capoelo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα : χρησιμοποιώ τον CKEditor (την τελευταία του έκδοση σε wordpress 4.2.2) όσον αφορά τα άρθρα. Στις σελίδες όμως, όταν έχω ενεργοποιημένο τον CKEditor, μου απενεργοποιεί τον visual composer!!! Το έψαξα σε διάφορα forums και τελικά έμαθα ότι απλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότηα (επεξεργασία κειμένου σε σελίδα με τον CKEditor). Το μόνο που ψάχνω είναι έναν text editor ο οποίος να παρέχει δυνατότητα αλλαγής στυλ γραμματοσειράς και μεγέθους γραμματοσειράς (καθώς ούτε ο TinyMCE ούτε o TinyMCEAdvanced προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Xvipes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το μόνο που ψάχνω είναι έναν text editor ο οποίος να παρέχει δυνατότητα αλλαγής στυλ γραμματοσειράς και μεγέθους γραμματοσειράς (καθώς ούτε ο TinyMCE ούτε o TinyMCEAdvanced προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα). Ευχαριστώ προκαταβολικά. Γιατί δε βάζεις τα δικά σου styles στο editor τότε? Αν θέλεις δλδ να κάνεις το κείμενο να έχει font-size:20px; τότε φτιάξε ένα δικό style που στο css θα του δίνεις 20px; http://codex.wordpress.org/TinyMCE_Custom_Styles
capoelo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω. Για την ώρα όμως θα ήθελα μια πιο γρήγορη λύση για να μην μπαίνω σε χρονοβόρες διαδικασίες (δουλεύω σε ένα site για πελάτη).
Xvipes Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Πιο γρήγορο από το να περάσεις στο function.php τον παρακάτω κώδικα και να αλλάξεις το array έτσι όπως το θέλεις δε νομίζω να υπάρχει. Και plugin να βρεις πιο πολλά βήματα θα κάνεις function my_mce_before_init_insert_formats( $init_array ) { // Define the style_formats array $style_formats = array( // Each array child is a format with it's own settings array( 'title' => '.translation', 'block' => 'blockquote', 'classes' => 'translation', 'wrapper' => true, ) ); // Insert the array, JSON ENCODED, into 'style_formats' $init_array['style_formats'] = json_encode( $style_formats ); return $init_array; } // Attach callback to 'tiny_mce_before_init' add_filter( 'tiny_mce_before_init', 'my_mce_before_init_insert_formats' );
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα