@_zerocool Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, Έχω χρόνια mac και ποιο παλιά iphone. Επίσης είχα για κάνα μήνα 5s οπότε είμαι σχετικά familiar με iOS. Χρειάζομαι μια συκευή για να κάνω test apps σε iOS. Ήδη ασχολούμαι με android development (έχω Nexus 5). Η επιλογές μου είναι ipad mini από Ελλάδα ή iPhone 6 από Γερμανία με δόσης (αυτό δεν ξέρω αν γίνεται ακόμα σίγουρα-δεν εξαρτάτε από μένα). Τι είναι προτιμότερο; Θα με ενδιέφερε ένα tablet να το έχω και ως dekstop companion αλλά από την άλλη μου αρέσει και τo iphone για το integration που προσφέρει με mac.
gamanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Όταν λες το mini δεν φαντάζομαι να εννοείς το ipad το mini ( το 1ο ) ? Κατά τ' άλλα, αν θέλεις integration του κινητού σου με mac που το έχεις όλη μέρα και προτιμάς ios σε όλα όσα κάνεις με αυτό iphone . Αν θες μεγαλύτερη οθόνη, να'χεις και το tabletάκι σου και κακά τα ψέμματα, περισσότερη διάρκεια στο χρόνο, ipad mini . Στα συν της δεύτερης επιλογής, η ευκολία αγοράς τώρα με τα capital controls και ότι έχεις ήδη και το nexus σου.
@_zerocool Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Για αρχή ευχαριστώ για τις απαντήσεις (ναι για το mini 2 μιλάω). Θα περιμένω και μερικές ακόμα απόψεις ίσως και από κάποιον developer. Αλλά βλέπω ότι δεν υπάρχει και κάπου διαθέσιμο οπότε και μέχρι να σταματήσουν τα capital controls δεν θα γίνει διαθέσιμο :/
iYannis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Φυσικά το iPad mini αλλά το 3 γιατί είναι μεν όμοιο σε hardware με το 2 αλλά έχει και το touch id το οποιο το διαφοροποιεί για developing που το θέλεις ιδικά για εφαρμογές που υποστηρίζουν touch id
ramarg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Θα σου πρότεινα να περιμένεις όπως και να έχεις μέχρι οκτώβριο..Θα βγουν τα νέα ipad&ipad mini,και τα τωρινά θα παρουσιάσουν μείωση τιμής.Με λίγα λόγια στην τιμή του ipad mini 2 θα πάρεις το ipad mini3 που έχει και το touch id και καλύτερο hardware.
vdeseris Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Θα σου πρότεινα να περιμένεις όπως και να έχεις μέχρι οκτώβριο..Θα βγουν τα νέα ipad&ipad mini,και τα τωρινά θα παρουσιάσουν μείωση τιμής.Με λίγα λόγια στην τιμή του ipad mini 2 θα πάρεις το ipad mini3 που έχει και το touch id και καλύτερο hardware. Καλύτερο? Νόμιζα ότι είναι ακριβώς το ίδιο
ramarg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2015 Καλύτερο? Νόμιζα ότι είναι ακριβώς το ίδιο Έχεις δίκαιο. Ανακαλώ.Νόμιζα ότι ο Α7 και ο Μ7 coprocessor μπήκαν από το mini 3 και μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα