tzioros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπερα στην παρεα χθες πηρα το Meizu Mx4 και για να πω την αληθεια δεν ηταν οτι περιμενα τωρα δεν ξερω μηπως δεν βολευει εμενα.Οποτε αρχισα να εχω σκεψεις να το ανταλλαξω με κανεναν που εχει Lenovo vibe z2 Pro αξιζει η να περιμενω να συνηθισω αυτο που εχω?
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εντελώς διαφορετικές συσκευές. Το ΜΧ4 είναι mid-προς high συσκευή και το Z2 pro είναι πλήρως high end συσκευή και επίσης είναι phablet με τα όλα του. Η ερώτηση είναι που ακριβώς δεν τα "βρίσκεις" με το ΜΧ4 και σκέφτεσαι να το αντικαταστήσεις;
dimkalogiros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπερα στην παρεα χθες πηρα το Meizu Mx4 και για να πω την αληθεια δεν ηταν οτι περιμενα τωρα δεν ξερω μηπως δεν βολευει εμενα.Οποτε αρχισα να εχω σκεψεις να το ανταλλαξω με κανεναν που εχει Lenovo vibe z2 Pro αξιζει η να περιμενω να συνηθισω αυτο που εχω? Φιλε μου καλησπερα. Τι ακριβως δε σε βολευει, γιατι εγω το εχω 4 μηνες και ειμαι σε ολα υπερικανοποιημενος!
tzioros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Επειδη ολα τα αλλα κινητα που ειχα ειχαν menu και αυτο δεν εχει και μου ειναι λιγο δυσκολο αλλα θα το συνηθισω σιγα σιγα ετσι λεω
dimkalogiros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αυτο δεν ειναι κατι! Μπορεις απλα να κατεβασεις εναν Launcher (προτεινω Nova) και λυθηκε το ζητημα. Εγω δεν εχω προβλημα με το Flyme (οτι δεν εχει menu δλδ) οντας χρηστης iPhone πολλα χρονια. Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις καποιον Launcher και θα το λατρεψεις πραγματικα! Εχεις και πολλες επιλογες για Customize μπλα μπλα..
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Επειδη ολα τα αλλα κινητα που ειχα ειχαν menu και αυτο δεν εχει και μου ειναι λιγο δυσκολο αλλα θα το συνηθισω σιγα σιγα ετσι λεω Δεν είναι αυτός σοβαρός λόγος αλλαγής της συσκευής δεδομένου ότι όλες οι συσκευές προσφέρουν το δικό τους skin και αν θες κάτι δικό σου τότε απλά πέρασε έναν διαφορετικό launcher ή χρησιμοποίησε κάποιο app για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Επειδή το έχω ξαναγράψει το Flyme είναι εξαιρετικό skin, ίσως όχι το πιο σβέλτο αλλά προσφέρει ευκολίες και δυνατότητες που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Τα screen jestures, το smart button και ο όλος χειρισμός με ένα μόνο πλήκτρο χρειάζεται λίγο δουλειά από μέρους σου μέχρι να το μάθεις αλλά μόλις το μάθεις θα δυσκολευτείς πάρα πολύ να επιστρέψεις σε άλλη συσκευή. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα όταν πρωτοπήρα τη συσκευή στα χέρια μου και ξεκίνησα να τη δουλεύω σε συνδυασμό ότι μου φάνηκε μεγάλη στο χέρι και στο κράτημα. Τελικά σιγά σιγά απλά την αγάπησα, τόσο που μάλλον πάλι σε Meizu θα ξαναπάω όταν αποφασίσω να αλλάξω συσκευή.
tzioros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ναι το σκεφτηκα και αυτο ετσι ειχα το παλιο κιν γιαυτο δεν θελω να βαλω launcher θα το συνηθισω μωρε απλα θελει λιγο χρονο.Τα λεφτα του τα αξιζει παντος πολυ καλη καμερα η μπαταρια λιγο με χαλαει να πω την αληθει αλλα νταξει. Επισης ξερει κανεις που θα βρω tembered glass?
ikaruga24 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Και η μπαταρία μας μια χαρά είναι. Στην αναμονή μας τα χαλάει (φυσικά βελτιώνεται πολύ αν κλήσεις jestures και λοιπά wake-up εργαλεία αλλά γιατί να το κάνεις αυτό καθώς το να ξοδέψει 3-5% σε διάστημα 8 ωρών χωρίς να το αγγίξεις το θεωρώ υπερβολή αλλά αν τη χρησιμοποιείς τη συσκευή μια χαρά μπαταρία έχεις. Με όλα ανοιχτά και με αρκετή ώρα κάτω από Wi-Fi εγώ βαράω στο περίπου 4 ώρες οθόνη. Ποτέ δεν κλείνω τίποτα, η συσκευή τρέχει μόνιμα σε high performance, με GPS και WiFi ανοιτχτά μόνιμα και γενικά την αφήνω "ανοιχτή" παντού και πάντα. Κανένα θέμα με την μπαταρία. Α, και τη φωτεινότητα της οθόνης ποτέ δεν την ρίχνω κάτω από 70%. Πάντα παίζω μεταξύ 70% και 100%. Εκεί που με εντυπωσίασε στην μπαταρία είναι σε streaming ταινιών ή ράδιο. Μπορώ να δω άνετα ολόκληρη 2ωρη ταινία και να ξοδέψει λιγότερο από 50% μπαταρία. Κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν για τις περισσότερες συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου. Ακόμα και το δυνατό σε μπαταρία LG G2 θα δυσκολευτεί να μην χρειαστεί φόρτιση αμέσως μετά από θέαση streaming ταινίας. Υπόψη ότι η συσκευή είναι επίσης ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά (με διαφορά κιόλας) για μουσικόφιλους. Τα i-phone και HTC M8 είναι "γατάκια" μπροστά του. Απλά χρειάζεσαι ποιοτικά ακουστικά για να καταλάβεις με τι έχεις να κάνεις.
tzioros Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Κοιτα για μπαταρια μπορει να μου φιαινεται καπως γιατι πριν ειχα Thl 500 και πηγαινα ανετα στις 3 μερες.Αλλα νταξει ειναι η πρωτη εντυπωση μεχρι να συνηθιστει η συσκευη?Tempered glass δεν ξερω αν υπαρχει στην Ελληνικη αγορα γιατι απο ebay ακομη απο τι ξερω δεν μπορεις να παρεις.
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Καμιά σχέση το THL 5000 με το ΜΧ4. Το ΜΧ4 είναι εντελώς άλλη (προς τα πάνω) κατηγορία σε σχέση με αυτό. Με οποιαδήποτε συσκευή και να πας την μπαταρία του THL δεν θα την έχεις (εκτός από ορισμένες περιπτώσεις) αλλά το THL γενικά είναι πολύ μέτρια συσκευή. Tempered glass δεν θα βρεις στην Ελλάδα, πρέπει να αγοράσεις από εξωτερικό και αυτή τη στιγμή δεν μπορείς. Πάρε του μια θήκη (νομίζω ο Γερμανός έχει) που να είναι flip ή ένα καλό πουγκί για να έχεις προστασία οθόνης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα