floyd89gr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) @CoscasΨάχνοντας για τους Zoot πριν είδα ότι έχεις βάλει μια διασκευή τους στο Eleanor Rigby πολύ ωραία παλιότερα . Βάζω κι αυτό το συγκρότημα για όσους δεν το ξέρουνε . Το άλμπουμ last tango είναι διαμάντι από τα λίγα - τυγχανει να το εχω - κι απ' οτι είδα έχουν μπει κομμάτια του εδώ αλλά η διασκευή αυτή όχι . Esperanto - eleanor rigby Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από floyd89gr 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 20 hours ago, floyd89gr said: @CoscasΨάχνοντας για τους Zoot πριν είδα ότι έχεις βάλει μια διασκευή τους στο Eleanor Rigby πολύ ωραία παλιότερα . Βάζω κι αυτό το συγκρότημα για όσους δεν το ξέρουνε . Το άλμπουμ last tango είναι διαμάντι από τα λίγα - τυγχανει να το εχω - κι απ' οτι είδα έχουν μπει κομμάτια του εδώ αλλά η διασκευή αυτή όχι . Esperanto - eleanor rigby Απορώ πώς το βρήκες. Θεωρούμαι μέγας ψάχτης στο search του insomnia, αλλά ό,τι έχω βάλει στο "Τι ακουτε", περιλαμβάνει 3 threads (volumes) και με google search, δεν το βρίσκει. Και τους Zoot, νομίζω τους είχα βάλει στο "Τι ακούτε Νο1"" Ο,τι είναι στο thread εδώ, τα βρίσκει στο "search this topic". Και πάντα χωρίς να βάζω όλον τον τίτλο. Απλά, βάζω την πιό σπάνια λέξη (και όχι and-with κλπ). Πως τα κατάφερες ρε θηρίο; Να μου πείς το κόλπο.Εκτός αν έκατσες και έψαξες και τα 3 threads του "Tι ακούτε" Και ό,τι είναι διασκευή σε Beatles...LIKE!!! Συνέχεια από χτες. Volume 2 δλδς Haillan Rovert - Miles Away From Nowhere (1973) Lyons & Howell - Only You (1975) Dan Gillmor & Doug McClaran - Ghost Song (1974) The Rose Garden - Next Plane To London (1968) Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από Coscas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Αν και το παρακάτω κομμάτι(διασκευή σε Supremes) έχει ξαναμπεί απο τον νηματοθέτη, θα το βάλω γιατί είναι πραγματικά υπέροχο. Turley Richards - My world is empty without you 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Στις 10/10/2024 στις 8:06 ΜΜ, Coscas είπε Πως τα κατάφερες ρε θηρίο; Να μου πείς το κόλπο. έκανα αναζήτηση σε όλο το thread μουσικη με τη λεξη zoot κι επειδη ειναι σπανια λεξη δεν εβγαλε πολλες εγγραφες οποτε σε βρηκα .. .. ευτυχως ειχες βαλει τιτλο γιατι το βιντεο δεν υπαρχει ..δεν θελει κοπο θελει τροπο . Genesis - the lamia 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 15 hours ago, floyd89gr said: έκανα αναζήτηση σε όλο το thread μουσικη με τη λεξη zoot κι επειδη ειναι σπανια λεξη δεν εβγαλε πολλες εγγραφες οποτε σε βρηκα .. .. ευτυχως ειχες βαλει τιτλο γιατι το βιντεο δεν υπαρχει ..δεν θελει κοπο θελει τροπο . Α οκ. Το search/topics έκανες. Είχα την εντύπωση ότι ψάχνει μόνο τους τίτλους και θυμόμουν ότι δεν έβρισκα έτσι τα τραγούδια. Δουλεύει όμως και thanks 👍 Από τους Dandelion, έχω βάλει εδώ το τρομερό Sometimes (τι κομμάτι!!! τι κομμάτι!!! τι κομμάτι!!! Και τι κόλλημα!!) Το χρώσταγα. Κι΄αυτό πολύ καλό. Οπως τα περισσότερα στον δίσκο τους του 1979. Εχουν άλλο ένα LP στα Γαλλικά και είναι το 1981. Οπότε...1 πολύ καλό άσμα, δεν μπορεί να μπεί εδώ Dandelion - Something Odd (1979) Κι' αυτοί το 1979 έναν και μοναδικό δίσκο Πόσες αλλαγές!!! (και τι αλλαγές) ΜΕΓΑΛΟ κομμάτι! Υψηλοτάτου επιπέδου In Season - Tradewinds (1979) Ψιλοαριστουργηματάκι!!! Amigo - Wild Strawberries (1977) Αντε να τελειώσω το Volume 3 με μιά ροκιά, γιατί πολύ μελωδία έπεσε (όχι ότι μου κακόπεσε 😉) First State Bank - Mr. Sun (1970) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μπήκα να βάλω το Vol 4 από τις ανακαλύψεις που είχα κάνει και έπεσα σε μιά παλιά ανακάλυψη Εχουν μπεί πολλά κομμάτια του εδώ, αλλά αυτό όχι!!! Πώς μου ξέφυγε; Τι κομμάτι! Oλος ο δίσκος του 1978 καλός. Εως αριστουργηματικός Η Μουσική όπως πρέπει ν' ακούγεται! Respect!!! Το αγαπημένο μου στύλ!!! Jeff Liberman - Way Of The Wind (1978) Jeff Liberman - Everything Around Us Will Be Love (1978) Και το κερασάκι! Τι κομμάτι κι' αυτό! Classic. To είχα βάλει το 2017 στο "Τι ακούτε" (σιγά μην μου ξέφευγε 😉 ) Jeff Liberman -Comin' Down On Me (1978) Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου από Coscas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Αυτός ο folk, country rock καλλιτέχνης, έχει πολύ καλό ρυθμό στα τραγούδια του. Γι' αυτό και τον ξεχώρισα Don Cooper - Mad George (1969) Don Cooper - Easily Said (1969) Αυτό, είναι υπέροχο! Moonrakers - He Knows Why (1968) Αμ αυτοί; Reynard - My Song (1976) Ψιλοδιαμαντάκι! Perry Leopold - The Windwill (1973) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου Paul Revere & The Raiders - Let Me! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου Emmylou Harris - (You Never Can Tell) C'est la Vie 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ Bohemian Vendetta - How Does it Feel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. Παρασκευή στις 07:21 μμ Μέλος Share Δημοσ. Παρασκευή στις 07:21 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, NovaLacertae said: Bohemian Vendetta - How Does it Feel Σ' ευχαριστώ που μου θύμισες τους Bohemian Vendetta που τους είχα βάλει εδώ πριν 6+ χρόνια με το Images...Τι τραγούδι!!! Εχω ανακαλύψει τόσες εκατοντάδες συγκλονιστικά τραγούδια, που είναι ακριβως στο στυλ που λατρεύω και τα ξεχνάω, αφού δεν τα έχω σε βινύλια. Είναι και πολλά! Ξανάκουσα το Images μετά από καιρό και το ξαναερωτεύτηκα. Οπως και απορώ γιά την κοιλιά για λιγα δευτερόλεπτα στο 0:55. Αμα ήταν και εκεί τόσο όμορφο, θα ήταν στα καλύτερα all time τραγούδια ever. Και άμα ήταν και μεγαλύτερο σε διάρκεια (1:52... μόνο) Ας το ξαναθυμηθούμε (νομίζω βγήκε και σε καθαρότερο upload από το παλιό που είχα βάλει) Τι τραγούδι!!! Τι τραγούδι!!! Τι τραγούδι!!! Bohemian Vendetta - Images (Shadow of the Night) - 1968 Και μιάς και μπήκα, ας βάλω και μιά πανέμορφη "άγνωστη" μελωδία The Legend - Yesterdays Child (1968) Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:25 μμ από Coscas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 μμ 3 ώρες πριν, Coscas είπε Σ' ευχαριστώ που μου θύμισες τους Bohemian Vendetta που τους είχα βάλει εδώ πριν 6+ χρόνια με το Images...Τι τραγούδι!!! Εχω ανακαλύψει τόσες εκατοντάδες συγκλονιστικά τραγούδια, που είναι ακριβως στο στυλ που λατρεύω και τα ξεχνάω, αφού δεν τα έχω σε βινύλια. Είναι και πολλά! Ξανάκουσα το Images μετά από καιρό και το ξαναερωτεύτηκα. Οπως και απορώ γιά την κοιλιά για λιγα δευτερόλεπτα στο 0:55. Αμα ήταν και εκεί τόσο όμορφο, θα ήταν στα καλύτερα all time τραγούδια ever. Και άμα ήταν και μεγαλύτερο σε διάρκεια (1:52... μόνο) Ας το ξαναθυμηθούμε (νομίζω βγήκε και σε καθαρότερο upload από το παλιό που είχα βάλει) Τι τραγούδι!!! Τι τραγούδι!!! Τι τραγούδι!!! Bohemian Vendetta - Images (Shadow of the Night) - 1968 Ναι, είναι πολύ καλοί! Το πέτυχα κάπου στο διαδίκτυο και είπα κάτσε να το ποστάρω στα '60s -70s του Coska .............................................................. Και άλλο ένα που πέτυχα σήμερα Richard and Linda Thompson - The end of the rainbow 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. πριν από 12 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 12 ώρες On 08/11/2024 at 22:45, NovaLacertae said: Ναι, είναι πολύ καλοί! Δες πόσο καλοί είναι! Αυτό είναι μάλλον το 1ο τους σινγκλακι πριν το album τους το 1968 Η περιγραφή του upload λέει "45 U.S. Killer 60's". Ξέρεις τι σημαίνει killer song ε; Aριστουργηματάκι Bohemian Vendetta - Enough (1967) On 08/11/2024 at 22:45, NovaLacertae said: Το πέτυχα κάπου στο διαδίκτυο και είπα κάτσε να το ποστάρω στα '60s -70s του Coska .............................................................. Το 60's -70's, δεν είναι του Cosca. Eίναι όλων όσων ξέρουν να ακούνε την καλύτερη εποχή της Μουσικής που δεν θα ξαναεπαναληφθεί ΠΟΤΕ! Οσων ακούνε Μουσική και πλάθουν εικόνες και πραγματικά συναισθήματα. Που η Μουσική έχει μπεί τόσο βαθιά μέσα στην καρδιά τους που θα την αγαπάνε γιά πάντα. Που ξέρουν ότι δεν άκουσαν τα πάντα από εκείνη τη χρυσή εποχή. Μιά εποχή που ποτέ δεν θα πεθάνει Υ.Γ. Γιατι με έγραψες Coska; Υπάρχει κάποια σημειολογία; Εστω κάποιος μυστικός κώδικας; Γιά να' χει και ενδιαφέρον...😜 Υ.Γ. Υπέροχο και το Richard and Linda Thompson - The end of the rainbow Και μιάς και εβαλες folk καλλιτέχνες, ας σου αφιερώσω 2 υπέροχα τραγουδια "τελευταίας ανακάλυψης" απ' αυτήν την μεγάλη καλλιτέχνιδα που επηρέασε πάρα πολλούς. Εχει διασκευαστεί πρόσφατα ROSALIE SORRELS - Some Other Place, Some Other Time (1967) ROSALIE SORRELS - Up Is a Nice Place to Be (1967) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 6 λεπτά πριν, Coscas είπε Το 60's -70's, δεν είναι του Cosca. Eίναι όλων όσων ξέρουν να ακούνε την καλύτερη εποχή της Μουσικής που δεν θα ξαναεπαναληφθεί ΠΟΤΕ! Οσων ακούνε Μουσική και πλάθουν εικόνες και πραγματικά συναισθήματα. Που η Μουσική έχει μπεί τόσο βαθιά μέσα στην καρδιά τους που θα την αγαπάνε γιά πάντα. Που ξέρουν ότι δεν άκουσαν τα πάντα από εκείνη τη χρυσή εποχή. Μιά εποχή που ποτέ δεν θα πεθάνει Υ.Γ. Γιατι με έγραψες Coska; Υπάρχει κάποια σημειολογία; Εστω κάποιος μυστικός κώδικας; Γιά να' χει και ενδιαφέρον...😜 1) Το θέμα Ροκ 60's - 70's του Coscas στο Ινσομνια 2) Τυπογραφικό... ο δαίμων του πληκτρολογίου βλέπεις Mick Ronson - Play don't worry 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα