Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτά XMI X-Mini II 2nd gen.   Δεν τα προτείνω με κανένα τρόπο, κοντό καλώδιο, χαμηλή ένταση (δεν ακούγονται στο αμάξι με κατεβασμένα παράθυρα) και παραμόρφωση στο φουλ, ενώ η μπαταρία αντέχει 6-8 ώρες.

Και εγώ στο ψάξιμο είμαι, είδα στα ΜΜ το JBL Pulse  τα οποία ήταν εντυπωσιακά τόσο στον ήχο όσο και στην εμφάνιση αλλά πολύ μακριά από το budget σου/μου.

Δημοσ.

Κατεληξα τελικά στσ JBL CL7P,οπου και τα αγόρασα εναντι 30 έουρων,

Όταν μπορέσεις γράψε μερικά λόγια για τον ήχο που βγάζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ήχος δεν είναι κάτι το φοβερό. Τώρα που το σκέφτομαι είναι τόσο λεπτή η συσκευή - θεωρήται ultraportable, με ελάχιστη πραγματική καμπίνα, οπότε δεν μπορεί να αναπαράγει πραγματικά καθαρό ήχο.

Γενικά κουτάτο ήχο, με έμφαση στα μεσσαία, δεν αποδίδει τόσο καθαρά τα πρίμα ή τα μπάσσα.

Η ένταση ικανοποιητική στα ~3w.

Δεν είναι κακή αγορά εάν ψάχνεις μια πολύ μικρή συσκεή ηχείου, συν οτι συνδέοντας την με το κινητό, λειτουργεί και σαν ηχείο/μικρόφωνο για τις κλήσεις.

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να γράψω και εγώ ότι αγόρασα φορητό ηχείο.

Μετά από έρευνα αγοράς και υπέρβαση του budget μου κατέληξα στο Sony SRS X3.

Το έχω 4 ημέρες και είμαι εντυπωσιασμένος με την απόδοση του.

Σε σύγκριση με το Bose Soundlink Mini που υπάρχει στην οικογένεια μπορώ να πω ότι το Sony βγάζει καλύτερο και καθαρότερο ήχο, ειδικά στις χαμηλές εντάσεις.

Στο μπάσο το Bose είναι αρκετά καλύτερο.

Η εμφάνιση του είναι (στα μάτια μου) αρκετά όμορφη και η ποιότητα κατασκευής του εξαιρετική, χωρίς να φτάνει όμως τα επίπεδα του Bose που είναι και μικρότερο σε μέγεθος, αλλά κοστίζει και 100€ περισσότερο.

Γενικά θα το πρότεινα σε κάποιον που ψάχνει φορητό ηχείο στα 100€.

Έχει βγει ο διάδοχος του, το Sony X33, αλλά κοστίζει 50€ παραπάνω και μπαίνει στα χωράφια του Bose Soundlink Mini II.

Η μπαταρία του κρατάει περίπου 6-7 ώρες με την ένταση στη μέση. Θα κάνω και δοκιμές με μεγαλύτερη ένταση φυσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...