aspirini Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σε ολους, Σημερα εγκατεστησα για πρωτη φορα υδροψυξη στον επεξεργαστη μου την νεπτον 240. Αλλα κανει ενα ticking/clicking ηχο ιδιαιτερα ενοχλητικο ανα διαστηαματα 10 δευτερολεπτων περιπου. Ψαχνωντας το λιγο στο διαδικτυο ειδα πως αλλοι το ελυσαν το προβλημα με αφαιρεση της υδροψυξης και κουνημα(να φυγουν οι φουσκαλες αν κτλβα καλα). Αλλος το ελυσε απλα βαζωντας ενα μολεξ και αλλος με RMA.... Ηδη επικοινωνησα με τα eshop και μου ειπαν να το επιστεψω για ελεγχο ...το νημα το δημιουργησα μπας και υπαρχει καποιος που συναντησε το ιδιο θεμα να μου πει πως το ελυσε γιατι το να την επιστερψω ειναι μεγαλος μπελας(παλι αλλαγη παστας ψυκτρας και μετα παλιιιιι...)επισυναπτω και ενα βιντεο με τον ηχο σε 2 λεπτακια
aspirini Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Τελικα απο το κινητο δεν βρισκω τροπο να ανεβασω το βιντεακι, θα το κανω αργοτερα απο τον υπολογιστη Οριστε και το βιντεο : View My Video Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2015 από aspirini
christos12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 για φυσαλιδες μου ακουγεται αυτο,στο βιντεο την εχεις οριζοντια της υδροψυξη?ισως σε καθετη θεση να μην το εκανε γιατι μεσα το block δουλευει και σαν water tank, οποτε με μια λαθος θεση η αντλια μπορει να ρουφαει και αερα
SigmaDelta Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Φυσαλίδες...κι εμένα το έκανε η 120XL που έχω.Σηκώνεις λίγο το ψυγείο κι "έρχεται στα ίσια του".
aspirini Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 για φυσαλιδες μου ακουγεται αυτο,στο βιντεο την εχεις οριζοντια της υδροψυξη?ισως σε καθετη θεση να μην το εκανε γιατι μεσα το block δουλευει και σαν water tank, οποτε με μια λαθος θεση η αντλια μπορει να ρουφαει και αερα Ετσι ειναι το κουτι μου,δεχετε οριζοντια την μητρικη οποτε και η υδροψυξη μονο οριζοντια παει. Φυσαλίδες...κι εμένα το έκανε η 120XL που έχω.Σηκώνεις λίγο το ψυγείο κι "έρχεται στα ίσια του". το εβγαλα , το κουνησα , το ξανακουμπωσα μειωθηκε λιγακι αλλα παλι υπηρχε ο θορυβος ...Ετσι απλα το εστειλα πισω.. Εαν στο σεταρισμα που το δοκιμασουν στα eshop δεν ακουγεται και μου την στειλουν πισω θα επανελθω να μου πειτε πως να ξεφορτωθω τις φυσαλιδες.
propatzis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Καλησπερα φιλε. Και εμενα το εκανε αυτο σε λιγοτερο θορυβο και ξαφνικα πρι 3 μερες σταματησε να δουλευει η αντλια.Την εστειλα πισω την ηλεγξαν και μου εδωσαν πιστωτικο και προχωρησα σε αλλαγη σε corsair h100i gtx... Αν και ημουν πολυ ικανοποιημενος με την 240m τωρα που εχω την h100i gtx βλεπω ακομα καλυτερες θερμοκρασιες της ταξεως των -7 βαθμων.Επισης το corsair link δν κρασαρει οπως εχω διαβασει.Στα λεω ολα αυτα οχι για να φοβισω οτι η 240m θα σου καει,απλα σαν εναλλακτικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα