fearless Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ ομορφα κομματια Κωστα. Ωραιοι οι Proof και Edgewood, μου αρεσε πολυ το πρωτο που ανεβασες ''Ship Of Labor'' αλλα και το ''Silent''. Jonesy! Τρομερη μπαντα, με την απιστευτη μελωδια ''Song''. Κομματαρα το Wooden Lady των Αυστραλων Mac II, απιστευτα ωραια φωνη. Μπραβο Κωστα, τι κομματι!!! Αν ξερεις γραψε ονομα τραγουδιστη απ τους Mac II, δεν μπορω να τον βρω. Ειναι ο Russell McDougall, καλα καταλαβα; Δεν βαριέμαι ποτέ να το ακούω και είναι ΕΠΟΣ!Kαι επι τη ευκαιρία να σου πώ ότι ο Alice ηταν κολλητός του Cassidy (έπαιζαν μαζί γκόλφ) Αυτός παρουσιάζει βίντεο με την ιστορία του David και μιλάει γιά την φιλία τους πίσω στα 70's Και μη μου πείς ότι δεν βλέπεις ότι ο Arthur Brown επηρέασε δραματικά τον Αlice 1968 το Fire και 1969 ο 1ος δίσκος του Alice Και μουσικά και σκηνικά (άσε που μοιάζουνε και φατσικά..χα χα! ) The Crazy World of Arthur Brown - Fire (1968) Ακουγετε για πολυ κλασικο το Fire αλλα δεν ετυχε να το ακουσω, μαλλον θα μου ξεφυγε. Χαιρομαι που μου λες για τον Alice οτι ηταν φιλοι με τον David. Θα βαλω 2 κομματια απο Γαλλια μερια, πολυ καλοι και οι Ange. Ange - Fils De Lumière (1974) https://www.youtube.com/watch?v=HqLb13b7m9M και το Exode γινεται ωραιο σε καποια φαση (απ το ιδιο αλμπουμ ''Au-delà du délire'' και αυτο). Ange - Exode (1974) https://www.youtube.com/watch?v=fHzfdjYV5b0 Τρεχω να κατεβασω το Wooden Lady.
Coscas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Πολυ ομορφα κομματια Κωστα. Ωραιοι οι Proof και Edgewood, μου αρεσε πολυ το πρωτο που ανεβασες ''Ship Of Labor'' αλλα και το ''Silent''. Jonesy! Τρομερη μπαντα, με την απιστευτη μελωδια ''Song''. Κομματαρα το Wooden Lady των Αυστραλων Mac II, απιστευτα ωραια φωνη. Μπραβο Κωστα, τι κομματι!!! Αν ξερεις γραψε ονομα τραγουδιστη απ τους Mac II, δεν μπορω να τον βρω. Ειναι ο Russell McDougall, καλα καταλαβα; Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν Βλέπω ανατρέχεις σε προηγούμενα τραγούδια (Jonesy - Song κλπ) Ψάχνεις και βρίσκεις τον τραγουδιστή των Mac II Ωραίος! Eχεις μουσικά γκάζια φιλαράκο και έχεις ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου Και αυτό με κάνει να μην θέλω να σε απογοητεύσω ποτέ Ναί! Ο Russell McDougall είναι ο τραγουδιστής Είναι μαζί με τον Iain McLennan Στο ΥΤ δεν θα βρείς τπτ' άλλο από Mac II εκτός από το Wooden Lady Θα βρείς μόνο σαν Iain McLennan & Russell McDougall το Skies Φυσικά, αν γράψεις στο MyFreemp3 "Iain McLennan & Russell McDougall" θα σου βγάλει όλα τα τραγούδια των Mac II Θα βρείς πολύ όμορφα τραγούδια Λες να τα ανεβάσουμε Δημήτρη; Οποτε ξεκλέψω χρόνο και έχω όρεξη ίσως ανεβάσω τα καλύτερα. Το Sweet Baby Brown Eyes είναι τρομερό! Και το 7 Hours Gone! Πςςςςςςςςς κομμάτι! Τώρα το ακούω. Και τα Happiness και Smiling. Κι' έχουν κι΄ ένα δικό τους Lalena. Οχι του Donovan. Ρε συ! Αυτοί είναι τρομεροί! Ας βάλω μερικά τραγούδια ακόμα Μ' αυτό προβλέπω να ξετρελλαθείς Δημήτρη Upload της φίλης μας Vilma το συγκεκριμένο. Εχει ξανανέβει το 2010 από άλλον uploader. Η Vilma όμως έβαλε καλό βίντεο και τους στίχους ως συνήθως Τι κομμάτι! Azitis - The Prophet (1971) Αλλο ένα τιτανοτεράστιο τραγούδι! No comments Δημήτρη... Complex - Norwegian Butterfly (1970) Αλλο ένα γκρούπ με ένα μόνο LP το 1972 Πάω στοίχημα Δημήτρη άμα το ψάξουμε θα έχει κι΄ άλλα διαμάντια Tι δροσερό κομμάτι! DUST - Gone (1972) Κι΄ ένα κερασάκι ως συνήθως Γερμανοί Πόσο εύκολα γράφονταν ΕΠΗ ε; Πω πω τραγούδι!!!! Τι τελείωμα!!!! The Thanes - Beginning word (1970) 1
fearless Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν Βλέπω ανατρέχεις σε προηγούμενα τραγούδια (Jonesy - Song κλπ) Ψάχνεις και βρίσκεις τον τραγουδιστή των Mac II Ωραίος! Eχεις μουσικά γκάζια φιλαράκο και έχεις ανέβει πολύ στην εκτίμησή μου Και αυτό με κάνει να μην θέλω να σε απογοητεύσω ποτέ Και εγω χαιρομαι που μοιραζομαστε αυτη την καταπληκτικη μουσικη, και πιστευω οτι ανεβηκαν πολλες κομματαρες σε αυτο το topic και ''πρωτα ο Θεος'' θα ανεβουν παρα πολλα ακομη, εστω και αν αυτο το διαστημα ειμαστε σχεδον μονοι εδω. Mετα θα παρακαλαμε να μην διαγραφουν ποτε απο εδω, και οχι απ το Youtube χα χα. Λογικο να το ψαχνω Κωστα, (τι μονο εσυ θα ψαχνεις χαχαχα) μεχρι πριν μισο χρονο, και πριν ανακαλυψω αυτο το topic δεν ειχα ουτε ενα σπανιο κομματι στην συλλογη μου, (ειχα μονο κλασικα) και τωρα εχω 200+ και ολα ειναι απο εδω. Τα 122 (ως σημερα) βρισκονται σε ενα φακελο με τα Τιτανοτεραστια οπως λες κομματια. Αυτος ο φακελος το ξαναλεω δεν ειχε δημιουργηθει καν πριν το καλοκαιρι του 17', και ετσι αφου με τρελαινει η μουσικη πραγματικα, θα το ψαχνω οταν υπαρχει χρονος, και το youtube ειναι ιδανικο για να βρεις ροκ μουσικη 60s - 70s. Ενταξει εγω ειμαι και απ τους τυχερους που βρηκα αυτο το topic και πηρα τα περισσοτερα απο εδω. Ναί! Ο Russell McDougall είναι ο τραγουδιστής Είναι μαζί με τον Iain McLennan Οκ δεν ειμουν σιγουρος ποιος απ τους δυο, ευχαριστω. Στο ΥΤ δεν θα βρείς τπτ' άλλο από Mac II εκτός από το Wooden Lady Θα βρείς μόνο σαν Iain McLennan & Russell McDougall το Skies Φυσικά, αν γράψεις στο MyFreemp3 "Iain McLennan & Russell McDougall" θα σου βγάλει όλα τα τραγούδια των Mac II Θα βρείς πολύ όμορφα τραγούδια Λες να τα ανεβάσουμε Δημήτρη; Οποτε ξεκλέψω χρόνο και έχω όρεξη ίσως ανεβάσω τα καλύτερα. Το Sweet Baby Brown Eyes είναι τρομερό! Και το 7 Hours Gone! Πςςςςςςςςς κομμάτι! Τώρα το ακούω. Ναι, εγραψα ''Mac II - Wooden Lady'' στο MyFreemp3 και δεν βρηκε Mac II, το βρηκε με Iain McLennan & Russell McDougall - Wooden Lady. θα σου βγάλει όλα τα τραγούδια των Mac II Θα βρείς πολύ όμορφα τραγούδια Λες να τα ανεβάσουμε Δημήτρη; Οποτε ξεκλέψω χρόνο και έχω όρεξη ίσως ανεβάσω τα καλύτερα. Το Sweet Baby Brown Eyes είναι τρομερό! Και το 7 Hours Gone! Πςςςςςςςςς κομμάτι! Τώρα το ακούω. Λυπαμαι δεν μπορω να ανεβασω εγω, οσο μπορεις καν'το εσυ Κωστα, πολυ καλα θα κανεις. Το καλοκαιρι ανεβασα στο Youtoube ενα κομματι (νομιζω το Osean απο Stephan Micus) και περα το οτι εκανε μια ωρα να ανεβει, μολις ανεβηκε απαγορευτηκε αμεσως να ειναι ορατο σε ολες τις χωρες (νομιζω λογο πνευματικων δικαιωματων), ασε που μετα καταλαβα οτι μονο εγω το εβλεπα.) Κομματαρα το ''Azitis - The Prophet'' Κωστα, οπως και τα ''The Thanes - Beginning word/Complex - Norwegian Butterfly'' που ακουω τωρα. Τι κομματια ρε συ! Dust εχεις ξαναβαλει τα Pull Away και Often Shadows Felt, και εγω το From A Dry Camel, πολυ καλοι. Πραγματικα κομματαρα το From A Dry Camel σαν να ηθελαν να πιασουν Slayer σε καποια σημεια με το μπασο (αν και δεν υπηρχαν τοτε οι Slayer χαχα). Τι να βαλω τωρα μετα απ αυτα που ακουσα; Θα βαλω ενα ωραιο κομματι να μας ανεβασει λιγο και η κιθαρα. Arcadium - It takes a woman (1969) https://www.youtube.com/watch?v=pqzSYpS2n8U Και ενα πολυ ωραιο κομματι, αλλα δεν βρισκω την (παλια) πρωτη εκτελεση, μονο Live. Chicken Shack - Thrill Is Gone (1974) https://www.youtube.com/watch?v=TRMKTIXtFx4 1
Coscas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 και τωρα εχω 200+ και ολα ειναι απο εδω ...Μόνο 200+; Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι κάποιες χιλιάδες; Dust εχεις ξαναβαλει τα Pull Away και Often Shadows Felt, και εγω το From A Dry Camel, πολυ καλοι. Πραγματικα κομματαρα το From A Dry Camel σαν να ηθελαν να πιασουν Slayer σε καποια σημεια με το μπασο (αν και δεν υπηρχαν τοτε οι Slayer χαχα) Δεν είναι αυτοί οι Dust Oι Dust με το Gone που έβαλα είναι άλλοι. Καμμία σχέση Και ενα πολυ ωραιο κομματι, αλλα δεν βρισκω την (παλια) πρωτη εκτελεση, μονο Live. Chicken Shack - Thrill Is Gone (1974) Ποιά εννοείς; Του BB King; Γιατί το κομμάτι (ένα από τα πιό κλασσικά τραγούδια ever) είναι διασκευή σε BB King (το εχω σε βινύλιο από BB King από πιτσιρικάς. Το μόνο βινύλιο blues που έχω) Αν και τώρα διαβάζω ότι είναι σύνθεση Roy Hawkins και Rick Darnell Αν πρόσεξες, το βίντεο που έβαλες το έχει σαν σύνθεση BB King Σίγουρα ο BB King το έκανε "δικό" του και μας μπέρδεψε Συνεχίζω με ένα πολύ καλό τραγούδι Η απόδειξη ότι γράφονταν υπέροχα τραγούδια απ' όλους Nicholas Lampe - Ballad to Love (1970) https://www.youtube.com/watch?v=HVIZx9KJ4WY&list=WL&index=7 Το επόμενο είναι ένα Εργο Τέχνης Μπορεί μερικά σημεία του...να παραείναι prog γιά μένα, αλλά έχει κάτι περάσματα απίστευτα Στο 1:02 γίνεται ΥΠΕΡΟΧΟ Μόνο αυτό το σημείο γινόταν ένα τραγούδι τεραστίου μεγέθους Συνεχείς αλλαγές και τελειώνει συγκλονιστικά Οπως τελειώνουν τα Εργα Τέχνης AQUA - Soul Of My Soul (1972) https://www.youtube.com/watch?v=RXaksT7cLz4&list=WL&index=9 Δεν μπόρεσα να μην ανεβάσω αυτήν την κομματάρα των Mac II Μάλλον μακράν το καλύτερό τους Και δεν υπήρχε στο ΥΤ... Enjoy! Mac II - 7 Hours Gone (1972) https://www.youtube.com/watch?v=NyxJ5UAZP9k&feature=youtu.be 1
fearless Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δεν είναι αυτοί οι Dust Oι Dust με το Gone που έβαλα είναι άλλοι. Καμμία σχέση Oκ δεν το καταλαβα. Ποιά εννοείς; Του BB King; Γιατί το κομμάτι (ένα από τα πιό κλασσικά τραγούδια ever) είναι διασκευή σε BB King (το εχω σε βινύλιο από BB King από πιτσιρικάς. Το μόνο βινύλιο blues που έχω) Αν και τώρα διαβάζω ότι είναι σύνθεση Roy Hawkins και Rick Darnell Αν πρόσεξες, το βίντεο που έβαλες το έχει σαν σύνθεση BB King Σίγουρα ο BB King το έκανε "δικό" του και μας μπέρδεψε Δεν ξερω Κωστα, εγω το ακουσα απ αυτο που ανεβασα, ιδεα δεν εχω και εχεις δικιο ειναι BB King's. Πολυ καλο παντος. ...Μόνο 200+; Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι είναι κάποιες χιλιάδες; Χα χαχα, σκαλωσες και το περιμενα. Δεν εχω πολυ μουσικη τελικα. Ολη μου η Rock (60's - 70's) συλλογη μεχρι το καλοκαιρι ηταν 700/800 κομματια (δεν θυμαμαι ακριβως) και τωρα βλεπω εγινε 1198. Οποτε ας πουμε οτι απο εδω προσθεσα γυρω στα 400 και απ αυτα εκανα 122 σε μια αλλη playlist. Δεν μπόρεσα να μην ανεβάσω αυτήν την κομματάρα των Mac II Μάλλον μακράν το καλύτερό τους Και δεν υπήρχε στο ΥΤ... Enjoy! Ωραιος καλα εκανες, πολυ καλοι οι Mac II, και τα τρια κομματια ειναι ωραια. Shoot - Ships and Sails (1973) https://www.youtube.com/watch?v=1D_EKMzsLac Τωρα εκανα αναζητηση και ειδα το ανεβασες Κωστα στο τι ακουτε. 1
Coscas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Shoot - Ships and Sails (1973) Τωρα εκανα αναζητηση και ειδα το ανεβασες Κωστα στο τι ακουτε. Οχι μόνο το ανέβασα στο "τι ακούτε" αλλά και στο ΥΤ Αμ πώς! Μερικά τραγούδια ακόμα Κάτι ωραίοι Mεξικανοί EL RITUAL - Conspiration (1971) https://www.youtube.com/watch?v=AXpMyRkvLvQ Κι' αυτοί πολύ καλοί (έως αριστουργηματικοί εδώ) Γιατί μου θυμίζει Νew Order; Merkin - Goodbye (1972) https://www.youtube.com/watch?v=OOQVFyF5oL8&index=23&list=WL Γνωστή η αδυναμία μου σε Μπητλικές φόρμες Η μελωδία μέσα από ρυθμό είναι από τα καλύτερά μου να ακούω Τι όμορφο!!! The Jujus - Sometime Or Other (1964 - 1966) https://www.youtube.com/watch?v=5tBuSD5FU1o&index=20&list=WL 1
fearless Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι ωραίοι Mεξικανοί EL RITUAL - Conspiration (1971) Πςςςςς 1000 πς φιλε ΑΦΩΝΟΣ!!! Τι κομματι εβαλες τωρα; Δεν ακουσα τα αλλα δυο, ακουω μονο αυτο, θα τα ακουσω αργοτερα με τρελανες να ξερεις. Οχι μόνο το ανέβασα στο "τι ακούτε" αλλά και στο ΥΤ Αμ πώς! Ναι το προσεξα εννοειται. Ωραιος! Tantalus - Money Man (1971) https://www.youtube.com/watch?v=Cihpk4QmZnE 1
Coscas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Πςςςςς 1000 πς φιλε ΑΦΩΝΟΣ!!! Τι κομματι εβαλες τωρα; Δεν ακουσα τα αλλα δυο, ακουω μονο αυτο, θα τα ακουσω αργοτερα με τρελανες να ξερεις Να τους προσέχεις τους Μεξικάνους Ενα από τα πιό αγαπημένα μου συγκροτήματα είναι οι Los Spiders Εχουν κάτι ΕΠΗ που δεν μπορεί εύκολα άνθρωπος να περιγράψει Ακου το επόμενο!!!! Συνεχείς αλλαγές με πανέμορφα ριφφς και μελωδίες που δεν γράφονται εύκολα Ακου τι κάνει στο 2:25!!! Και μετά επιστρέφει στην ΘΕΪΚΗ ΜΕΛΩΔΙΑ ξανά Αλλοι θα έγραφαν τραγούδι μόνο με αυτό και θα ήταν ΕΠΟΣ ΕΠΩΝ!!! Δεν είχα πάντα λόγια Δημήτρη γι' αυτό το συγκρότημα και τα τραγούδια τους Να σκεφτείς, δεν έβαλα τα καλύτερά τους Γι 'αυτό σου λέω... Να τους προσέχεις αυτούς τους Μεξικάνους Μπορεί να κυκλοφόρησε το 1980 (και να βγαίνω εκτός χρονικού πλαισίου) αλλά είχαν κυκλοφορήσει 2 κομμάτια το 1978 από το LP αυτό. Οπότε μάλλον τα είχαν γράψει νωρίτερα Και ο ήχος είναι 70's Τα άλλα που θα μπουν Δημήτρη είναι 1970-73 Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Los Spiders - You (1980) 1
fearless Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Τι κομμάτι! Los Spiders - You (1980) Ποσο καλο μπορει να ειναι ενα κομματι, πω πω τι ομορφο δεν εχω λογια πραγματικα respect. Τι μελωδια Θεε μου και τι ωραια φωνη. Και με αυτο ''You'' με εστειλες και απο τωρα θα προσεχω τους Μεξικανους περισσοτερο. Η μπαντα τελικα εχει το ονομα ''The Spiders'' και στα ισπανικα το λενε ''Los Spiders''; Αυτο με μπερδεψε πολυ, ποια ειναι η γνησια ονομασια; 1
Coscas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Ποσο καλο μπορει να ειναι ενα κομματι Ετσι ακριβώς Το ωραίο είναι ότι υπάρχει και ανώτερο τραγούδι απ' αυτούς Ακου ΕΠΟΣ! Πλησιάζει Tim Hardin αν και έχει περισσότερο ρυθμό Κλασσικό όσο δεν πάει Αυτά τα 2 τραγούδια θα έπρεπε να είναι στα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών Και όχι να μην τους ξέρει κανείς Τέτοια τραγούδια είναι ο λόγος που άνοιξα τέτοιο νήμα και βάζω άγνωστα Respect! Los Spiders - For You (1973) Η μπαντα τελικα εχει το ονομα ''The Spiders'' και στα ισπανικα το λενε ''Los Spiders''; Αυτο με μπερδεψε πολυ, ποια ειναι η γνησια ονομασια; Los Spiders λέγονται Δες εδώ γιά καλύτερα https://es.wikipedia.org/wiki/The_Spiders 1
fearless Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2017 Αυτά τα 2 τραγούδια θα έπρεπε να είναι στα καλύτερα τραγούδια όλων των εποχών Και όχι να μην τους ξέρει κανείς Tο παραπονο του Γερολυκου να το πω; Respect για τον τροπο που σκεφτεσαι φιλε μου Κωστα. Δεν εχω γνωρισει ποτε καποιον ανθρωπο να εχει δωσει τοση αγαπη για την μουσικη! The Norman Haines Band - Rabbits (1971)
ilias_97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 The Box Tops - The Letter (1967) https://www.youtube.com/watch?v=BQaUs5J2wdI 1
Coscas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Tο παραπονο του Γερολυκου να το πω; Ε όχι και γερόλυκος... Επειδη ακούω και σέβομαι τα 60's- 70's νομίζεις ότι είμαι μεγάλος; Ούτε 5-6 χρονών δεν ημουν τότε που έβγαιναν αυτά Οπότε περιμενω να αναθεωρήσεις και να γράψεις "το παράπονο του νιάτου"...χα χα! Respect για τον τροπο που σκεφτεσαι φιλε μου Κωστα. Δεν εχω γνωρισει ποτε καποιον ανθρωπο να εχει δωσει τοση αγαπη για την μουσικη! Υπερβάλλεις μωρέ! Και με κάνεις και ντρέπομαι Σημασία έχει να βρίσκουμε όμορφα τραγούδια και να τα μοιραζόμαστε με άτομα που μπορούν να τα εκτιμήσουν Οπως το επόμενο που χαίρομαι που το ανακάλυψα Μεγάλη στόφα τραγουδιού και δεν μπορώ να σταματήσω να το ακούω Κομματάρα και ο ορισμός των χαμένων διαμαντιών στον Χρόνο Morly Grey - Who Can I Say You Are (1972) Αυτό το τραγούδι έχει πολλές αλλαγές Ολες τέλειες Ξεκινά σαν Rod Stewart/Elton John, συνεχίζει σαν Τ Rex και τελειώνει σαν εκείνα τα οργανικά μέρη του Eric Clapton Πςςςςςςςςς σημείο από το 5:20 και μετά Γράφεται τραγούδι μόνο μ' αυτό και είναι ΕΠΟΣ Ειδικά από το 5:50 και μετά...Respect!!! Strider - Esther's Place (1973) Αυτοί οι Ολλανδοί ροκάρουν επικίνδυνα Ωραίοι! September - Choker (1971) 1
fearless Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Ε όχι και γερόλυκος... Επειδη ακούω και σέβομαι τα 60's- 70's νομίζεις ότι είμαι μεγάλος; Ούτε 5-6 χρονών δεν ημουν τότε που έβγαιναν αυτά χα χα! Οκ αναθεωρω αφου το θες, αν και γερολυκους τους αποκαλουσαν στα ραδιοφωνα 20 χρονια πριν. Υπερβάλλεις μωρέ! Και με κάνεις και ντρέπομαι Σημασία έχει να βρίσκουμε όμορφα τραγούδια και να τα μοιραζόμαστε με άτομα που μπορούν να τα εκτιμήσουν Δεν δεχεσαι κανενα τιτλο αν και τον αξιζεις, θα με κανεις να γραψω ''το παραπονο του ακαταδεχτου ροκα'' χα χα! Γνωστή η αδυναμία μου σε Μπητλικές φόρμες Για αυτο θα βαλω για σενα ενα ωραιο κομματι που θυμιζει και Beatles (αν κανω λαθος μη βαρας, σχωρα με) Velvet Glove - Sweet was my rose (1974) Και ενα ακομη ομορφο κομματι μεσα απ αυτα τα ατελειωτα Τι ομορφο! Eddie Callahan - Flying (1976)
fearless Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πςςςς τι κομματι το πρωτο Burnin Red Ivanhoe - When I Look Into Your Eyes (1974) Burnin Red Ivanhoe - Rotating Iron (1970) https://www.youtube.com/watch?v=5MO2qOSiMeI Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2017 από fearless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα