Coscas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Οι Dogfeet, δεν έχουν μόνο το Sad Story που έχει μπεί εδώ. Εναν δίσκο έχουν το 1970 και είναι αριστουργηματικός Dogfeet - Since I Went Away (1970) Αλλο ένα κομμάτι - δυναμίτης τους Dogfeet - Now I Know (1970) Αυτοί εδώ είναι οι μετέπειτα Black Widow Αυτό εδώ ειναι ένα αριστούργημα Δείγμα τι μπορούσαν να βγάζουν στα 60's PESKY GEE - A Place Of Heartbreak (1969) Κι΄ένα άλλο ΕΠΟΣ από τους παραπάνω ως Black Widow αυτή τη φορά ( τα υπόλοιπα κομμάτια του δίσκου παραείναι "black") Ρε τι έβγαζαν τα άτομα! BLACK WIDOW - MARY CLARK (1971) Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2019 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Πω πω αναμνήσεις! Πού το πέτυχα; Χα χα! Δεν το πιστεύω. Μουσικό σήμα στα μεσαία κάποιου σταθμού. Νομίζω κρατικού. Μόλις το άκουγα, ήξερα ότι θα έρθουν ωραία τραγούδια μετά. Αν με ρώταγαν πώς το λένε...δεν θα είχα ιδέα. Εχει δικό του αφιέρωμα στη Wiki και είναι κομμάτι θρύλος. Πήγε Νο2 και 18 βδομάδες στα top Πρώτοι το είπαν οι Wind το 1969 αλλά επιτυχία έγινε με τους Mr Bloe Mr Bloe - Groovin` With Mr.Bloe (1970) Στην ουσία ειναι οι μετέπειτα Hookfoot (που φυσικά έχουν μπεί εδώ) και φιλαράκια (και backing musicians) του Elton John που είχε παίξει πιάνο στο Groovin' With Mr.Bloe αλλά τον αντικατέστησαν...O Elton John του 1970...δεν ήταν ακόμα αρκετός Εδώ βέβαια, βάζει το χεράκι του και γράφει στο "κλασσικό" του πλέον πιάνο, μία από τις ομορφότερες instrumental εισαγωγές Mr. Bloe with Elton John - 71-75 New Oxford Street (1970) Και μιας και ξαναθυμήθηκα τους Hookfoot (που είναι γκρουπάρα με πάρα πολλά ωραία τραγούδια), δεν βρήκα πουθενά μόνο του το υπέροχο "Look to your churches". Φυσικά, ανέβηκε στο ΥΤ. Τι στίχοι! Hookfoot - Look to your churches (1972) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Ακουγα ένα αριστούργημα (το Beautiful) από το LP των Children κι' έπεσα στο άλλο τους αριστούργημα (το I'll Be Your Sunshine) που έχει μπεί στο παλιό "Τι ακούτε τώρα" 3 χρόνια πριν. Αυτό που πολλές φορές παθαίνω είναι να έχω βάλει ή να εχουν μπεί από άλλους εδώ αριστουργήματα που δεν το θυμάμαι. Ξέρω ότι οφείλεται στο ότι δεν τα είχα ποτέ σε βινύλια και δεν τα έχω "ζήσει" τόσο. Δεν παύουν όμως να είναι μοναδικά διαμάντια όλα τους The Children - Beautiful (1968) Και το ΕΠΟΣ!!! 1201 views αυτό το διαμάντι...Tραγούδι που οι καινούργιοι, ούτε στο όνειρο τους δεν θα έβγαζαν The Children - I'll Be Your Sunshine (1968) Αλλο ύφος εδώ Ενα πανέμορφο ροκ τραγούδι! Ωραία σολαρίσματα! Devil's Kitchen - City (1969) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 φρέσκα uploads από μένα Τι Μακαρντνεϊκό κομμάτι! Τι πανέμορφη μελωδία που δεν χορταίνω ν' ακούω! Ο ντράμμερ τους, Alan Moore, πήγε στους Judas Priest το 1975 Sundance - It's All For You (1974) Με τους Hookfoot δεν ξεμπερδέψαμε (και με κανένα από τα χιλιάδες γκρούπς που έχουν μπεί ή θα μπούν εδώ) Εκανα edit στο τραγούδι τους Three Days Out και κράτησα τα εκπληκτικά σολαρίσματα και riffs. Από τα καλύτερα ever στην Ροκ Hookfoot - Three Days Out EDITED (1974) Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2019 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Από το 1976 , post rock πριν το post rock. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, HALF EVIL said: Από το 1976 , post rock πριν το post rock. Οι Pere Ubu, σίγουρα είναι από τους πρωτοπόρους και ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα των μουσικοκριτικών (που δεν τους χώνευα καθόλου) back in those days . Επηρέασαν πολύ τους Talking Heads Θα έχεις καταλάβει ότι δεν "τρελαίνομαι" γιά μη "pop" ήχους στην Ροκ. Εμένα, οι Pere Ubu, ποτέ δεν μου "είπαν" κάτι. Καθαρά θέμα γούστου και καταλαβαίνεις. Ούτε με τις ετικεττοποιήσεις στην Μουσική δεν τα πάω καλά, γι' αυτό έχω βάλει και τίτλο "Ροκ 60's - 70's" Με τόσα που έχω ακούσει τόσα χρόνια στην Ροκ μας, δεν με εκπλήσσει που οι Ubu ήταν πριν το post rock, post rock. Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί πρίν θα έχουν παίξει έτσι (ειδικά τα kraut rock συγκροτήματα) Εβαλες πάντως ένα από τα ιστορικότερα τραγούδια κι' ελπίζω τώρα πλέον να συνειδητοποιείς κι΄εσύ ότι τα είπαν όλα στα 60's- 70's Εμένα, μου θυμίζει πάρα πολύ το Midnight Moses του Alex Harvey το 1973. Ενα κομμάτι που έχει μπεί εδώ και είναι Metallica η εισαγωγή του Enter Sandman και το υπόλοιπο New Order (oι πρώην Joy Division που το γύρισαν στο πιό ηλεκτρονικό στα 80's) Μεγάλο το ταξίδι στην Μουσική και ακόμα υποκλίνομαι στα όσα βγήκαν στα 60's-70's. Και απορώ τόση έμπνευση και διαφορετικοί ήχοι, πώς βγήκαν από τόσους πολλούς σε τόσο λίγο διάστημα Sensational Alex Harvey Band - Midnight Moses (1973) Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2019 από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_angel_ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ετσι τυχαία, κοίταγα κάτι likes που είχα κάνει στο ΥΤ παλιά και βλέπω δεν είχα βάλει αυτούς τους τρομερούς Φινλανδούς Απόδειξη του τι υπάρχει ακόμα Yellow - Don't Stop The Music (1975) Edit: Εχει μπεί το A Man Without A Woman στην 34η σελίδα Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2019 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μερικοί ακόμα πολύτιμοι λίθοι στο αδαμαντωρυχείο της Ροκ 60's - 70's C_Sounds - Claudette (1966) The Burlington Squires - World (1968) Rabbit MacKay & The Somis Rhythm Band - West Grogan Dormitory Blues (1968) Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2019 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτι ωραίοι Γερμανοί Breakfast - Starlight (1976) Κι' έχουν και 2ο ωραίο κομμάτι Breakfast - Silverlight (1976) Ομορφο τραγούδι! Ταξιδιάρικο Compton & Batteau - Homesick Kid (1970) Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2019 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Οι "Ελβετοί Beatles"...Xμμμμ...Καλοί, αλλά τους Beatles δεν τους πλησίασαν ούτε οι Kinks Les Sauterelles - Heavenly Club (1968) Τι διαμάντι είν' αυτό; Υπερήφανος που το ανέβασε μόνο Ελληνας Ginger - Years (1973) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 SAVANNA - Running the race (1973) Rock Duo Magma - Heaven And Earth (1975) Otger Dice - Ridin' a Tiger (1977) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 16 λεπτά πριν, Coscas είπε SAVANNA - Running the race (1973) Rock Duo Magma - Heaven And Earth (1975) Otger Dice - Ridin' a Tiger (1977) Και τα τρία είναι καταπληκτικά. Αν με ρωτούσε κανείς θα έβαζα το Heaven & Earth και τους Rock Duo Magma ελάχιστα πάνω από τα άλλα δύο. Σ ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που ποστάρεις. Να είσαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 25 minutes ago, Jiakometi said: Και τα τρία είναι καταπληκτικά. Αν με ρωτούσε κανείς θα έβαζα το Heaven & Earth και τους Rock Duo Magma ελάχιστα πάνω από τα άλλα δύο. Σ ευχαριστώ πολύ για τις μουσικές που ποστάρεις. Να είσαι καλά. Εγώ σ' ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μερικά διαμάντια ακόμα Cruise to Calvary - Fear (1968) Αυτό, πρέπει να' ναι διασκευή από Leon Rosselson του 1966 Rose Garden - Dead Men Never Die (1967) Από μιά συλλογή (I Love You Gorgo - 1969) που έχει μέσα ένα πανέμορφο τραγούδι. Το Intruders - Our Love So Warm που δυστυχώς δεν υπάρχει στο ΥΤ Το επόμενο ίσως όμως είναι καλύτερο Truth - It's A Nice Day Isn't It (1969) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2019 από Coscas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα