Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Χρειάζεται προσοχή στο πως μεταφράζουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας.

Όταν ήδη εδώ και πλέον των πέντε ετών το σύνολο των "retail" πωλήσεων είναι μικρότερο του συνόλου των digital για ποιά έρευνα μιλάμε 2.000 ατόμων και ποιό συμπέρασμα;Όταν ο ωκεανός είναι ψηφιακός εδω και τόσα χρόνια θα καθόμαστε εμείς να συζητάμε για μια αντίθετη σταγόνα...;

Και επιμένω να λέω ότι για εμένα retail έκδοση πλέον δεν υπάρχει.Τουλάχιστον όχι από τότε που αγοράζεις δίσκο και πρέπει να έχεις steam,gog,uplay,origin ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να παίξεις.Υπάρχουν μόνο ψηφιακές εκδόσεις, τις οποίες έχεις τη δυνατότητα να τις πάρεις τυπωμένες σε dvdάκι είτε όχι.Όπως παλιά που είχαμε τα 56ρια και μπορούσες να αγοράσεις cd με demos για να μην το κατεβάζεις.Απλά είναι τα πράγματα.

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όταν έλεγα εγώ το ίδιο για την μουσική έτρωγα γκρίνια "το CD είναι ξεπερασμένο, το βινύλιο είναι για τον παππού μου" και άλλα τέτοια. Άντε να σε δω να εκθέτεις (ή να πουλάς) την συλλογή των mp3 σου ή των ψηφιακών παιχνιδιών σου.

Εύκολο, ένας σκληρός σε ένα ράφι.

Ε, τα πα και ησύχασα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά ο ΦΠΑ ισχύει κανονικά και στις ψηφιακές αγορές

το γνωριζω οτι ισχυει και καλως που το αναφερεις αλλα δεν νομιζω να πληρωνουν τον φορο στο ελληνικο κρατος αλλα σε φορολογικους παραδεισους οπως λουξεμβουργο,μονακο,νησια cayman κτλ(εχει γινει με την apple και το appstore το ιδιο)αρα και παλι πρεπει να εχει καλυτερη τιμη.
Δημοσ.

το γνωριζω οτι ισχυει και καλως που το αναφερεις αλλα δεν νομιζω να πληρωνουν τον φορο στο ελληνικο κρατος αλλα σε φορολογικους παραδεισους οπως λουξεμβουργο,μονακο,νησια cayman κτλ(εχει γινει με την apple και το appstore το ιδιο)αρα και παλι πρεπει να εχει καλυτερη τιμη.

Από 1/1/15 (νομίζω, δεν θυμάμαι πότε ίσχυσε ακριβώς) ισχύει ότι το ποσοστό του ΦΠΑ καθορίζεται (και αποδίδεται) στην χώρα του πελάτη. Άρα όταν κάνεις αγορά από steam, apple κτλ πληρώνεις 23% ΦΠΑ και αποδίδεται στην Ελλάδα. Αν είσαι Γερμανός 19%  και αποδίδεται στην Γερμανία κοκ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Ο σωστός ο gamer αγοράζει το παιχνίδι δυο φορές.

Ψηφιακά για την ευκολία που παρέχει και retail για να το βλέπει στο ράφι :P

To έχω κάνει μια φορά :ρ

Dead Space 1 (PS3)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...