Rpanagos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μπορω να βαλω παστα εκει που εχει pad?Ειναι το ιδιο?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 όχι. Δεν είναι το ίδιο σε καμία περίπτωση. ιδιαίτερα δε αν το pad ακουμπάει κάποια ψύκτρα,με την πάστα δεν θα φτάνει για να ακουμπήσει.
Rpanagos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 όχι. Δεν είναι το ίδιο σε καμία περίπτωση. ιδιαίτερα δε αν το pad ακουμπάει κάποια ψύκτρα,με την πάστα δεν θα φτάνει για να ακουμπήσει. και ποτε ξερουμε οτι το παντ θελει αλλαγη? 1
nikοs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εγώ κάθε φορά που ανοίγω για καθαρισμό αλλαζω και pads.Τώρα αν δεν θες να είσαι τόσο σχολαστικός,αλλαζέ τα όταν δεις πως φθείρονται.
Rpanagos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Εγώ κάθε φορά που ανοίγω για καθαρισμό αλλαζω και pads.Τώρα αν δεν θες να είσαι τόσο σχολαστικός,αλλαζέ τα όταν δεις πως φθείρονται. pad βρισκω μονο skrouz... υπαρχει καποια αλυσιδα με ηλεκτρονικα ειδη(πλαισο πχ) που να εχει?
Xristaras12 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 και ποτε ξερουμε οτι το παντ θελει αλλαγη? το pad δύσκολα να χρειάζεται αλλαγή,αλλα αν χρειάζεται όντως μόνο απο skroutz όπως ανέφερες. Δεν έχω δει σε κάποιο κατάστημα(γνωστό) να πουλάνε. πιο πιθανό είναι να έχουν τα συνοικιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα