Kantekas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Ελπίζω να ποστάρω την σωστή κατηγορία (νεο μέλος γαρ). Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με χρατς χρουτς οταν ανοίγω και κλείνω την φωνή στα ηχεία. Τα ηχεία μου είναι logitech z130. Πιστευα οτι μπορεί να είναι πρόβλημα κάποιας ρύθμισης των ηχείων αλλά έβαλα να ακούγεται ήχος μονο απο το δεξί και δεν κάνει τίποτα, καθόλου. Οπότε δεν ξέρω τι μπορει να γίνεται, να έχει χαλάσει μονο το αριστερό ηχείο?
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αρχικά δοκίμασε και με ακουστικά να δεις αν στο κάνει
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τότε δεν ειναι θέμα ηχείων , δοκίμασε να βγάλεις και να ξανα βάλεις τους drivers
Kantekas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το έκανα και αυτό με τους drivers, έκανα uninstall και μετά πάλι ενημέρωση αλλά πάλι το κάνει. Υπάρχει κάτι που να μπορώ εγω να κάνω μέσα στο αριστερό ηχείο αν το ανοίξω ή να μην το πειράξω καν?
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το jack των ακουστικών το έβαλες απευθείας στην κάρτα ήχου ή μέσω των ηχείων;
Kantekas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το έβαλα μέσω των ηχείων και το έκανε, αλλά τώρα τα έβαλα τα ακουστικά στον επεξεργαστή στην υποδοχή που έχει στην μπροστινή πλευρά και δεν κάνει τίποτα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά εχω και μικρόφωνο συνδεδεμένο και το έβγαλα και τώρα το κάνει πάλι αλλά σε μικρότερο βαθμό.
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Βάλε και τα ηχεία στην μπροστινή μεριά όπου έβαλες και τα ακουστικά. Ή κάτι παίζει με το βύσμα στο οποίο είναι τα ηχεία (παίξτο λίγο να δεις τι κάνει) ή φταίει η καλωδίωση/jack των ηχείων σου.
Kantekas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Αρχικά τα έβαλα και τα ηχεία στην μπροστινή υποδοχή και πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο. Τα έβγαλα λοιπόν τα σύνδεσα πίσω και έκλεισα την μουσική. Γύρισα λίγο πέρα δώθε το βύσμα και έκανε το χρατς χρατς (με κλειστή μουσική).
Kantekas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Κατάλαβα, θα πάω να βρω ενα καινούριο καλώδιο για τα ηχεία. Αυτό ομως που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι οτι το πρόβλημα το εμφανίζει μόνο το αριστερό ηχείο, το χρατς. Για αυτό αναρωτήθηκα μήπως έχει πρόβλημα το ηχείο
panos2171 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Nαι αλλά το έκαναν και τα ακουστικά όταν ήταν πάνω στα ηχεία, γι αυτό πάει το μυαλό μου στην καλωδίωση.
tone booster Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 <p>Μια άλλη λύση ειναι μήπως να δοκιμάσεις να καθαρίσεις το ποντεσιομετρο της φωνής στα ηχεία ! Υπαρχουν σπρέι καθαρισμού για αυτόν τον λόγο ! Με την πάροδο του χρόνου πιάνει σκόνη και το πιθανό ειναι να θέλει καθάρισμα ! Τράβηξε έξω το ποντεσιομετρο της φωνής (βγαίνει) κ ψέκασε το με σπρέι !</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα