Bloodimir Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα,Επειδή είμαι στην αναζήτηση για τάμπλετ αυτό το διάστημα (8"), είχα καταλήξει στο S8-50 μιας και το θεωρώ το πιο τίμιο με βάση χαρακτηριστικά και τιμή.Κοιτούσα όμως και το yoga tab 2 (πάλι 8") Το οποίο στην ουσία είναι ίδιο σε χαρακτηριστικά αλλά με μεγαλύτερη μπαταρία και δικό του stand (το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό για το βαθμό φορητότητας όσο αναβαίνει το βάρος με όλα τα έξτρα)Ποια η γνώμη σας; Παίζει καμία άλλη πρόταση στην ίδια περίπου τιμή; Δέν θέλω να ξεφύγω
mary Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εχω το Lenovo Tab S8-50 και εχω να πω, πως κακως σε απασχολει η διαρκεια της μπαταριας του. Προσωπικα με μετρια χρηση μου βγαζει ανετα 2 μερες. Προβλημα συγκεκριμενο δεν ειχα, απλα λιγο τα σκατωσα με το ρουτ και μαλλον πρεπει να περασω άλλη ρομ. Γενικα για μετρια χρηση θα το προτεινα. Βεβαια, το ειχα παρει τα Χριστουγεννα που το χε σε προσφορα ο Κωτσοβολος στα 89€. Τωρα δε ξερω ποσο εχει.
Bloodimir Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Φαντάζομαι 189 εννοείς, το Yoga 2 το έχει πάλι ο Κοτσόβολος τώρα προσφορά στα 199. Τα έχεις δει από κοντά και τα 2; Δεν ξέρω κατά πόσο βολικό είναι το yoga στο κράτημα, σαφώς με το stand είναι καλύτερο για ταινίες, αλλά όταν το χρησιμοποιείς στο χέρι; Το κακό είναι ότι δεν έχω κάπου εδώ να τα δω δίπλα δίπλα να καταλάβω αν έχει διαφορά στο μέγεθος το yoga (αισθητή δηλαδή γιατί σίγουρα είναι λίγο μεγαλύτερο)
blueangel3 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 εγώ που έχω το yoga το 10αρι με βολεύει πολύ το stand στο κράτημα για αναγνωση βιβλίων,σερφάρισμα στο ιντερνετ και γενικά οτιδήποτε χρήση που χρειάζεται να κρατάς το τάμπλετ. θα σου πρότεινα το yoga για τις δυνατότητες που έχει σε σχέση με το tab s8-50
mary Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Φαντάζομαι 189 εννοείς, το Yoga 2 το έχει πάλι ο Κοτσόβολος τώρα προσφορά στα 199. Τα έχεις δει από κοντά και τα 2; Δεν ξέρω κατά πόσο βολικό είναι το yoga στο κράτημα, σαφώς με το stand είναι καλύτερο για ταινίες, αλλά όταν το χρησιμοποιείς στο χέρι; Το κακό είναι ότι δεν έχω κάπου εδώ να τα δω δίπλα δίπλα να καταλάβω αν έχει διαφορά στο μέγεθος το yoga (αισθητή δηλαδή γιατί σίγουρα είναι λίγο μεγαλύτερο) χεχ. Σορυ για το Α8-50 ελεγα. Και ναι, 89€ το ειχα παρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα