Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για παράδειγμα είναι μια παρέα σε μια ταβέρνα τρώει πίνει και μετά σηκώνετε και φεύγει χωρίς να πληρώσει. Ο καταστηματαρχης φωνάζει το 100 άλλα αυτοί υποστηρίζουν ότι έχουν πληρώσει κανονικά και απλός έφυγαν. Πως ο καταστηματαρχης μπορεί να βρει το δίκιο του ;

ΥΓ. Δεν υπάρχουν μάρτυρες - κάμερες και έχει κόψει κανονικά απόδειξη ο καταστηματαρχης

Δημοσ.

Μήνυση και οι μεν και οι δε

ο εισαγγελέας και ο δικαστής  στην έδρα  δίνουν την την λύση

δεν είναι θεοί όμως οι δουλειά τους αυτή είναι , να  βρίσκουν ποιος λέει  ψέμματα και ποιος αλήθεια  !

• Like 1
Δημοσ.

Για παράδειγμα είναι μια παρέα σε μια ταβέρνα τρώει πίνει και μετά σηκώνετε και φεύγει χωρίς να πληρώσει. Ο καταστηματαρχης φωνάζει το 100 άλλα αυτοί υποστηρίζουν ότι έχουν πληρώσει κανονικά και απλός έφυγαν. Πως ο καταστηματαρχης μπορεί να βρει το δίκιο του ;

ΥΓ. Δεν υπάρχουν μάρτυρες - κάμερες και έχει κόψει κανονικά απόδειξη ο καταστηματαρχης

Θα βάλει κάποιον να τους πλακώσει στο ξύλο και θα δικαιωθεί τουλάχιστον ηθικά.

Δημοσ.

Δεν απαντάει απευθείας στο ερώτημα σου αλλά διάβασε πολύ προσεκτικά όλη την συζήτηση εδώ και ίσως σου λυθούν κάποιες απορίες σχετικά με τέτοιου τύπου απάτες.

Δημοσ.

Έλα πες το, σκέφτεστε να πάτε και να φύγετε χωρίς να πληρώσετε.

Νομίζω θα γίνει έλεγχος στα χρήματα μέσα στην ταμειακή αν μπήκαν τα 100ευρώ. Όταν χτυπάς την απόδειξη αποθηκεύεται σε κάποιο ηλεκτρονικό σύστημα οτι βγήκε η απόδειξη για είσπραξη 100 ευρώ, θα βγάλουν όλα τα χρήματα μέσα από την ταμειακή και θα τα μετρήσουν, λογικά θα λείπουν τα 100 ευρώ και οι εισπράξεις από το σύστημα θα είναι +100.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έλα πες το, σκέφτεστε να πάτε και να φύγετε χωρίς να πληρώσετε.

Νομίζω θα γίνει έλεγχος στα χρήματα μέσα στην ταμειακή αν μπήκαν τα 100ευρώ. Όταν χτυπάς την απόδειξη αποθηκεύεται σε κάποιο ηλεκτρονικό σύστημα οτι βγήκε η απόδειξη για είσπραξη 100 ευρώ, θα βγάλουν όλα τα χρήματα μέσα από την ταμειακή και θα τα μετρήσουν, λογικά θα λείπουν τα 100 ευρώ και οι εισπράξεις από το σύστημα θα είναι +100.

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό, αλλά αυτοί μπορούν να ισχυριστούν ότι ο καταστηματάρχης τα έκρυψε κοκ

Δημοσ.

Απαξ και κοπεί απόδειξη θεωρείται ότι ο λογαριασμός έχει πληρωθεί οπότε ο καταστηματάρχης δεν θα βρει το δίκιο του. Από τη στιγμή που έχεις το πλεονέκτημα πρώτα να πάρεις τα χρήματα και μετά να κόψεις απόδειξη αν δεν το κάνεις τα θέλει ο πισινός σου. Το προβλημα είναι στα βενζινάδικά που μπήκε και το λινκ μιας και εκεί με το που κλείνει η αντλία κόβεται αυτόματα η απόδειξη.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ το σκέφτηκα αυτό, αλλά αυτοί μπορούν να ισχυριστούν ότι ο καταστηματάρχης τα έκρυψε κοκ

Πρέπει να έχουν αποδείξεις μετά, θα βάλει και μάρτυρες, αλλά μπορεί να πουν οτι το είδαν με τα μάτια τους. Τεσπα σε αυτές τις καταστάσεις καλύτερα να μην μπλέξει κανείς.

Δημοσ.

Δε νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι. Είναι αδυναμία του συστήματος. Θυμάμαι κάποτε κάτι αλάνια το έκαναν σύστημα, μέχρι που τους κυνήγησε ένας μαγαζάτορας και τον μαχαίρωσαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...