fotis menidi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρεπει να πουλιουνται στην μιση τιμη τα ψηφιακα παιχνιδια για να ειναι ανταγωνιστικα και σιγουρα μπορουν να πουληθουν φθηνοτερα γιατι δεν υπαρχει μεσα το κερδος του εισαγωγεα,το κερδος του καταστηματσρχη το φπα κτλ τα οποια πρεπει να αφαιρουνται στον καταναλωτη και μια μικρη ακομα μειωση επειδη το παιχνιδι δεν εχει μεταπωλητικη αξια. 1
diaol Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν δεν τα εχεις στο ραφι ......και ποιος μου λεει εμενα οτι μετα απο 10 χρονια θα μπορω να παιξω τα παιχνιδια που εχω αγορασει.... Μπορει να ξυπνησουνε ενα πρωι και να βαλουνε GAME CONTROL (τυπου capital).....
mike299 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρεπει να πουλιουνται στην μιση τιμη τα ψηφιακα παιχνιδια για να ειναι ανταγωνιστικα και σιγουρα μπορουν να πουληθουν φθηνοτερα γιατι δεν υπαρχει μεσα το κερδος του εισαγωγεα,το κερδος του καταστηματσρχη το φπα κτλ τα οποια πρεπει να αφαιρουνται στον καταναλωτη και μια μικρη ακομα μειωση επειδη το παιχνιδι δεν εχει μεταπωλητικη αξια. Ενημερωτικά ο ΦΠΑ ισχύει κανονικά και στις ψηφιακές αγορές
Giorgos_k80 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρεπει να πουλιουνται στην μιση τιμη τα ψηφιακα παιχνιδια για να ειναι ανταγωνιστικα και σιγουρα μπορουν να πουληθουν φθηνοτερα γιατι δεν υπαρχει μεσα το κερδος του εισαγωγεα,το κερδος του καταστηματσρχη το φπα κτλ τα οποια πρεπει να αφαιρουνται στον καταναλωτη και μια μικρη ακομα μειωση επειδη το παιχνιδι δεν εχει μεταπωλητικη αξια. Ακριβώς. Για να συμπληρώσω. Σιγά μην δώσω 69,99 στο Public για ενα παιχνίδι όπως το watchdogs για να το εχω σε hard-copy ενώ μπορω να το παρω 15 ευρω σε season offer στο steam, εστω και μετα απο έναν χρόνο.
kirileman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 "Οι αγορές των ψηφιακών εκδόσεων των παιχνιδιών ολοένα και αυξάνονται, αλλά τα αποτελέσματα μίας έρευνας δείχνουν ότι κατά γενική ομολογία οι gamers προτιμούν να αγοράζουν τα παιχνίδια τους σε φυσική μορφή", "οι gamers προτιμούν τα παιχνίδια τους σε φυσική μορφή από ψηφιακή"...Makes sense...Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Χρειάζεται προσοχή στο πως μεταφράζουμε τα αποτελέσματα μιας έρευνας.
fingolfingr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Πρεπει να πουλιουνται στην μιση τιμη τα ψηφιακα παιχνιδια για να ειναι ανταγωνιστικα και σιγουρα μπορουν να πουληθουν φθηνοτερα γιατι δεν υπαρχει μεσα το κερδος του εισαγωγεα,το κερδος του καταστηματσρχη το φπα κτλ τα οποια πρεπει να αφαιρουνται στον καταναλωτη και μια μικρη ακομα μειωση επειδη το παιχνιδι δεν εχει μεταπωλητικη αξια. Υπάρχει καποιο κόστος για τους servers φανταζομαι ωστε να μπορεί ο καθενας να κατεβάζει τόσα gb οποτε επιθυμεί με λογικές ταχυτητες. Αλλα και παλι δεν είναι λογικό, όπως είπαν και οι παραπανω, να παίρνεις ενα game στο κουτί του με πχ 40€ και να το δηλωνεις στο steam κανονικά ενώ σκετο download μπορεί να κανει 60€ Προσωπικά αγοράζω μονο hard copy. Αν εχει και συνδεση για download ακομα καλύτερα.
Tragic! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Θέλω το CD/DVD. Χειροπιαστά πράματα και συλλογή στα ράφια της βιβλιοθήκης μου. Π.χ. η έκδοση όλων των Elder Scrolls μαζί με χάρτες τά'σπασε. Δεν συγκρίνεται με ένα ψυχρό download. Είμαι κλασσικη gamer και θα συνεχίσω να είμαι. Συμφωνώ απόλυτα στην πρώτη παράγραφο. Όσο για τον επίλογο.. Νομίζω ερωτεύθηκα
Merdock Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ο σωστός ο gamer αγοράζει το παιχνίδι δυο φορές. Ψηφιακά για την ευκολία που παρέχει και retail για να το βλέπει στο ράφι
Spyros_Spy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν δεν σνιφάρεις το manual του WoW (παράδειγμα παιχνιδιού με πολυσέλιδο manual) κάθε φορά που πας τουαλέτα δεν αξίζει.
Drake27 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μα εννοείτε ψηφιακά για τους προφανείς λόγους της φθοράς κατά πρώτον και κατά δεύτερον έχεις το kinguin και το g2a που αγοράζεις το cd-key αρκετά φθηνότερα σε σχέση με steam,origin κτλ. Εγώ προσωπικά τα τελευταία 2 χρόνια ψωνίζω από αυτά τα e-shops και παίρνω τα cd-keys μέσα σε 5-10 λεπτά στο mail μου. Off topic Αν δεν σνιφάρεις το manual του WoW (παράδειγμα παιχνιδιού με πολυσέλιδο manual) κάθε φορά που πας τουαλέτα δεν αξίζει. Δλδ εσύ κάθε φορά που πας τουαλέτα τραβάς και μια σνιφια τα manual?!?! Seems legit,από το να μυρίζεις τπτ άλλο στην τουαλέτα :P
orck Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μα δεν εχεις και κινητρο να παρεις τα ψηφιακα σου ρχονται στα ιδια ακριβως χρηματα ενω το κανονικο το πουλας κιολας αν το θελησεις Αυτο ακριβως, γιατι να μην παρω το φυσικο με την ιδια τιμη που θα παρω το ψηφιακο; Τι σκατα; Λεγαν οτι με τα ψηφιακα θα ειναι φτηνοτερα γιατι πεταμε στην ακρη τον κυκλο που σχεδιαζει, κατασκευαζει, διανεμει το φυσικο δισκο. Ολα αυτα τα λεφτα που πανε;
kanesaxo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 πωπω θυμάμαι όταν ήμουν μικρότερος, πόσο περιμέναμε να πάμε για gaming ψώνια. Χαζεύαμε τα κουτιά των παιχνιδιών στα ραφια του υπογείου του multirama, ή και σε game dedicated μαγαζιά-ναι υπήρχαν κάποτε-. Πλήρωνες 12-15 χιλιάρικα αλλά έπιαναν ψυχολογικό τόπο! Θυμάμαι, οταν αγοράσαμε το Χ-files με τα 7 CD...πολιτισμικό σοκ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα