Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεκτα ολα αυτα που λετε αλλα μεχρι στιγμης στα δικα μου ματια μια χαρα φενεται αυτο που βλεπω. 

αν παω ετσι θα πρεπει να αλλαξω οτι εχω για να παιξω οπως θα επρεπε συμφωνα με οτι "τρεχει" τωρα.  μακαρι να μπορουσα αλλα ειναι μετρημενα τα κουκια!

Αν κάθεσαι σε πολλή μεγάλη απόσταση μπορεί να σου φαίνεται μια χαρά μέχρι να δοκιμάσεις κάτι της προκοπής.Δεν κάνει για pc gaming δηλαδή και αν πήγαινες σε monitor που έχει φτιαχτεί για αυτή τη χρήση (και για άλλες αναλόγως και το μόνιτορ) θα έβλεπες διαφορά.

Το να δώσεις δηλαδή ένα ποσό για κάρτα ή πιθανόν για επεξεργαστή είναι μισή δουλειά και θα μείνει αναξιοποιήτο κατά μεγάλο ποσοστό το σύστημα σου και με χειρότερη εμπειρία από μεριάς σου.Λύσεις υπάρχουν διάφορες,και δεν απαιτούν όλες να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη.

Δημοσ.

συμφωνω απολυτα αλλα αυτη τη στιγμη δεν μπορω να παω για καινουριο μονιτορ και με βολευει ο καναπες αρκετα!!  ;)  

καποια στιγμη ισως και να αλλαξω και το μονιτορ μου που το εχω καπια χρονια

για πειτε μου γνωμη, αυτη τη στιγμη βρισκω μεταχειρισμενα με εγγυηση τον 8350 την gigabyte gtx960 4gb και δισκους ocz arc 100 120gb & kingston hyperx fury 240gb.

το τροφοδοτικο δεν εχει θεμα ε? ειναι 650w

επισης, εχετε υποψιν σας ποσο περιπου μπορει να πωληθουν ο επεξεργσατης 960t & η καρτα γραφικων saphhire hd6950 2gb (dirt edition) ? 

ευχαριστω!

Δημοσ.

παιδια καλημερα...

εχω σχεδον καταληξει στον fx-8350 αφου δεν βρισκω κανεναν αλλο στις αγγελιες

και απο καρτα γραφικων αυτη μιας και δεν βρισκω σε καλλη τιμη καποια που να αξιζει (ετχι νομιαζω) Link.png Site: GigabyteGeForce GTX960 4GB WindForce 2X OC  

λογικα θα παρω και εναν 120-240ssd 

Δημοσ.

Εγώ θα κοιτούσα και για δυνατότερη.

Για γνώμες για τιμές πώλησης εδώ http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-477? αν και αρκετές φορές ο καθένας λέει τα δικά του.

Δημοσ.

λοιπον νεα δεδομενα για καρτα γραφικων... επιλογες 2

Link.png Site: GIGABYTERADEON R9 290 GV-R929OC-4GD 4GB

Link.png Site: GainwardGeForce GTX970 4GB

τιμες σε μεταχειρισμενο με εγγυηση 230-250

ποια η γνωμη σας για αυτες?

απο επεξεργαστη ακομα δεν εχω βρει κατι...

Δημοσ.

την 290 περιμενω μιας και ο πωλητης της 970 ενω μου εστελνε κανονικα μηνυματα. στο τελος μου λεει οτι τις πουλησε!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα! ευχαριστω για τις πληροφοριες και την βοηθεια!

χθες αγορασα και τον επεξεργαστη και αυτες τις μερες θα ασχοληθω να στησω το pc.

τελικα αγορασα καρτα γραφικων Link.png Site: GigabyteRadeon R9 290 4GB WindForce

επεξεργαστη Link.png Site: AMDFX-8350  

και τα 2 μεταχειρισμενα με εγγυηση.

και εναν σφραγισμενο ocz ssd 240gb arc 100.

αυτα...

καλημερα! ευχαριστω για την βοηθεια και τις πληροφοριες!!!

χθες τελειωσα τις αγορες και απο σημερα θα ασχοληθω με το στησιμο....

τελικα αγορασα καρτα γραφικων Link.png Site: GigabyteRadeon R9 290 4GB WindForce

επεξεργαστη Link.png Site: AMDFX-8350  και τα 2 μεταχειρισμενα με εγγυηση.

και εναν καινουριο ssd ocz 240gb arc 100.

αυτα...

Δημοσ.

Καλοριζικα και καλοδουλευτα. Προσεχε στην εγκατασταση του επεξεργαστη και της ψυχτρας ειναι λιγο περιεργα τα AMD.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε! 

γιατι το λες? νομιζω οτι ηταν πολυ ευκολο να βγει η ψυκτρα και ο επεξεργαστης και να ξαναμπει ο καινουριος. μηπως ειναι θεμα με την μαμα ψυκτρα? γιατι με αυτην που εχω δε με παιδεψε καθολου...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...