Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ακριβως αυτην την συζητηση ειχα σημερα. τα μόνα παιχνίδια που αγοράζω ψηφιακά είναι όσα δεν κυκλοφορούνε σε φυσική μορφή (indie ή κάποιον remaster τίτλο δηλαδή). ακόμα και 20 ευρώ να έχει ένας τίτλος στο ηλεκτρονικό κατάστημα λόγο προσφοράς και 35 στην φυσική του μορφή, θα τον πάρω στην φυσική του μορφή. νιώθω πως στην ψηφιακή μορφή αγοράζω αέρα (ειδικά αν σκεφτείς ότι σε δεσμεύει στο email σου και αν θες να αλλάξεις email τον ξαναπληρώνεις, στο steam δεν ξερω πως ειναι βεβαια).

ακόμα χειρότερα οι υπηρεσίες τύπου Playstation Plus που τα παιχνίδια είναι δικά σου για όσο έχεις την συνδρομή (και ενταξει να εχουν όρους τα παιχνιδια που είναι εντελως free αλλά αυτα που αγοράζεις κανονικά από το playstation plus να σου λέει ότι είναι δικά σου για όσο έχεις την συνδρομή είναι λίγο κοροϊδία, επειδή γλύτωσες 2-3 ευρώ). Επίσης όταν βλέπω σε αγγελία ότι πωλείται η τάδε κονσόλα με 20 παιχνίδια και βλέπω ότι είναι σε ψηφιακή μορφή, είναι άμεσο skip για εμένα.

άσχετα που το πρώτο πράγμα που κάνω μετά την αγορά ενός τίτλου είναι η μετατροπή του σε ψηφιακή μορφή!! (για backup λόγους βέβαια)

ΥΓ) η μόνη ψηφιακή υπηρεσία που λατρεύω είναι η GoG αλλά αυτή είναι ειδική περίπτωση και εγγύηση.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είμαι πλεονέκτης. Προτιμώ το φυσικό μέσο για την αίσθηση που σου προσφέρει και το ψηφιακό μέσο για την ευκολία και την αντοχή στο χρόνο. Γι' αυτό εάν έχω ένα φυσικό μέσο ή θα το ριπάρω από μόνος μου ή θα το κατεβάσω από κάποιο τορρεντάδικο (νόμιμα, αφού έχω πληρώσει το αυθεντικό παιχνίδι και χρησιμοποιώ το αντίγραφο για την πάρτη μου και μόνο). Τα παραπάνω ισχύουν όχι μόνο για παιχνίδια, αλλά και για μουσική-ταινίες.

Δημοσ.

2 λόγοι. 1ον για συλλεκτικούς σκοπύς. 2ον για λόγους ασφαλείας. Αλλιώς είναι να έχεις το dvd ότι και αν γίνει και άλλο να το έχεις ψηφιακά σε λίστα που μπορεί να καταργηθεί.

Δημοσ.

εγώ το 90% των games που έχω αγοράσει 

είναι μέσα από το steam 

αν δεν υπήρχε το steam δεν θα τα αγόραζα

τώρα με τα capital controls με αναγκάζουν να υποτροπιασω  και να πέσω 

σε παλιές κακές συνήθειες 

Δημοσ.

2 λόγοι. 1ον για συλλεκτικούς σκοπύς. 2ον για λόγους ασφαλείας. Αλλιώς είναι να έχεις το dvd ότι και αν γίνει και άλλο να το έχεις ψηφιακά σε λίστα που μπορεί να καταργηθεί.

Αν σου πω ότι ο λόγος ασφαλείας σου στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι ανύπαρκτος επειδή και ο δίσκος πρέπει υποχρεωτικά και απαραίτητα να μπει στη λίστα, που μπορεί να καταργηθεί, για να παίξει, τότε τι θα μου πεις;

Δημοσ.

έχω αγοράσει μεταχειρισμένο fear 2 απο μαγαζί σε κουτί και επειδή έγινε μια παπαριά με τον παλιό steam acount δεν μπορω να παίξω το παιχνίδι πουθενά τώρα παρά μόνο να το κατεβάσω.

Δημοσ.

Υπαρχει εξήγηση βασικά ... Στους gamers αρέσει να βάζουν στις βιβλιοθήκες τους τίτλους παιχνιδιών για συλλογή !

• Like 1
Δημοσ.

Τρώει χώρο στον σκληρό και επίσης καλύτερα να τα μεταφέρεις με δισκάκι όπου θέλεις σε άλλη κονσόλα.

Δημοσ.

φυσική μορφή εννοείται!! να κάνεις το κλασσικό unboxing, μια γρήγορη μυρωδιά στο βιβλιαρακι.. να έχεις κάτι στα χέρια σου!! αν θες το πουλάς μετα.. Η ψηφιακή μορφή είναι αερας!

Δημοσ.

<p>Εννοειται ο δισκος με κουτι του γιατι ειμαστε συλλεκτες!! Η μονη περιπτωση να αγοραζα παιχνιδι σε ψηφιακη μορφη θα ηταν να ειναι κατα πολυ φθηνοτερο απο το cd. Μονο το wow wod πηρα γιατι ειχα κανει preorder για να παρω τα bonus!</p>

Δημοσ.

Μου θύμησες το F22 Lightning II που έχω στο ράφι, μπορεί να μην το παίζω πλεον το παιχνιδι αλλά χαίρομαι να ανοίγω το κουτί και να ριχνω μια ματια στα manual.

Δημοσ.

Σε φυσικη μορφη τα παιχνιδια.για εμας τους πιο 《παλιους》τουλαχιστον..ειναι θεμα νοσταλγιας.κοιτας το κουτι και θυμασαι...αξια ανεκτιμητη.φανταστειτε μετα απο 10 χρονια να κοιταζετε τα κουτια κ να θυμαστε τι εχετε περασει με το καθε game.γελια,νευρα που δεν περνουσατε το level,epic boss battles κλπ κλπ.by the way αυτη τη στιγμη κοιταζω resident evil 1 και θυμαμαι τα σκυλοζομπια που εσκαγαν απο τα παραθυρα στο ξαφνικο...hell yeah

• Like 4
Δημοσ.

Οσο εξελισονται τα πραγματα θα επρεπε αυξανονται και οι επιλογες. Δηλαδή ο καταναλωτής να μπορει να επιλεξει φυσικη ή ψηφιακη μορφη, οπου στη πρωτη και λογου ανταγωνισμου καταστηματων υπαρχουν και αντιστοιχες προσφορες. Για παραδειγμα οταν βρισκεις το Batman 50 ευρω σε φυσικη μορφη και 69 σε ψηφιακη τοτε το διλημμα δεν υφισταται καν. Εαν η ψηφιακη αρχισει να διατιθεται αρκετα χαμηλοτερα σε τιμη απο την φυσιξη τοτε και ο υποψηφιος αγοραστης μπορει να μπει στη διαδικασια να ζυγισει τα υπερ και τα κατα και να αποφασισει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...