brine94 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καηλησπέρα παιδιά θέλω να μαθώ την java βλέπω οτι στο Youtube στα Ελληνικά οσοι την ξεκίνησαν δεν εχουν τελειώσει .. εχετε εσεις κατι γραμμενο η σε μορφη βιντεο ευχαρίστω για τον χρονο σας ..
Lanike71 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Καηλησπέρα παιδιά θέλω να μαθώ την java βλέπω οτι στο Youtube στα Ελληνικά οσοι την ξεκίνησαν δεν εχουν τελειώσει .. εχετε εσεις κατι γραμμενο η σε μορφη βιντεο ευχαρίστω για τον χρονο σας .. Γίνε πιο σαφής λίγο φίλε, αλλιώς δε θα πάρεις απαντήσεις. Τι σημαίνει "όσοι την ξεκίνησαν δεν την τελείωσαν" ;
nucleus Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 https://docs.oracle.com/javase/tutorial/ Αρχίζεις από τα "Trails Covering the Basics" προχωράς στο "Creating Graphical User Interfaces" και μετά διαβάζεις και τα "Specialized Trails and Lessons" 1
mad-proffessor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Φίλε αν δεν έχεις μάθει ήδη αντικειμενοστρέφεια πάρε καλύτερα ένα βιβλίο 1
Papakaliati Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Γίνε πιο σαφής λίγο φίλε, αλλιώς δε θα πάρεις απαντήσεις. Τι σημαίνει "όσοι την ξεκίνησαν δεν την τελείωσαν" ; Μαλλον θα εννοει οτι το παρατησαν στο δευτερο βιντεο. Λογικο το βρισκω, μιας και οι περισσοτεροι πιστευουν οτι θα δουνε 2 βιντεο 10 λεπτα, θα διαβασσουνε 10 σελιδες σημειωσεις και μετα θα προγραμματιζουνε με την ιδια ευχαριστιση που παιζουνε Battlefield. Και σε εναν χρονο θα μπορουνε να φτιαξουνε ενα παιχνιδι σαν το προαναφερθεν. 2
groot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Εγώ ξέρω έναν οδηγό για java, αλλά τώρα με την κρίση έχει αφήσει το δίπλωμα. Για ΤΑΞΙ κάνει;
Lanike71 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Γνώμη μου: Μην ξεκινήσεις με κάποιο "βαρύ" βιβλίο αμέσως. Ξεκίνα χαλαρά με βίντεο στο yt.Προτείνω new boston, κάνει τα μαθήματα να φαίνονται παιχνίδι. Συνέχισε με κάποιο βιβλίο μετά.Προτείνω το Think like a scientist - Java.Δωρεάν στο νετ.Και μετά συνέχισε με ένα που να είναι μεγαλύτερης δυσκολίας με ασκήσεις, όπως αυτό του Deitel. *Επειδή ανέφερες γλώσσα, μόνο ελληνικά θες; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2015 από Lanike71
defacer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Γίνε πιο σαφής λίγο φίλε, αλλιώς δε θα πάρεις απαντήσεις. Τι σημαίνει "όσοι την ξεκίνησαν δεν την τελείωσαν" ; Μήπως εννοεί ότι ξεκινάει κάποιος video tutorial series αλλά εγκαταλείπει τον αγώνα πριν φτιάξει αρκετά video για να "τελειώσει όλη τη Java"? Αν ναι η απάντηση είναι απλή, ακόμα και σειρά 50 video να δεις ούτε γι' αστείο δεν πρόκειται να τελειώσει. Εξάλλου ο βασικός όγκος της εκμάθησης θα πρέπει να έρθει όχι από τα βίντεο αλλά από προσωπική δουλειά, για την οποία θα χρειαστείς πολύ πολύ περισσότερο χρόνο από όσο κρατάνε τα βίντεο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα