kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ισως να εχει συζητηθεί ξανά, αλλά θα ήθελα να μου πείτε την αποψη σας για τις εν λόγω συσκευές. Αξίζει να πάρει κανείς το air 2 συγκριτικά με το air ή όχι; Εχω ηδη το ipad 3, που θα πουλήσω σε ένα φιλο και ψάχνω στις αγγελίες για air/air2 Επειδή προσανατολίζομαι σε και σε 4G, βλέπω πως το air 2 ξεφεύγει πολύ. Και μονολογώ, αξίζει ο δυνατότερος επεξεργαστής και κάτι άλλα μπλιμπλίκια στη κάμερα (βέβαια 5 με 8mp στη πίσω ειναι διαφορά) τα έξτρα ευρώ; Τονίζω πως το χρησιμοποιώ κυρίως για καποια παιχνιδάκια, σερφάρισμα, θεαση σειρών όταν ταξιδεύω και τέτοια...οχι καμμια βαριά χρήση.
Simos805 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ισως να εχει συζητηθεί ξανά, αλλά θα ήθελα να μου πείτε την αποψη σας για τις εν λόγω συσκευές. Αξίζει να πάρει κανείς το air 2 συγκριτικά με το air ή όχι; Εχω ηδη το ipad 3, που θα πουλήσω σε ένα φιλο και ψάχνω στις αγγελίες για air/air2 Επειδή προσανατολίζομαι σε και σε 4G, βλέπω πως το air 2 ξεφεύγει πολύ. Και μονολογώ, αξίζει ο δυνατότερος επεξεργαστής και κάτι άλλα μπλιμπλίκια στη κάμερα (βέβαια 5 με 8mp στη πίσω ειναι διαφορά) τα έξτρα ευρώ; Τονίζω πως το χρησιμοποιώ κυρίως για καποια παιχνιδάκια, σερφάρισμα, θεαση σειρών όταν ταξιδεύω και τέτοια...οχι καμμια βαριά χρήση. Πιστεύω ναι. Το Air έχει επεξεργαστή A7 ο οποίος από δικιά μου εμπειρία έχω διαπιστώσει ότι δυσκολεύεται λίγο να χειριστεί την (πολύ μεγάλη) ανάλυση της οθόνης με αποτέλεσμα κάποια animations στα μενού και κάποια παιχνίδια να παρουσιάζουν κάποια λαγκαρίσματα. Στο Air 2 κάτι τέτοιο φυσικά δεν υπάρχει διότι έχει τον επεξεργαστεί A8X o οποίος είναι ανώτερος του απλού A8 που υπάρχει στα iPhone 6 και 6 Plus με αποτέλεσμα να διαχειρίζεται τέλεια την μεγάλη ανάλυση της οθόνης και γενικότερα να εχει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα από το Air. ΚΑτά τη γνώμη μου αυτή είναι η πιο σημαντική διαφορά. Από εκεί δηλαδή που βλέπεις το Air να "ζωρίζεται" λιγάκι σε κάποια σημεία, κάτι τέτοιο στο Air 2 δεν θα το δείς με τίποτα!
kanesaxo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Σκεψου ομως πως εχω το 3 και δε βλέπω καπου ιδιαίτερο ζόρι! αρα μηπως το air 2 ειναι υπερβολή...για μένα;
mtifosi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το air 2 θα εχει πολυ καλυτερη υποστηριξη στο μελλον και θα κρατησει καλυτερα.
basilis5 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 <p>Στο air 2 αξιζει η 2gb ram και η υποστηριξη split screen ios9. Μην παρεις το 1 κατα τη γνωμη μου. Θα το καταλαβεις στο ios 10.</p> 1
Makis38 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Περίμενε λίγο ακόμη αν μπορείς καθότι υπάρχει πιθανότητα να βγει το air 3 οπότε το 2 θα πέσει που θα πέσει έτσι κι αλλιώς το φθινόπωρο. Εργαλειάρα το 2. Σαν να κρατάς εφημερίδα-υπολογιστή.
firepc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Εδω ειναι να βγει το Air 3 και εσυ σκεφτεσαι να πας στο Air 1;; Απο Air 2 και πανω να κοιτας
haHa Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) <p>Στο air 2 αξιζει η 2gb ram και η υποστηριξη split screen ios9. Μην παρεις το 1 κατα τη γνωμη μου. Θα το καταλαβεις στο ios 10.</p> +1 Μονο και μονο για το multitasking που θα ειναι αποκλειστικο προνομιο του ipad air 2 κ μεταγενενεστερων στο ios9, δεν αξιζει να κοιτας το ipad air 1. Χωρια την διπλασια-τριπλασια επεξεργαστικη ισχυ κ διπλασια ram που εξαφανιζει τα λαγκαρισματα του ipad air 1. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2015 από haHa
FamousBass Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 τα λαγκαρισματα που αναφερουν οι προιγουμενοι δεν υπαρχουν στο ipad air , οπως και το ipad air εχει περισοτερη αυτονομια στη μπαταρια κατα 1-2 ωρες.
iMarilina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Ισως να εχει συζητηθεί ξανά, αλλά θα ήθελα να μου πείτε την αποψη σας για τις εν λόγω συσκευές. Αξίζει να πάρει κανείς το air 2 συγκριτικά με το air ή όχι; Εχω ηδη το ipad 3, που θα πουλήσω σε ένα φιλο και ψάχνω στις αγγελίες για air/air2 Επειδή προσανατολίζομαι σε και σε 4G, βλέπω πως το air 2 ξεφεύγει πολύ. Και μονολογώ, αξίζει ο δυνατότερος επεξεργαστής και κάτι άλλα μπλιμπλίκια στη κάμερα (βέβαια 5 με 8mp στη πίσω ειναι διαφορά) τα έξτρα ευρώ; Τονίζω πως το χρησιμοποιώ κυρίως για καποια παιχνιδάκια, σερφάρισμα, θεαση σειρών όταν ταξιδεύω και τέτοια...οχι καμμια βαριά χρήση. Κοίταξε, εγώ είχα το air και έχω τώρα το air 2. Δεν ξέρω τί χρήση κάνεις (ειδικά από θέμα gaming επειδή αναφέρεται παρακάτω, προσωπικά δεν έκανα τρελό gaming), το air είναι εξαιρετικό. Ο μόνος λόγος που το άλλαξα είναι επειδή βρήκα 64άρι (το δικό μου ήταν 32άρι) με μια μικρή διαφορά πουλώντας το δικό μου σε μια φίλη. Δεν μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα από την διαφορά απόκρισης γενικώς στο air 2 , απλά η διαφορά βέβαια είναι ότι είναι ελαφρώς πιο καινουριο μοντέλο και θεωρώ ότι τα 2 γίγα ραμ μπορεί να κάνουν μελλοντικά (στο άμεσο μέλλον) τη διαφορά σε κάποια πράγματα. Αν σε παίρνει βρες σε καλή τιμή air 2 και πάρτο. Θα βρεις πιστεύω, απλά μη βιαστείς ψάξτο αρκετα΄. +1 Μονο και μονο για το multitasking που θα ειναι αποκλειστικο προνομιο του ipad air 2 κ μεταγενενεστερων στο ios9, δεν αξιζει να κοιτας το ipad air 1. Χωρια την διπλασια-τριπλασια επεξεργαστικη ισχυ κ διπλασια ram που εξαφανιζει τα λαγκαρισματα του ipad air 1. Δεν είχε lag το air. Μην λέμε υπερβολές.
gagarin Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 <p>Για μένα Air 2....Αν πάρεις κ ενα 64 4g μιλάμε για εργαλείο τουλάχιστον 5-6 ετών...κ λόγω επεξεργαστή κ κυρίως λόγω Ram!!!</p>
iMarilina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 <p>Για μένα Air 2....Αν πάρεις κ ενα 64 4g μιλάμε για εργαλείο τουλάχιστον 5-6 ετών...κ λόγω επεξεργαστή κ κυρίως λόγω Ram!!!</p> Καλά δεν ξέρω για 5-6 ετών αλλά θεωρητικα ναι.
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 <p>Για μένα Air 2....Αν πάρεις κ ενα 64 4g μιλάμε για εργαλείο τουλάχιστον 5-6 ετών...κ λόγω επεξεργαστή κ κυρίως λόγω Ram!!!</p> αυτο δυστυχως δεν ισχυει. προσπαθησε να κανεις οτιδηποτε με ipad 1ης γεννιας ή 2ης που ειναι στα ηλικιακα πλαισια που αναφερεις, και πες μας οτι δεν σου ηρθε να το πεταξεις στον τοιχο! εκτος και αν εχεις μεινει στο ios 5.
haHa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν είχε lag το air. Μην λέμε υπερβολές. Ακομα κ σε απλο browsing καθυστερει/λαγκαρει οταν επιστρεφεις σε tab που ειχες ανοιξει λιγο πιο πριν. Είναι αποτέλεσμα της μικρης ram που δεν χωραει πολλα κ καθυστερει γιατι χρειάζεται να το ξαναφορτωσει. http://arstechnica.com/apple/2014/10/the-ipad-air-2-a-host-of-hidden-upgrades-in-one-skinny-package/2/ In particular, we loaded a Facebook page in Safari, set the news feed sorting to "most recent," and began scrolling down. On older iPads, this doesn't take long to crash Safari browsing. In this Safari implementation, the site eternally scrolls without deleting any of the previously viewed content. It's a recipe for all-too-soon crashes. Yet on the iPad Air 2, we could keep scrolling... and scrolling... and scrolling. In another far-from-scientific Safari test, we loaded full sites on 15 tabs on both Air models, then waited a few minutes and flipped back through each tab to see how long it'd take for the iPad to either crash or reload a particular tab. The iPad Air 2 lasted 11 tabs before it had to call back to the server for a reload, while the original iPad Air needed a recall as early as its fifth. http://www.wired.co.uk/reviews/tablets/2014-10/ipad-air-2-review One area more visibly improved is how quickly an app running in the background is forced to quit so that the iPad can move memory to a currently active app. You will have run into this bottleneck if you have ever been reading a webpage in Safari, then using a few other apps, returning later to Safari and seeing it reload your recently opened tabs. This is because the phone needed to divert memory away from Safari to operate your other apps, thus needs to reload the webpage in question back into memory. This is less likely to occur on the iPad Air 2 as the memory has been doubled. http://www.fastcompany.com/3037335/ipad-air-2-ipad-mini-3-review Doubling the RAM means that the iPad can keep more apps and browser tabs in memory without having to reload anything. That results in a speed boost which which is very apparent as you hop between apps and load new web pages. As an informal test, I tried loading FastCompany.com in multiple Safari tabs, stopping only when the browser ran out of RAM and had to reload pages from the Net as I switched tabs. On an iPad Air, I was only able to open five tabs before Safari choked. On the iPad Air 2, I was able to open a dozen of them before the browser felt less than snappy. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2015 από haHa 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα