Nickgournelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια, κοιταξτε να δειτε, το lg g2 μου ειναι rooted (προφανώς) και ενω ειχα περασει μια φορα cyanogenmod 12, εκανα restore στην παλια ρομ γιατι το CM ηταν nightlie, ετσι αποφασισα να πάω σε μια stable rom, στο cloudyg2,στο xda ελεγε οτι ειναι compatible με ολες τις εκδοσεις του g2 (d802,d801,d800,d805,f320 κλπ..), οταν λοιπον μπηκα στο recovery, εκανα κανονικα ολα τα wipe, αλλα κατα την εγκατάσταση της ρομ, παρατηρησα οτι μου εδινε να επιλεξω αναμεσα στην F320, την F320s και μια άλλη, και εγω backup της ρομ δεν ειχα κανει ο ηλιθιος, εεε μην τα πολυλογω πατησα ενα στην τυχη και το κινητο κανει bootloop, κλείνει, δειχνει το logo της lg, και μετα μου λεει πάνω αριστερά [830] fastboot mode started, εχω διαβάσει για download mode, απλα δεν εχω υπολογιστή, δεν γνωρίζω τι να κανω απο δω και περα, μπορεί κανεις να βοηθήσει :/ Μολις δοκιμασα να κανω reboot σε recovery, το μονο που άλλαξε ειναι αντι για 830 μου εγραφε 7360
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ρε παιδια, κοιταξτε να δειτε, το lg g2 μου ειναι rooted (προφανώς) και ενω ειχα περασει μια φορα cyanogenmod 12, εκανα restore στην παλια ρομ γιατι το CM ηταν nightlie, ετσι αποφασισα να πάω σε μια stable rom, στο cloudyg2,στο xda ελεγε οτι ειναι compatible με ολες τις εκδοσεις του g2 (d802,d801,d800,d805,f320 κλπ..), οταν λοιπον μπηκα στο recovery, εκανα κανονικα ολα τα wipe, αλλα κατα την εγκατάσταση της ρομ, παρατηρησα οτι μου εδινε να επιλεξω αναμεσα στην F320, την F320s και μια άλλη, και εγω backup της ρομ δεν ειχα κανει ο ηλιθιος, εεε μην τα πολυλογω πατησα ενα στην τυχη και το κινητο κανει bootloop, κλείνει, δειχνει το logo της lg, και μετα μου λεει πάνω αριστερά [830] fastboot mode started, εχω διαβάσει για download mode, απλα δεν εχω υπολογιστή, δεν γνωρίζω τι να κανω απο δω και περα, μπορεί κανεις να βοηθήσει :/ Μολις δοκιμασα να κανω reboot σε recovery, το μονο που άλλαξε ειναι αντι για 830 μου εγραφε 7360 Φιλε πρεπει να ξανα περασης την rom απο την αρχει με PC.Διαβασε εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 1
Nickgournelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστώ πολυ! Θα το δοκιμασω σημερα. Ασε πήγα στην procordia και μου ειπαν οτι πρεπει να μου αλλαξουν πλακετα και ζηταγαν 250 €, ασταδιαλα.. 1
Nickgournelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Πραγματικα! Το κορυφαίο ειναι οτι το κινητο το ειχα παει στον Γερμανό, και περίμενα 2.5 μηνες να μου το δωσουν, μεχρι που νευριασα και το ζήτησα πισω, χαλασμενο, φτιαγμένο, δε με ενδιαφέρε.μου ειπαν να το παω στην procordia που ειναι αντιπροσωπος της lg, στο ερρικος ντυναν απο πισω, και εκει άκουσα τα 250 ευρω και επαθα εγκεφαλικο.. οχι και 250€ για μια πλακετα ελεος δηλαδη, βρίσκεις το 32αρι το g2 280 πλεον στο σκρουτζ, ο ορισμος της κλεψιας! 1
gesamgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δεν εχουν οριο οι ανθρωποι...επισημο service σου λεει μετα....αλλα δυστυχως υπαρχουν κοροϊδα που τα δινουν,,,,
Nickgournelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Οταν της ειπα οτι ειναι μια δουλειά που θα παρει μια ωρα, μαξ, και χρειάζεται εναν υπολογιστή,Η απάντηση που πηρα ηταν ότι η εντολη της lg έιναι σε όποιοδηποτε software failure να αλλαζουμε πλακετα, ειτε το εκανε ο χρήστης, είτε το λογισμικό buggare, ειτε δε ξέρω και εγω τι! Στον Γερμανό μου ειχαν πει θα το στείλουν σε εναν δικο τους, ο οποιος εμενα μου λεγε οτι δεν το ειχε παρει ποτε και εγινε ολοκληρη φασαρια, δηλαδη σορρυ κιολας αν ειναι να μου αλλαξεις πλακετα κανε μου αντικατάσταση κινητου στην τελική, αλλα δε τους συμφερει αυτο.. Κατάλαβες? Και τα χω παρει στο κρανιο.. Και στην τελική Ελλάδα ειμαστε, δεν έπρεπε να περιμένω κατι παραπάνω! Για να μου αλλαξουν digitizer το περασμενο καλοκαιρι εσκασα 110 Ευρό, και περίμενα 2.5 μηνες αν ειναι δυνατον.. Πολυ κακη πολιτικη της lg να ειμαι ειλικρινης, καθόλου ευχαριστημενος δεν εμεινα παω να το κανω μονος μου 1
gesamgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 τωρα για το αν ειναι εντολη της LG εχω πολλες αμφιβολιες...
Nickgournelos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Λαμογια είναι όλοι τους, μην το ψάχνεις.. Τουλάχιστον ειναι soft bricked το κινητο και μπορώ να το φτιάξω μονος μου με τη βοήθεια του αρθρου που μου εδωσε ο φιλος απο πανω. Αλλιως δουλίτσα, θα μαζευα κανα 300αρακι ευρω και θα παιρνα καινούργιο
gesamgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ετσι οπως τα λες...αντε καλη επιτυχια με το κινητο ευχομαι να το αναστησεις...και μακρια απο λαμογια...
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Και σε μενα ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο Samsung που εχω 250€ ελεγε επειδη και εγω δεν εχω PC. Ευτυχως εγω περιμενα 7 μερες. Τελικα μου το φτιαξανε με 40€ απο το ΓΕΡΜΑΝΟ απο καταστημα που συνεργαζεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα