Elysian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 καλησπερα παιδια πρωτη φορα κανω φορματ και θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα καταρχας αυτο το βιντεο ειναι καλο για καποιον? που θελει να το ακολουθησει για να κανει φορματ και δευτερον με το προγραμμα που λεει πως να βρεις το κλειδω των windows το εκανα (αν τα windows δεν ηταν γνησια δεν θα εβγαζε κλειδι σωστα? ) και τριτον πειτε οτι εγω εχω την εκδοση microsoft office 2003 και θελω να την ξανα εχω μετα τα φορματ αλλα δεν εχω το cd για να κανω install μπορω να κανω κατι? για να το εχω ξανα μετα το φορματ? ευχαριστω
Athens44 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 1) σωστη η διαδικασια 2) εννοειται πως πρεπει να εχεις serial keys αλλιως θα ειναι δοκιμαστικης εκδοσης 30 ημερών. (trial) 3) το βρισκεις απο ιντερνετ (trial) και το κατεβαζεις!
Elysian Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 αν γινει κατι λαθος στην διαδικασια του φορματ μπορει να χαλασει το pc? παιδια? ευχαριστω και γενικα δεν γινεται να κανω κατι για να κρατισω καποια πραγματα για να τα εχω και μετα? πχ παιχνιδια η πρεπει να τα ξανα περασω ευχαριστω
Athens44 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δε θα χαλασει το pc απλα δε θα γινει η εγκατασταση των windows και θα σε ξαναβγαλει στην επιφανεια εργασιας οπως ησουν... εννοειται πως πρεπει μετα το φορματ (κανει ολο αυτο 20-30 λεπτακια αναλογως) να τοποθετησεις το cd της motherboard (μητρικης) πχ asus/gigabyte/msi κτλπ (οτι μαρκας εχεις) ωστε να βαλεις τους drivers θα σβηστουν ολα με το φορματ,πρεπει να τα ξαναπερασεις ολα απο την αρχη(παιχνιδια κτλπ) μια καλη λυση για τετοιες περιπτωσεις να γλυτωνεις τα φορματ ειναι να χρησιμοποιησεις προγραμματα που κανουν backup image ολου του σκληρου σου με οτι εχεις μεσα ,και να το επαναφερεις οποτε θες ,οποτε θα εχεις προβληματα ιων και δυσλειτουργιων(κανεις μια επαναφορα και εισαι οκ και γλυτωνεις τα φορματ οπου μετα θες drivers και setup ενα ενα προγραμματων κτλπ) σε αυτη τη περιπτωση χρειαζεσαι προγραμα οπως το """"achronis true image""" και κενο χωρο ανω των 8GB σε διαφορετικο partition σκληρου(πχ να εχεις εκτος απο τον "C" σκληρο και ενα ακομα διαμερισμα πχ ¨"D" οπου εκει θα μεταφερθει το αρχειο που θα δημιουργηθει οπου θαναι απο 5GB + ή σε εξωτερικο σκληρο δισκο και οποτε εχεις θεμα με κατι τσουπ επαναφερεις το υπολογιστη σου οπως ηταν και με προγραμματα παιχνιδια μεσα οδηγιες εδω http://dide-d-ath.att.sch.gr/keplinet/images/M_images/acronis_clonedisk.pdf
Bspus Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 και δευτερον με το προγραμμα που λεει πως να βρεις το κλειδω των windows το εκανα (αν τα windows δεν ηταν γνησια δεν θα εβγαζε κλειδι σωστα? ) Μπορει να ειναι πειρατικα και να εχουν κλειδι. Καποιο κλειδι σιγουρα εχουν για να εγκατασταθουν. Δεν παει να πει οτι ειναι γνησια. Εσενα πως μπηκαν τα windows στο συστημα σου? Προεγκατεστημενα απο οταν το αγορασες?
PhonEee Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 κοιτα το pc λεει νομιμος κατοχος αρα δεν ειναι τα real ?γιατι δεν ξερω τι ειναι....ναι τα ειχε οταν το φιαξαν μεσα τα windows
Bspus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Αν το αγορασες απο μαγαζι τοτε θα πρεπει να ειναι αυθεντικα αλλα δεν μπορουμε να ξερουμε εμεις τετοιες λεπτομερειες. Το τι λεει το PC δεν εχει σημασια. Αμα ειναι (σωστα) σπασμενα παλι ως αυθεντικα θα φαινονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα