Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ακομα κ σε απλο browsing καθυστερει οταν επιστρεφεις σε tab που ειχες ανοιξει λιγο πιο πριν. Είναι αποτέλεσμα της μικρης ram που δεν χωραει πολλα κ καθυστερει γιατι χρειάζεται να το ξαναφορτωσει. Είναι γεγονός αυτό .. Στο air 2 δεν υπάρχει αυτό το φαινόμενο .. Γενικά η ram βοήθησε αισθητά σε κάποια κομμάτια ... και από έμενα άμα μπορέσεις πήγαινε για το 2 σε πολύ λίγο καιρό με το νέο ios θα πάρεις κάποια feature που μονό στο air 2 θα μπούνε..
iMarilina Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δεν λέω ότι δε βοήθησε απλά λέω ότι δεν το είδα εγώ αισθητά κάπου, βέβαια δεν έχω 18 tabs ανοιχτά ποτέ στο σαφάρι και σε όποια εφαρμογή έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και με άλλες ανοιχτές δε μου δημιούργησε ποτέ αίσθηση λαγκαρίσματος.
gagarin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης gagarin είπε:<br /> Για μένα Air 2....Αν πάρεις κ ενα 64 4g μιλάμε για εργαλείο τουλάχιστον 5-6 ετών...κ λόγω επεξεργαστή κ κυρίως λόγω Ram!!!<br /> αυτο δυστυχως δεν ισχυει. προσπαθησε να κανεις οτιδηποτε με ipad 1ης γεννιας ή 2ης που ειναι στα ηλικιακα πλαισια που αναφερεις, και πες μας οτι δεν σου ηρθε να το πεταξεις στον τοιχο!<br /> εκτος και αν εχεις μεινει στο ios 5.<br /> </p><p> </p><p>Η εξέλιξη στο hardware των συσκευών ειναι τεράστια κ σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!!!<br /> Η διαφορά ειναι οτι πλεον δεν έχουν πολλα να δώσουν!!!Αν σκεφτείς λοιπόν οτι με ενα iPhone 6 σήμερα (ειναι το τελευταίο μοντέλο) σίγουρα θα έχεις απροβλημάτιστη χρήση για μια 3-4ετια γιατι με το 1gb ram να μην πας ακόμα 2-3 χρόνια παραπέρα...;<br /> Να σου θυμίσω μόνο οτι την εξέλιξη του mini retina απο το 2-3...<br /> Το hardware πλεον φτάνει ταβάνι σιγά σιγά για τους απλούς χρήστες κακά τα ψέματα κ μιας κ οι φορητές συσκευές δεν ειναι για πολλα(εκτός απο τα games) δεν νομίζω οτι θα μας χαλάει αν η απόκριση στο άνοιγμα μιας εφαρμογής ειναι για 250δεκατα του δευτερολέπτου πιο αργή...<br /> Χρήστης iPhone 5 κ η συσκευή φουλ φορτωμένη δεν νιώθει κ κλείνει τα τρία χρόνια σε 1 μήνα..</p>
basilis5 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 <p> <br /> Να σου θυμίσω μόνο οτι την εξέλιξη του mini retina απο το 2-3...<br /> </p><p> </p><p>Αυτό ήταν marketing,οχι ουσια.</p> 1
iMarilina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 <p></p><p> </p><p> Η εξέλιξη στο hardware των συσκευών ειναι τεράστια κ σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!!!<br /> Η διαφορά ειναι οτι πλεον δεν έχουν πολλα να δώσουν!!!Αν σκεφτείς λοιπόν οτι με ενα iPhone 6 σήμερα (ειναι το τελευταίο μοντέλο) σίγουρα θα έχεις απροβλημάτιστη χρήση για μια 3-4ετια γιατι με το 1gb ram να μην πας ακόμα 2-3 χρόνια παραπέρα...;<br /> Να σου θυμίσω μόνο οτι την εξέλιξη του mini retina απο το 2-3...<br /> Το hardware πλεον φτάνει ταβάνι σιγά σιγά για τους απλούς χρήστες κακά τα ψέματα κ μιας κ οι φορητές συσκευές δεν ειναι για πολλα(εκτός απο τα games) δεν νομίζω οτι θα μας χαλάει αν η απόκριση στο άνοιγμα μιας εφαρμογής ειναι για 250δεκατα του δευτερολέπτου πιο αργή...<br /> Χρήστης iPhone 5 κ η συσκευή φουλ φορτωμένη δεν νιώθει κ κλείνει τα τρία χρόνια σε 1 μήνα..</p> Ποιός είπε ότι οι φορητές συσκευές δεν είναι για πολλά εκτός από games? Δεν παίρνουν όλοι μόνο για να παίζουν. Και ο όρος "φορητές συσκευές" περιλαμβάνει πολλά όχι μόνο τα κινητά. Οι συσκευές iOS μέχρι πρότινος λόγω αρμονικής και μονοπωλιακής συνύπαρξης λογισμικού και hardware προφανώς τη σκαπουλάρανε με 1 γίγα ραμ. Προσωπικά όταν πρωτοδοκίμασα android smartphone (το οποίο το λατρεύω λόγω μη περιορισμών ώστε να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω χωρίς να περιμένω jailbreak κάθε φορά) ανακάλυψα ότι αν δεν έχεις τουλάχιστον 3γίγα ραμ δεν πας πουθενά (γιατί από θέμα processes και κατανομής RAM είναι για τα μπάζα λόγω της σαβούρας που βάζει κάθε εταιρία). Πέραν αυτού, πλέον αρχίζουν και δε φτάνουν για κάποια πράγματα όπως βλέπεις. Θα συμφωνήσω βέβαια στη συζήτηση περί ελάχιστης διαφοράς στην απόκριση σε γενικές γραμμές και στη μακροζωία των παλαιότερων συσκευών iOS. Εδώ έχω 2G και 4άρι που πάνε μια χαρά τόσα χρόνια. Το βασικό θέμα πλέον είναι ότι πολλές εφαρμογές δεν υποστηρίζονται από κάτω του iOS 7 έκδοση.
gagarin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης gagarin είπε:<br /> <br /> Η εξέλιξη στο hardware των συσκευών ειναι τεράστια κ σε αυτό συμφωνούμε απόλυτα!!! Η διαφορά ειναι οτι πλεον δεν έχουν πολλα να δώσουν!!!Αν σκεφτείς λοιπόν οτι με ενα iPhone 6 σήμερα (ειναι το τελευταίο μοντέλο) σίγουρα θα έχεις απροβλημάτιστη χρήση για μια 3-4ετια γιατι με το 1gb ram να μην πας ακόμα 2-3 χρόνια παραπέρα...; Να σου θυμίσω μόνο οτι την εξέλιξη του mini retina απο το 2-3... Το hardware πλεον φτάνει ταβάνι σιγά σιγά για τους απλούς χρήστες κακά τα ψέματα κ μιας κ οι φορητές συσκευές δεν ειναι για πολλα(εκτός απο τα games) δεν νομίζω οτι θα μας χαλάει αν η απόκριση στο άνοιγμα μιας εφαρμογής ειναι για 250δεκατα του δευτερολέπτου πιο αργή... Χρήστης iPhone 5 κ η συσκευή φουλ φορτωμένη δεν νιώθει κ κλείνει τα τρία χρόνια σε 1 μήνα..<br /> Ποιός είπε ότι οι φορητές συσκευές δεν είναι για πολλά εκτός από games? Δεν παίρνουν όλοι μόνο για να παίζουν. Και ο όρος "φορητές συσκευές" περιλαμβάνει πολλά όχι μόνο τα κινητά. Οι συσκευές iOS μέχρι πρότινος λόγω αρμονικής και μονοπωλιακής συνύπαρξης λογισμικού και hardware προφανώς τη σκαπουλάρανε με 1 γίγα ραμ. Προσωπικά όταν πρωτοδοκίμασα android smartphone (το οποίο το λατρεύω λόγω μη περιορισμών ώστε να μπορώ να κάνω αυτά που θέλω χωρίς να περιμένω jailbreak κάθε φορά) ανακάλυψα ότι αν δεν έχεις τουλάχιστον 3γίγα ραμ δεν πας πουθενά (γιατί από θέμα processes και κατανομής RAM είναι για τα μπάζα λόγω της σαβούρας που βάζει κάθε εταιρία). Πέραν αυτού, πλέον αρχίζουν και δε φτάνουν για κάποια πράγματα όπως βλέπεις. Θα συμφωνήσω βέβαια στη συζήτηση περί ελάχιστης διαφοράς στην απόκριση σε γενικές γραμμές και στη μακροζωία των παλαιότερων συσκευών iOS. Εδώ έχω 2G και 4άρι που πάνε μια χαρά τόσα χρόνια. <br /> <br /> Το βασικό θέμα πλέον είναι ότι πολλές εφαρμογές δεν υποστηρίζονται από κάτω του iOS 7 έκδοση. <br /> </p><p> </p><p>Δλδ να φανταστώ οτι θα αγοράσει κάποιος iPad σήμερα για να κάνει video editing ή έστω photo editing, να δουλέψει 3d max κ λοιπές εφαρμογές...;<br /> Ακόμα κ ενα word excel PowerPoint etc ειναι μεν στο iOS αλλα δεν φτάνουν τις εκδόσεις για desktop - laptop...<br /> Μην παρερμηνεύεις αυτά που λέω...αναφέρω τους απλούς χρήστες αν διαβάσες...απλοί χρήστες ειναι το 95% αυτών που έχουν tablet...Αυτοί λοιπόν ειναι μια χαρα με ενα iPad Air 2 για μια 5ετια-6ετια!!!<br /> Για σένα κ μερικούς που κάνετε πολλα περισσότερα μπορεί να ειναι λιγο το air 2 σε 3 χρόνια...</p>
iMarilina Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 <p></p><p> </p><p> Δλδ να φανταστώ οτι θα αγοράσει κάποιος iPad σήμερα για να κάνει video editing ή έστω photo editing, να δουλέψει 3d max κ λοιπές εφαρμογές...;<br /> Ακόμα κ ενα word excel PowerPoint etc ειναι μεν στο iOS αλλα δεν φτάνουν τις εκδόσεις για desktop - laptop...<br /> Μην παρερμηνεύεις αυτά που λέω...αναφέρω τους απλούς χρήστες αν διαβάσες...απλοί χρήστες ειναι το 95% αυτών που έχουν tablet...Αυτοί λοιπόν ειναι μια χαρα με ενα iPad Air 2 για μια 5ετια-6ετια!!!<br /> Για σένα κ μερικούς που κάνετε πολλα περισσότερα μπορεί να ειναι λιγο το air 2 σε 3 χρόνια...</p> Ναι υπάρχουν αρκετοί που κάνουν editing, εγώ δεν είμαι από αυτούς, το χρησιμοποιώ κυρίως για συναυλίες και πρόβες (με το πρόγραμμα για παρτιτούρες ForScore). Συμφωνώ ότι οι περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούν για βασικά πράγματα, αλλά όπως βλέπεις οι εφαρμογές ανανεώνονται και ακόμη και πιο παλιά μοντέλα που δουλεύουν καλά αρχίζουν και ή κολλάνε ή δεν υποστηρίζεται το παλιότερο iOS από τις καινούριες αναβαθμίσεις των εφαρμογών. Θα μου πεις βέβαια εντάξει δεν πειράζει χρησιμοποιείς απλά την παλιά εφαρμογή και τελειώνει η υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα