαι. Τέτοια riffs και μελωδία, τα νέα γκρούπς, ούτε στον ύπνο τους Deep Purple - Fools (1971) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2020 και πάλι ήμουν τυχερός που είχαμε μαγαζιά εκεί που εμένα που πούλαγαν δεύτερο χέρι δίσκους(μη φανταστείς για πέταμα) άριστα δισκάκια καλοφυλαγμενα.....κάθε Παρασκευή βράδυ το αδιαχώρητο σε αυτή τη τρύπα και ίσως ήταν ένας τρόπος να έχουν όλοι κάποιο δίσκο στο σπίτι τους και μετά από ένα διάστημα ανταλλαγή....τρελλα πράγματα... ο στίχος είναι κάτι ξεχωριστό ,γιαυτο και όταν έβγαινε ένα τραγούδι θυμάμαι το παίζαμε και το ξαναπαιζαμε για να μάθουμε το στιχο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 hours ago, kostasbm said: και πάλι ήμουν τυχερός που είχαμε μαγαζιά εκεί που εμένα που πούλαγαν δεύτερο χέρι δίσκους(μη φανταστείς για πέταμα) άριστα δισκάκια καλοφυλαγμενα.....κάθε Παρασκευή βράδυ το αδιαχώρητο σε αυτή τη τρύπα και ίσως ήταν ένας τρόπος να έχουν όλοι κάποιο δίσκο στο σπίτι τους και μετά από ένα διάστημα ανταλλαγή....τρελλα πράγματα... ο στίχος είναι κάτι ξεχωριστό ,γιαυτο και όταν έβγαινε ένα τραγούδι θυμάμαι το παίζαμε και το ξαναπαιζαμε για να μάθουμε το στιχο Α...εγώ είχα λόξα. Δεν μπορούσα τα μεταχειρισμένα. Ηθελα ο δίσκος να μυρίζει φρέσκια ζελατίνα και βινύλιο απευθείας από το εργοστάσιο. Μόνο εγώ να έχω το προνόμιο ευλαβικά να τον ανοίγω (ιεροτελεστία) Ποιά τραγούδια ή καλλιτέχνες θεωρείς κορυφαίους σε στίχο; Βάλε κανά τραγούδι (αν και τώρα έγραψα μπαρούφα. Σχεδόν όλη η Ροκ, ακόμα και στα "ερωτικά" έχει τρομερό στίχο) Εγώ πάντως στο λέω από τώρα. BEATLES. Διαβάζοντας τους στίχους από τα διπλά βινύλια (κόκκινο και μπλέ) με τις επιτυχίες τους (θα τα θυμάσαι), έμαθα καλά αγγλικά, προφορά και ανακάλυψα ξανά την φιλοσοφία των προγόνων μας. Λες και άκουγα Σωκράτη και Πλάτωνα στο Nowhere Man Επεξ/σία 19 Απριλίου 2020 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueaegean Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) όμορφο νήμα, με αριστουργήματα, συγχαρητήρια! The Shadows - Apache Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από blueaegean 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, Coscas είπε Α...εγώ είχα λόξα. Δεν μπορούσα τα μεταχειρισμένα. Ηθελα ο δίσκος να μυρίζει φρέσκια ζελατίνα και βινύλιο απευθείας από το εργοστάσιο. Μόνο εγώ να έχω το προνόμιο ευλαβικά να τον ανοίγω (ιεροτελεστία) Ποιά τραγούδια ή καλλιτέχνες θεωρείς κορυφαίους σε στίχο; Βάλε κανά τραγούδι (αν και τώρα έγραψα μπαρούφα. Σχεδόν όλη η Ροκ, ακόμα και στα "ερωτικά" έχει τρομερό στίχο) Εγώ πάντως στο λέω από τώρα. BEATLES. Διαβάζοντας τους στίχους από τα διπλά βινύλια (κόκκινο και μπλέ) με τις επιτυχίες τους (θα τα θυμάσαι), έμαθα καλά αγγλικά, προφορά και ανακάλυψα ξανά την φιλοσοφία των προγόνων μας. Λες και άκουγα Σωκράτη και Πλάτωνα στο Nowhere Man ήταν ένα σημαντικό έξοδο για μένα που εμένα μόνος μου τότε Αδελαιδα...αλλά οι δίσκοι ήσαν με ζελατίνα μέσα και έξω και τώρα είναι αποθηκευμένοι σε μια παλιά κασέλα της γιαγιάς...μια φορά βγηκαν τα τελευταία 10 χρόνια...κυρίως γιατί δεν έχω πικαπ....το ηχοσύστημα ένα B & w me Yamaha ενισχυτη μεσω ενος iPod ακουω τα αγαπημενα μου. Τι να πω για στίχους...έχω δει deep purple αρκετες φορες.....το soldier of fortune μαλλον ειναι αυτο που συγκινει....led zeppelin ..since I ve been loving you ,zz top .. blue jean ,bad company..simple man acdc its a long to the top......αυτο το ειχα σα Moto οταν ημουνα πανεπιστημιο , foreigner...μπαλαντες τους απιθανα κομματια , μετα τη συναυλια των sweet που πηγα το love is like oxygen(ενα απο τα μεγαλυτερα σε χρονο τραγουδια μαζι με αυτο των rare earth-get ready) , Beatles eight days a week , Elvis ..cant help falling in love το ακουγα τοσες πολλες φορες την ημερα απο τη μανα που το ειχα μαθει απεξω,Bob Dylan you make feel my love .....αυτα μου ηρθαν σα λαμψη ...χρειαζεται ολοκληρη εγκυκλοπαιδεια να γραψω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 hours ago, kostasbm said: ήταν ένα σημαντικό έξοδο για μένα που εμένα μόνος μου τότε Αδελαιδα...αλλά οι δίσκοι ήσαν με ζελατίνα μέσα και έξω και τώρα είναι αποθηκευμένοι σε μια παλιά κασέλα της γιαγιάς...μια φορά βγηκαν τα τελευταία 10 χρόνια...κυρίως γιατί δεν έχω πικαπ....το ηχοσύστημα ένα B & w me Yamaha ενισχυτη μεσω ενος iPod ακουω τα αγαπημενα μου. Τι να πω για στίχους...έχω δει deep purple αρκετες φορες.....το soldier of fortune μαλλον ειναι αυτο που συγκινει....led zeppelin ..since I ve been loving you ,zz top .. blue jean ,bad company..simple man acdc its a long to the top......αυτο το ειχα σα Moto οταν ημουνα πανεπιστημιο , foreigner...μπαλαντες τους απιθανα κομματια , μετα τη συναυλια των sweet που πηγα το love is like oxygen(ενα απο τα μεγαλυτερα σε χρονο τραγουδια μαζι με αυτο των rare earth-get ready) , Beatles eight days a week , Elvis ..cant help falling in love το ακουγα τοσες πολλες φορες την ημερα απο τη μανα που το ειχα μαθει απεξω,Bob Dylan you make feel my love .....αυτα μου ηρθαν σα λαμψη ...χρειαζεται ολοκληρη εγκυκλοπαιδεια να γραψω Κι΄εγώ έξω ήμουν πιτσιρικάς (Ντύσσελντορφ Γερμανία) αλλά με φέρανε 5 χρονών Ελλάδα. Το "πολιτιστικό σοκ" το δικό σου πώς ήταν όταν ήρθες Ελλάδα; Σκέψου το 1967 που γύρισα εγώ... Εγκλημάτισες με το πικάπ. Πουλάμε ή αμελούμε οτιδήποτε, αλλά από πικάπ δεν ξεμένουμε (2 έχω και λειτουργούν άψογα). Και όλο το κακό στην Μουσική, από την έλλειψη πικάπ έγινε και την πληθώρα δωρεάν τραγουδιών στην εποχή μας. Εμείς, επειδή προλάβαμε τα καλά στην Μουσική, οκ. Τα νέα παιδιά όμως, την βλέπουν σαν κάτι που έχεις απεριόριστη δωρεάν εύκολη πρόσβαση. Και αυτό, σε κάνει να μην της δίνεις τόσο σημασία. Χώρια που αυτό δεν ευνοεί την δημιουργία, ούτε τον ανταγωνισμό από την μεριά των καλλιτεχνών. Είναι και ο λόγος που δεν βγαίνει τπτ αξιόλογο σήμερα. Απλά κομμάτια ανέφερες και μου αρέσεις. Είσαι απλοϊκός στα ακούσματα. Κι΄εγώ έτσι είμαι, άσχετα αν εδώ, έβαλα πολλά σπάνια τραγούδια που δεν τα ξέρει πολύς κόσμος. Είναι όμως η πληθώρα της δημιουργίας τότε, που δείχνει γιατί αυτή η περίοδος ήταν και θα είναι η συγκλονιστικότερη στην Ροκ Μουσική Επιμένω να βάλεις κανά τραγουδάκι. Συνεχιζω με τον 10ο δίσκο μου το 1977-1978. Μαζί με το 24 Carat νομίζω τον είχα πάρει. Παράλληλα τότε, έγραφα και σε δισκάδικα κασσέτες με κομμάτια που δεν μπορούσα να πάρω σε βινύλιο λόγω χρημάτων Led Zeppelin και το ΙΙ. Πάλι δεν ξέρω γιατί διάλεξα αυτόν. Ηταν ο μόνος που είχε το δισκάδικο; (έμενα τότε επαρχία για 3 χρόνια). Είχα ακούσει καλά λόγια; Μου άρεσε το Whole Lotta Love; Μάλλον το 1ο. Αφού εκεί θυμάμαι, πήγα να πάρω το Slowhand του Clapton και πήρα το Backless (άλλη δισκάρα αυτή) Led Zeppelin II λοιπόν και βάφτισμα στην Ροκ. Ακουγα κομμάτια γιά 1η φορά και άγνωστα γιά μένα. Το εξώφυλλο, πολύ λιτό. Σκέτο χαρτόνι σαγρέ, χωρίς ένθετα κλπ. Ελληνικές εγγραφές βέβαια , όπως και το 24 Carat Οπως και με το 24 Carat, που ξέχασα να πω ότι ήταν (και είναι) θεόστραβος και η βελόνα χοροπήδαγε (χωρίς να φεύγει ευτυχώς απ' τ' αυλάκι), στην αρχή έπαιζαν σε ένα παλιό ραδιοέπιπλο με ραδιοενισχυτή Philips (με μπαράκι ποτών από κάτω) και αυτόματο πικάπ Dual που είχαμε φέρει από την Γερμανία. Το έχω ακόμα και έχει τεράστια οικογενειακή ιστορία (να μην κουράζω να την πώ) Αργότερα βέβαια, πήρα και το στερεοφωνικό μου (το 1981 και το έχω ακόμα) και έπαιζαν και οι 2 δίσκοι πολύ καλά. Και φυσικά δεν ξεχνώ τον κολλητό μου από το σχολείο που μαζί ακούγαμε τους Purple και τους Zeppelin. Αυτός πιό πορωμένος με τους Purple, αλλά μετά χαθήκαμε και αμφιβάλλω άν συνέχισε στην Ροκ Led Zeppelin - Living Loving Maid (She's Just a Woman) - 1969 Led Zeppelin - Ramble On (1969) Επεξ/σία 20 Απριλίου 2020 από Coscas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueaegean Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2020 ύμνος! David LaFlamme - Hot Summer Day (1977) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα