Προς το περιεχόμενο

Ροκ 60's - 70's

Coscas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενα πάρα πολύ καλό συγκρότημα που όπως πολλών, αγνοούνται η πορεία του και η τύχη του 

Γιά πλάκα και άνετα, βρίσκεις 3 κομματάρες σε ένα μόνο δίσκο που κυκλοφόρησαν

Κristyl - Βluebird blues (1975)

Kristyl - The Valley Of Life (1975)

Kristyl - Woman (1975) 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eric Framond - Ghetto (1976)

Αφού σ' ευχαριστήσω γιά την συμμετοχή σ' αυτό το παραμελημένο νήμα του ροκ από άτομα που λένε ότι ακούνε ...ροκ σε ποσοστό 25% και πρώτο σε επιλογή σε poll (σταθερη αξία στην Ελλάδα τελικά και διαχρονικό το "είσαι ό,τι δηλώσεις"  :rolleyes:), θα πώ πολύ ενδιαφέρον!

Το είδος, jazz funk δεν είναι;

Eχω και άλλο νήμα με τέτοια ε; ;)

Jackson C. Frank - My name is carnival

Με κούφανες! Ωραίος!

Είχα πολύ καιρό που είχα βαλει στα watch later του ΥΤ τα Οctober και Cover me with Roses

Μουσικός "πατέρας" του Paul Simon (του έκανε και την παραγωγή ο Paul), του Nick Drake, της Sandy Denny κλπ και μεγάλη μορφή

Από τους πάρα πολύ υποτιμημένους

Δεν μένει παρά με σεβασμό να βάλω και αυτά τα 2 κομμάτια 

Jackson C. Frank - October (1965)

Jackson C. Frank - Cover me with roses (1965)

• Like 1

Αφού σ' ευχαριστήσω γιά την συμμετοχή σ' αυτό το παραμελημένο νήμα του ροκ από άτομα που λένε ότι ακούνε ...ροκ σε ποσοστό 25% και πρώτο σε επιλογή σε poll (σταθερη αξία στην Ελλάδα τελικά και διαχρονικό το "είσαι ό,τι δηλώσεις" :rolleyes:), θα πώ πολύ ενδιαφέρον!

Το είδος, jazz funk δεν είναι;

Βασικα ανηκω στην κατηγορια "τα ακουω ολα" :) χωρις δογματισμους και ταμπου φιλτατε. Ταμπελα ροκας εβαζα μεχρι τα 30 μου. Το χθες και το σημερα εχουν πολλα να προσφερουν σε μουσικη.

Σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις σου αλλα εμενα για ψυχεδελικο funk με ακουγεται. Απλα το ακουσα σε ενα γκρουπακι με καμμενους (με την καλη εννοια) που ειμαι μελος και το δανειστηκα. Αν θυμασαι την υπογα στην Βικτωρια καταλαβαινεις.

Συνεχισε να βαζεις κομματια και να γραφεις. Παρακολουθουμε.

Βασικα ανηκω στην κατηγορια "τα ακουω ολα" :) χωρις δογματισμους και ταμπου φιλτατε. Ταμπελα ροκας εβαζα μεχρι τα 30 μου. Το χθες και το σημερα εχουν πολλα να προσφερουν σε μουσικη.

Σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις σου αλλα εμενα για ψυχεδελικο funk με ακουγεται. Απλα το ακουσα σε ενα γκρουπακι με καμμενους (με την καλη εννοια) που ειμαι μελος και το δανειστηκα. Αν θυμασαι την υπογα στην Βικτωρια καταλαβαινεις.

Συνεχισε να βαζεις κομματια και να γραφεις. Παρακολουθουμε.

Mα δεν μίλησα γιά ετικέττες. Είπα γιά ατομα που δηλώνουν ότι ακούνε ροκ και το ψηφίζουν κιόλας.

Εγώ ποτέ δεν δήλωσα ροκάς πχ. Απλά, ακούω και ροκ. Δηλώνω ποπάς πάντως αν ρωτηθώ

Και δεν γνωρίζεις τις γνώσεις μου. Μπορεί να έχεις περισσότερες. Εδώ εύκολα κάνει κανείς τον "μάγκα" με search στη Wiki κλπ (εμένα εννοώ ε; )

Ποιά υπόγα λές;

Τα έχω παρατήσει τα "όξω"

Μέχρι κάποια ηλικία ήμουν και ενεργός σ΄αυτήν την περιοχή (εκεί είχα και το δισκάδικο 10 χρόνια)

Σ' ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια και γιά να μην ξεχνιόμαστε...

Είχα βάλει και στο "τι ακούτε" 1 κομμάτι τους

Clouds - Long Time (1971)

https://www.youtube.com/watch?v=1lT_rasbo8U&index=1531&list=WL

• Like 2

Αποκλειεται εσυ να μην ξερεις την Βικτωρια (μαγαζι) στην Νικαια. Εγω ναι ημουν μικρος και δεν την προλαβα. Κάτι Χωρις ανασες και κατι Spider's μονο.

• Like 1

σκίστε το.. η χωρευταρού είναι η μάνα κάποιου από τα members...

το last μπουδιαζει λίγο αλλα δεν μασάμε  :devil:  :devil:

:devil:

• Like 3

Μιας και παιζουν και 70s αφιερωμα στους τεραστιους scorpions. Απογονους των Eloy.

Και βεβαιως Judas Priest.

Και ενας τελευταιος υμνος για σημερα απο τους Accept. Γιατι 70s ειναι και Heavy Metal.

• Like 3

Αποκλειεται εσυ να μην ξερεις την Βικτωρια (μαγαζι) στην Νικαια. Εγω ναι ημουν μικρος και δεν την προλαβα. Κάτι Χωρις ανασες και κατι Spider's μονο.

Α χα χα! Εγώ, την Βικτώρια στην Αθήνα νόμιζα 

Από Νίκαια, δεν γνωρίζω

Mη νομίζεις...Δεν έβγαινα και πολύ παλιά γιατί ήμουν ψυχη τε και σωματι στο δισκαδικο. Τους έδινα όμως καλή Μουσική  :)

Οταν μας πήρε η "κάτω βόλτα" τα δισκάδικα ελέω internet και μαύρων, άρχισα να παίζω ροκ dj

Το Χωρις Ανάσα το ήξερα και ειχα παει

Τπτ το ιδιαίτερο αν το συγκρινεις με εμας

Παιζαμε απο Gallagher μεχρι τα καινουργια 1996-1999

Και βραδυές με garage και blues και φυσικά κάναμε και live σε ένα άλλο μαγαζί που ήμουν υπεύθυνος

Το Ποπ και Ροκ, μας ειχε βάλει στα 10 καλύτερα ροκάδικα της Αθήνας το 1996-97

Ας βάλω μιά ροκιά από εκεινα που παίζαμε τότε

Thin Lizzy- Johnny (1976)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...