TeoNOKIA Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αγόρασα καινούριο macbook air ηλεκτρονικά από μαγαζί στην Αθήνα (αν χρειαστεί σας γράφω το όνομα του). Στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι το πληκτρολόγιο δεν θα αναγράφει τους ελληνικούς χαρακτήρες και το δέχτηκα. Όταν το παρέλαβα διαπίστωσα ότι η πρίζα του δεν κάνει για την Ελλάδα αλλά για Αγγλία ή Αμερική (δεν ξέρω ακριβώς τις διαφορές τους). Τους κάλεσα και μου είπαν ότι θα μιλήσουν με τον προμηθευτή τους. Σήμερα, μου φέρανε ένα μαύρο (!!!!!!) καλώδιο και μου ζήτησαν αυτό που έχω πίσω. Εννοείται δεν το δέχτηκα. Είναι κάποια παρεισαγωγή; Εβαλα το serial number και δεν φαίνεται να είναι καταχωρημένο. Μου ζητάει να γράψω ημερομηνία αγοράς. Δεν είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν γνήσιο καλώδιο apple που να κάνει για την Ελλάδα; Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2015 από TeoNOKIA
gRim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Παραεισαγωγής είναι και συνήθως δίνουν έναν μετατροπέα για την πρίζα. Από που το πήρες αν επιτρέπεται;
ice25 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Και τι παραπάνω έχει το "γνήσιο" καλώδιο apple?? εκτός ίσως από το χρώμα που στην τελική το λευκό λερώνει ποιο εύκολα...Μην με παρεξηγήσεις οκ το αγόρασες το μηχάνημα είναι υποχρεωμένοι να σε δώσουν το καλώδιο, αλλά μεταξύ μας εγώ δεν θα έμπαινα καν στην διαδικασία. θα πήγαινα θα έπαιρνα ένα λευκό φις από κάποιο μαγαζί στην γειτονιά μου και θα το άλλαζα.
Κomos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μάλλον δεν έχεις δει κατι κινεζικούς φορτιστές να εκρήγνυται....
TeoNOKIA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_APPLE-Power-Adapter-Extension-Cable-MK122Z-A-,99452,488136,2129789.html?langId=-18 30e εχει. Μου δινουν κατι χαμηλοτερης τιμης και ισως και ποιοτητας. Γιατι να το δεχτω;
gRim Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Απορώ γιατί δεν σου έδωσαν από την αρχή έναν αντάπτορα που είναι και τσάμπα σε σχέση με ένα καλώδιο...δεν ξέρουν τι φέρνουν; Και πάλι περιμένουν ο άλλος να δεχθεί ένα άγνωστης προέλευσης μαύρο καλώδιο που θα κουμπώσει σε άσπρο φορτιστή.. Πήγαινε πάρε έναν αντάπτορα να μην ταλαιπωρείσαι τσάμπα 1.5 ευρώ έχουν.
ozelot Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Θα πάρεις τον συγκεκριμένο αντάπτορα που έχει γείωση.
TeoNOKIA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Έχω πάρει ήδη, σιγά μη περίμενα τόσες μέρες χωρίς να μπορώ να το φορτίσω. Όμως δεν είναι λογική αυτή. Από τη στιγμή που το προιόν πωλείται στην Ελλάδα πρέπει να μπορεί να δουλεύει με το που το ανοίγεις το κουτί και όχι να με κοροιδεύουν με μαύρα καλώδια... Θα πάρεις τον συγκεκριμένο αντάπτορα που έχει γείωση. Adapror.jpg Αυτόν πήρα. Σε ευχαριστώ
ice25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μάλλον δεν έχεις δει κατι κινεζικούς φορτιστές να εκρήγνυται.... Άλλο φορτιστής να εκρηγνεται και άλλο ένα απλό ηλεκτρολογικό καλώδιο μην μπερδεύουμε την..."μπιπ μπιπ" με την βουρτσα Το συγκεκριμένο καλώδιο 30Ε απλά σας παίρνουν τα σώβρακα γιατί είναι aple...30E κάνει πυραντοχο καλώδιο 15m που αντέχει 30' λεπτά σε φωτιά (τα χρησιμοποιούμε στα διυλιστήρια και οπού θέλουμε αντοχή σε φωτιά) Και αν το καλώδιο έχει 30Ε ο φορτιστής πόσο έχει?? Ενας φορτιστής για οπουδήποτε λαπτοπ στα 19V 90W έχει από 30-60Ε(μαζί με το καλώδιο)και πάω και στοίχημα ότι τα ηλεκτρονικά μέσα είναι τα ίδια (εκτός από τα dell που μετά την σταθεροποιημένη έξοδο έχουν ένα ολοκληρωμένο ακόμα σαν transistor το οποίο στέλνει αναγνωριστική παλμοσειρα στο laptop για να καταλάβει οτι είναι γνήσιος φορτιστής και έτσι σε αναγκάζει ι να πάρεις μαμα φορτιστή)...α ξέχασα το δαγκωμένο μήλο πρέπει να το πληρώσουμε Πριν χρόνια είχα ένα iphone 3gs και όταν χάλασε το usb καλώδιο του πήγα να πάρω "κινεζια" σε γνωστό κατάστημα στην Θεσ/νικη μου λεει ο τυπάς 12Ε...εε βάλτο εκεί που ξέρεις...αγόρασα τα βυσματακια με 50 cent παρακαλώ και το έφτιαξα μόνος μου..και όχι για τα 12Ε αλλά για την κοροϊδία δεν μπορεί να μου πουλάς 12Ε το καλώδιο που το αγοράζεις 5E το τσουβάλι Σιγά μην άφηνα νε με "κλέψουν"
iMarilina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Αγόρασα καινούριο macbook air ηλεκτρονικά από μαγαζί στην Αθήνα (αν χρειαστεί σας γράφω το όνομα του). Στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι το πληκτρολόγιο δεν θα αναγράφει τους ελληνικούς χαρακτήρες και το δέχτηκα. Όταν το παρέλαβα διαπίστωσα ότι η πρίζα του δεν κάνει για την Ελλάδα αλλά για Αγγλία ή Αμερική (δεν ξέρω ακριβώς τις διαφορές τους). Τους κάλεσα και μου είπαν ότι θα μιλήσουν με τον προμηθευτή τους. Σήμερα, μου φέρανε ένα μαύρο (!!!!!!) καλώδιο και μου ζήτησαν αυτό που έχω πίσω. Εννοείται δεν το δέχτηκα. Είναι κάποια παρεισαγωγή; Εβαλα το serial number και δεν φαίνεται να είναι καταχωρημένο. Μου ζητάει να γράψω ημερομηνία αγοράς. Δεν είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν γνήσιο καλώδιο apple που να κάνει για την Ελλάδα; Μπορείς απλά να ζητήσεις να σου αλλάξουν το ανταπτοράκι της πρίζας και να σου δώσουν Ελληνικό (εκεινο το κομματάκι που βγαίνει από το μεγάλο τετράγωνο φορτιστή. Το καλώδιο και ο φορτιστής δε χρειάζονται αλλαγή.
TeoNOKIA Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Το καλώδιο και ο φορτιστής δε χρειάζονται αλλαγή. Το καλώδιο εννοώ αυτό που συνδέει το φορτιστή με την πρίζα του ρεύματος και όχι με το laptop. Οπότε χρειάζεται αλλαγή.
barbar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κατ αρχας ο φορτιστης που το αγορασες δεν ειναι λαθος ειναι ο σωστος γιατι με αυτον πωλειται στις χωρες που πωλειται. Πολυ πιθανον επελεξες αν αγορασεις ενα μοντελο παραεισαγωγης επειδη ειναι φθηνοτερο.. Ειναι φθηνοτερο για καποιους λογους. Οποτε η παρε ενα ανταπτορακι για την πριζα οπως κανουν οι μισοι, η παρε το ανταπτορακι για τον φορτιστη οπως κανουν οι αλλοι μισοι. Σε διαφορετικη περιπτωση αλλαξε το τιτλο του θεματος σε "αγορα macbook air με λαθος φορτιστη και λαθος πληκτρολογιο" και ζητα να σου αλλαξουν και αυτο!
wantone Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Αγόρασα καινούριο macbook air ηλεκτρονικά από μαγαζί στην Αθήνα (αν χρειαστεί σας γράφω το όνομα του). Στο τηλέφωνο μου είχαν πει ότι το πληκτρολόγιο δεν θα αναγράφει τους ελληνικούς χαρακτήρες και το δέχτηκα. Όταν το παρέλαβα διαπίστωσα ότι η πρίζα του δεν κάνει για την Ελλάδα αλλά για Αγγλία ή Αμερική (δεν ξέρω ακριβώς τις διαφορές τους). Τους κάλεσα και μου είπαν ότι θα μιλήσουν με τον προμηθευτή τους. Σήμερα, μου φέρανε ένα μαύρο (!!!!!!) καλώδιο και μου ζήτησαν αυτό που έχω πίσω. Εννοείται δεν το δέχτηκα. Είναι κάποια παρεισαγωγή; Εβαλα το serial number και δεν φαίνεται να είναι καταχωρημένο. Μου ζητάει να γράψω ημερομηνία αγοράς. Δεν είναι υποχρεωμένοι να μου δώσουν γνήσιο καλώδιο apple που να κάνει για την Ελλάδα; Χανεις τον χρονο σου. Πηρες καποιο Αγγλικο 'η Αμερικανικο φανταζομαι σε χαμηλοτερη τιμη από το Ελληνικο. Κανενα πρόβλημα εφοσων σωζεις χρηματα. Αγοράζεις έναν ανταπτορα και τελειωσε. Εχω πεντε αγγλικούς και 2 αμερικανικους. Αγοραζω ότι βρω φθηνοτερο. Εξαλλου τα Πιν αλλαζουν σε 2 δευτερα.
iMarilina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κατ αρχας ο φορτιστης που το αγορασες δεν ειναι λαθος ειναι ο σωστος γιατι με αυτον πωλειται στις χωρες που πωλειται. Πολυ πιθανον επελεξες αν αγορασεις ενα μοντελο παραεισαγωγης επειδη ειναι φθηνοτερο.. Ειναι φθηνοτερο για καποιους λογους. Οποτε η παρε ενα ανταπτορακι για την πριζα οπως κανουν οι μισοι, η παρε το ανταπτορακι για τον φορτιστη οπως κανουν οι αλλοι μισοι. Σε διαφορετικη περιπτωση αλλαξε το τιτλο του θεματος σε "αγορα macbook air με λαθος φορτιστη και λαθος πληκτρολογιο" και ζητα να σου αλλαξουν και αυτο! Γιατί είναι λάθος το πληκτρολόγιο? (εκτός αν είναι στα κινέζικα οι χαρακτήρες) Και εγώ το air το έχω από app store Γαλλίας (είναι qwerty, ενώ το προ μου που είχα πριν επίσης από Γαλλία ήταν Azerty, δε χαλασε κι ο κόσμος μια χαρά το χρησιμοποιούσα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα