Coscas Δημοσ. 30 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαϊου 3 νέα uploads, όπως πάντα, τραγούδια που δεν υπάρχουν μεμονωμένα στο ΥΤ Ιταλοί με ένα πανέμορφο τραγούδι το 1974 Ακυκλοφόρητο το LP τότε. Κυκλοφόρησε στα 90's Crystals - Feeling (1974) Είχα υποσχεθεί να ανεβάσω στο κανάλι μου, αυτά τα 2 τραγούδια των Wyoming που δεν υπάρχουν Σαν ν' ακούς τον Carl Anderson σαν Ιούδα στο Jesus Christ Superstar Wyoming - Two Faced Woman (1971) Αν δεν ήξερα χρονιά, θα έλεγα ότι είναι κάποιο νέο τραγούδι του James Blunt Wyoming - Can't go wrong (1971) Spoiler On 20/05/2024 at 22:28, floyd89gr said: Kin Ping Meh - sometime Υπέροχο, αλλά νομίζω το My Dove που το είχα βάλει εδώ τo 2017, μαζί με το Sometime, είναι ακόμα καλύτερο. Επικά βεβαίως και τα 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου 2 ώρες πριν, Coscas είπε Υπέροχο, αλλά νομίζω το My Dove που το είχα βάλει εδώ τo 2017, μαζί με το Sometime, είναι ακόμα καλύτερο. Επικά βεβαίως και τα 2 το ακουσα τωρα το my dove και ειναι κι αυτο υπεροχο οντως .. μαλλον πρεπει ν ακουσω ολο το αλμπουμ . Τους παρακατω τους ακουσα τελευταια και μ αρεσαν - ειδα οτι εχεις ποσταρει 2 κομματια τους (θα ηταν δυσκολο να μην τους ξερεις ). Ford Theatre - wake up in the morning 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 31 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαϊου 19 hours ago, floyd89gr said: το ακουσα τωρα το my dove και ειναι κι αυτο υπεροχο οντως .. μαλλον πρεπει ν ακουσω ολο το αλμπουμ . Τους παρακατω τους ακουσα τελευταια και μ αρεσαν - ειδα οτι εχεις ποσταρει 2 κομματια τους (θα ηταν δυσκολο να μην τους ξερεις ). Ford Theatre - wake up in the morning Πολύ χαίρομαι που πρόσφατα άκουσες τέτοιο ΕΠΟΣ! (γιά το My Dove λέω) Επιπέδου Whiter Shade of Pale κλπ. ΔΕΝ βγαίνουν τώρα τέτοια τραγούδια Αμ οι Ford Theatre; Θα διάβασες στο πόστ που τους είχα ανεβάσει, ότι στην ουσία, αυτοί εγραψαν το Total Eclipse of the Heart Βάλε 1000 άτομα ν' ακούσουν και τα 2 και το 99% θα τους αρέσει μόνο το Total Eclipse, απορρίπτοντας και αδιαφορώντας γιά το Theme for the Masses. Γιά τέτοια βοϊδοποίηση μιλάμε...(fashion victim το λέγαμε παλιά) Και μιάς και μπήκα, ας βάλω άλλο ένα upload που είχα υποσχεθεί, από τους Clancy αυτή τη φορά. Δεν υπήρχε πουθενά. Απαράδεκτον! Rock, Funk / Soul. Από τις αγαπημένες μου προσμίξεις και ο θρυλικός Ernie Graham Clancy - Steal Away (1975) Και άλλο ένα τραγούδι από τους Last Draw των οποίων ανέβασα πρόσφατα το When August Breaks. Τις πρώτες μέρες..."σάρωσε" στο ΥΤ (το When August Breaks). Ας όψονται που δεν πολυπροωθώ τα uploads μου...🤠 Last Draw - Fly (1975) Και ένας μεγάλος καλλιτέχνης που δεν έχει μπεί εδώ (μόνο στο "Τι ακούτε" το 2016 το κορυφαίο Muggsy The Lard) Πήρε πρώην μέλη των Uriah Heep και έκανε τους Lion. Ιστορική πορεία στους T-Bones Gary Farr - Green (1969) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου J.K. & Co.- Fly (Suddenly One Summer) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Albert Hammond - It Never Rains in Southern California 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Galliard - children of the sun 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 27 Ιουλίου Share Δημοσ. 27 Ιουλίου The Flying Burrito Brothers - Wild Horses 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 1 Αυγούστου Share Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Sutherland Brothers - Sailing Το "Sailing" γράφτηκε και ηχογραφήθηκε από τους Sutherland Brothers (ένα δίδυμο που αποτελείται από τους Gavin και Iain Sutherland) σε μια συνεδρία τον Ιούνιο του 1972, τα αδέρφια παρείχαν τη δική τους υποστήριξη με τον Gavin στο μπάσο τύμπανο και τον Iain στο αρμόνιο. Σε μια συνέντευξη του 1975 στη Scottish Daily Express , ο Gavin Sutherland είπε για το τραγούδι: "Το διασκεδαστικό με το "Sailing" είναι ότι οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το τραγούδι είναι για έναν νεαρό άντρα που λέει στο κορίτσι του ότι διασχίζει τον Ατλαντικό για να είναι μαζί της. Στην πραγματικότητα, το τραγούδι δεν έχει καμία σχέση με ρομαντισμό ή καράβια, αφήγηση της πνευματικής οδύσσειας της ανθρωπότητας μέσα από τη ζωή στο δρόμο του προς την ελευθερία και την εκπλήρωση με το ''Υπέρτατο Ον'' Μεταγενέστερα το "Sailing" ηχογραφήθηκε από τον Rod Stewart για το πρώτο του άλμπουμ (Atlantic Crossing) που ηχογραφήθηκε στη Βόρεια Αμερική και όχι στη Μεγάλη Βρετανία τον Απρίλιο - Ιούνιο 1975 στο Muscle Shoals Sound Studio με παραγωγή του Tom Dowd. Το πρώτο σινγκλ από το άλμπουμ, "Sailing" ήταν μια διεθνής επιτυχία, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ήταν νούμερο 1 για τέσσερις εβδομάδες τον Σεπτέμβριο του 1975. Επέστρεψε στο βρετανικό chart το 1976 και, με λιγότερη επιτυχία, το 1987. το ''Sailing'' παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία του Rod Stewart στο Ηνωμένο Βασίλειο. Lyricks Spoiler I am sailing, I am sailing Home again, 'cross the sea I am sailing, stormy waters To be near you, to be free I am flying, I am flying Like a bird 'cross the sky I am flying, passing high clouds To be with you, by and by Can you hear me, oh, can you hear me Through the dark night, far away I am dying, forever trying Will I see you, who can say? We are sailing, we are sailing Home again, across the sea We are sailing stormy waters To be near you, to be free Oh lord, to be near you, to be free Oh lord, to be near you, to be free Oh lord - - Ελληνική μετάφραση - - Πλέω, πλέω Σπίτι ξανά, διασχίζω τη θάλασσα Πλέω σε φουρτουνιασμένα νερά Να είμαι κοντά σου, να είμαι ελεύθερος Πετάω, πετάω Σαν πουλί που διασχίζει τον ουρανό Πετάω περνώντας ψηλά σύννεφα Να είμαι μαζί σου, να είμαι ελεύθερος Με ακούς, με ακούς Μέσα από τη σκοτεινή νύχτα, μακριά Πεθαίνω, κλαίω για πάντα Να είμαι μαζί σου, ποιος μπορεί να πει Πλέουμε, πλέουμε Σπίτι ξανά «διασχίζω τη θάλασσα Πλέουμε σε φουρτουνιασμένα νερά Να είμαι κοντά σου, να είμαι ελεύθερος Ω Κύριε, να είμαι κοντά σου, να είμαι ελεύθερος Ω (Κύριέ μου), να είμαι κοντά σου, να είμαι ελεύθερος Θεέ μου Επεξ/σία 6 Αυγούστου από NovaLacertae 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Αυτοί, μπορούσαν να είναι το καλύτερο metal/hard rock γκρούπ Εχουν δίσκους με όλα τα κομμάτια ν' αξίζουν και πίσω στα 1971/72, έγραψαν 2 δίσκους που κυκλοφόρησαν σχετικά πρόσφατα Διακρίνω αυτά τα 3 υπέροχα πιό "ποπ" τραγούδια διαμαντάκια Υπέροχο! Lucifer Was - Ship on the Ocean (1972) Σαν ν΄ακους Rainbow τo 1972 Lucifer Was - Legends Waiting (To Appear) -1972 Και κάτι από τον 1ο τους δίσκο Γκρουπάρα και μεγάλη ανακάλυψη! Lucifer Was - Out of the Blue (1971) Και μιάς και μπήκα, ας βάλω μερικά υπέροχα τραγούδια που ανακάλυψα recently 😉 Free Beer - I'm In Love (1975) Cymarron - Rings (1971) Εχω καμμιά 12αριά άλλα...αλλά... next time Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Coscas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου Sutherland Brothers and Quiver - Somebody's Fool ... ο δαίμων του πληκτρολογίου έκανε την εμφάνισή του στο προηγούμενό μου ποστ με τους Sutherland Brothers, έγινε η σχετική διόρθωση και μπηκε το Sailing για το οποίο έχει γραφτει ένα μικρό ιστορικό, οπότε τώρα ανεβάζω σε νέο ποστ το Somebody's Fool που απο λάθος ειχε μπει εκεί 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, NovaLacertae said: Sutherland Brothers and Quiver - Somebody's Fool ... ο δαίμων του πληκτρολογίου έκανε την εμφάνισή του στο προηγούμενό μου ποστ με τους Sutherland Brothers, έγινε η σχετική διόρθωση και μπηκε το Sailing για το οποίο έχει γραφτει ένα μικρό ιστορικό, οπότε τώρα ανεβάζω σε νέο ποστ το Somebody's Fool που απο λάθος ειχε μπει εκεί Ναι...αλλά έτσι, διπλοποστάρεις το Somebody's Fool που είχα βάλει το 2017. Τελικά...δεν τον γλύτωσες τον δαίμονα του πληκτρολογίου. Χα χα! (να πω την αλήθεια, δεν το άκουσα το Sailing , μιας και το ήξερα) Οσο γιά τους Sutherland Brothers & Quiver, αξίζει να βάλουμε κι' αυτό. Πρέπει να έχω κάνει αφιέρωμα κάπου κάπως κάποτε, αλλά δεν θυμάμαι πού και δεν βρίσκω τπτ. Εδώ ή σε άλλο φόρουμ; Τον ΥΜΝΟ "(I Don't Want To Love You But) You Got Me Anyway", τον θυμάμαι πολύ καλά. 'Ή το search μας κάνει νερά, ή εγώ ξεχασα να το βάλω Αφιερωμένο Tι κομμάτι!!! Οπως και το Somebody's Fool The Sutherland Brothers & Quiver -- (I Don't Want To Love You But) You Got Me Anyway (1973) On 27/07/2024 at 22:07, NovaLacertae said: The Flying Burrito Brothers - Wild Horses Πες εδώ ότι είναι η 1η εκτέλεση! Λέω κι' εγώ...Εβαλε ένα πασίγνωστο τραγούδι σε διασκευή; Δεν το ήξερα ότι το είπαν πρώτοι. Αν και κομμάτι των Stones Επεξ/σία 6 Αυγούστου από Coscas 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 27/7/2024 στις 10:07 ΜΜ, NovaLacertae είπε The Flying Burrito Brothers - Wild Horses 1 ώρα πριν, Coscas είπε Πες εδώ ότι είναι η 1η εκτέλεση! Λέω κι' εγώ...Εβαλε ένα πασίγνωστο τραγούδι σε διασκευή; Δεν το ήξερα ότι το είπαν πρώτοι. Αν και κομμάτι των Stones Ναι είδες; δεν τους γέμισε το μάτι (ή μάλλον το αφτί) στην αρχή των Stones και το εδωσαν στους The Flying Burrito Brothers, μετα βέβαια το ξανασκέφτηκαν και καλά έκαναν! Ας ακούσουμε και άλλο ένα κομμάτι των Burrito The Flying Burrito Brothers - Hot Burrito #1 Spoiler Ήθελα να βάλω αυτό το βίντεο αλλά δεν έχει καλό ήχο Επεξ/σία 6 Αυγούστου από NovaLacertae 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coscas Δημοσ. 18 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Ο ορισμός της "καλής ροκιάς". Νομίζω, το είχα βάλει στο "Τι ακούτε" παλιά. Οχι όμως εδώ Δεν έχει τπτ να ζηλέψει από "υπεργκρούπς" Jo Jo Gunne - RUN RUN RUN (1972) Οι Iron Butterfly, δεν είναι μόνο In-A-Gadda-Da-Vida... Το άκουσα από διασκευή και το βάζω Iron Butterfly - You Can't Win (1968) Το 3ο τους τραγούδι εδώ μετά το εκπληκτικό Can You Feel It και το Pretty Lady Μελιστάλαχτο στην αρχή, αλλά αυτό που κάνουν στο 0:50 και στο 2:30, του αξίζει να είναι εδώ Lighthouse - Merlin (1969) Αντε και 1 σχεδόν ψιλόbubble gum ποπ διαμαντάκι γιά επιδόρπιο Punch - Fallin' Lady (1971) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avocado2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου After All - intangible she 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα