Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη σαν καρτα γραφικων ?  Link.png Site: AsusRadeon R9 280 DirectCU II

αν και νομιζω ειναι λιγο παλια??

χωρίς να γνωρίζω τον πωλητή

θα σου έλεγα απλά να αποφύγεις τις asus στις 280/280Χ γιατί απλά πήραν τα cooler απο τις 7950/70 και τα εβαλαν στις 280/280Χ.

Ψάξε να δεις πόσα θέματα/βίντεο υπάρχουν με προβληματικές κάρτες με τέτοια συστήματα ψύξης.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εσυ δηλαδη ποια μητρικη προτεινεις που να δουλευει σωστα με 8320-8350?  γιατι απο οτι βλεπω αν τελικα ειναι η  GA-990FXA-UD3 η δικια μου τοτε δουλευουν αυτοι οι επεξεργαστες. τι πλεονεκτημα θα εχω να αλλαξω μητρικη? με τις νεες καρτες γραφικων παιζει να εχει η δικια μου μητρικη προβλημα?

να υποθεσω οτι 280 ειναι μεση λυση και η καλυτερη ειναι η 380? απο ati ποια αλλα μοντελα ειναι αξιολογα στα 200-250?

Δεν θα εχεις προβλημα αν ειναι η δευτερη που εβαλες , απλα δεν θα μπορεις να ανεβασεις πολυ.

Οχι θα ειναι ολα ενταξει.

στο μπατζετ σου ειναι η 960 αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει, καλύτερα μια 380.

Δημοσ.

Κάνε bios update στο τελευταίο και δες αν ξελοκάρει ο επεξεργαστής με το τελευταίο bios...Αν όχι θα στου πρότεινα τον 8320e στα 95 watt και όχι τον 8320 που είναι στα 125 watt...

Για κάρτα γραφικών θα πρότεινα το λιγότερο R9 380 4gb γύρω στα 250 ευρώ και το περισσότερο r9 390 γύρω στα 350-380 αν πας και για 4k τηλεόραση κάποια στιγμή

Η μητρική σου κάνεις και 2 χ 8χ crossfire και όσο ανεβαίνει η ανάλυση τόσο λιγότερη σημασία έχει ο επεξεργαστής...

Δημοσ.

τι παιζει με τα watt και λες οτι ειναι καλυτερα αυτος με τα 95watt? 

350-380ευρω ειναι παρα πολλα και δεν υπαρχει περιπτωση να παω για κατι τετοιο. τα 250 ειναι πιο εφικτο. αλλωστε τηλεοραση εχω αλλαξει πριν μερικους μηνες και δεν προκειται συντομα να παρω αλλη. 

αν ξεκλειδωσει ο επεξεργαστης θα ειναι τετοια η διαφορα που δεν θα χρειαζεται νεος επεξεργαστης που να υποστηριζει καινουρια καρτα γραφικων?

το crossfire δεν ειναι για πολλες καρτες γραφικων μαζι σε ενα pc? αυτο δεν θα το χρησιμοποιησω μιας και θα εχω σε καθε περιπτωση 1 καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Απλά λένε ότι ο 8320e κάνει καλύτερο οc και αν δεν σε ενδιαφέρει το sport καίει και λιγότερο. Αν καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τον 960t δεν θα χρειαστεις κατά την άποψη μου αλλαγή άμεσα...ίσως αργότερα όταν βγούνε οι skylake και οι zen το ξανακοιτάς...

Μην αλλάξεις πρώτα επεξεργαστή αλλά τη κάρτα γραφικών.

Ναι το crossfire είναι για 2 ή περισσότερες κάρτες γραφικών...Αν δεν χρησιμοποιήσεις ποτέ crosffire τότε ίσως όταν πήρες τη μητρική να έδωσες περισσότερα λεφτά άδικα...

Αν δεν παίζεις Multiplayer δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει να αλλάξεις άμεσα επεξεργαστή για Full HD Ανάλυση!!!

Δημοσ.

Απλά λένε ότι ο 8320e κάνει καλύτερο οc και αν δεν σε ενδιαφέρει το sport καίει και λιγότερο. Αν καταφέρεις να ξεκλειδώσεις τον 960t δεν θα χρειαστεις κατά την άποψη μου αλλαγή άμεσα...ίσως αργότερα όταν βγούνε οι skylake και οι zen το ξανακοιτάς...

Μην αλλάξεις πρώτα επεξεργαστή αλλά τη κάρτα γραφικών.

Ναι το crossfire είναι για 2 ή περισσότερες κάρτες γραφικών...Αν δεν χρησιμοποιήσεις ποτέ crosffire τότε ίσως όταν πήρες τη μητρική να έδωσες περισσότερα λεφτά άδικα...

Αν δεν παίζεις Multiplayer δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει να αλλάξεις άμεσα επεξεργαστή για Full HD Ανάλυση!!!

ευχαριστω για τις πληροφοριες

1080p σε 50''...Μάλιστα.

για γινε πιο σαφης

Δημοσ.

Ναι πέρα από το άσχημο pixel density δε ξέρω τι panel φοράει,και πως τα πάει από response times,input lag.Μόνο το πολύ άσχημο ppi αρκεί για να πεις οτι πρέπει να το σκεφτείς για monitor.

Δημοσ.

δεκτα ολα αυτα που λετε αλλα μεχρι στιγμης στα δικα μου ματια μια χαρα φενεται αυτο που βλεπω. 

αν παω ετσι θα πρεπει να αλλαξω οτι εχω για να παιξω οπως θα επρεπε συμφωνα με οτι "τρεχει" τωρα.  μακαρι να μπορουσα αλλα ειναι μετρημενα τα κουκια!

Δημοσ.

Κάνε αναβάθμιση στο bios και ξαναπροσπάθησε να κάνεις unlock τον 960t...λογικά θα πρέπει να δώσεις και τάση στο vcore και μετά βλέπουμε τι γίνεται με τον επεξεργαστή

Δημοσ.

το ποση ταση χρειαζεται που θα το δω? με το update παιζει να μου κανει τιποτα και να θελει κανα φορματ? ρωταω να προετοιμαστω αν ειναι...

επισης απο καρτες γραφικων εκανα μια γρογορη αναζητηση στις αγγελιες...

σας λεει κατι καποια απο αυτες?

Link.png Site: XFXR9 280 3GB BLACK OC EDITION

Link.png Site: GigabyteGTX 770 4gb

Link.png Site: R9280X 3X OC WindForce Gigabyte

Link.png Site: GigabyteGeForce GTX760 4GB OC

Link.png Site: SapphireVAPOR-X R9 280X 3GB OC

να αφησω αυτα τα μοντελα και να κοιταξω για κατι καλυτερο. ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η αληθεια ειναι οτι τα chipset 9xx, δεν τα πανε καλα με τους PHENOM, ουτε σε ξεκλειδωμα, ουτε και σε OC..!!! κι αυτο γιατι μαλλον ειναι σχεδιασμενα πανω στους FX. απλα εχουν συμβατοτητα με τους PHENOM.

ο δικος μου Phenom II 720 πανω στην 990ΧΑ-UD3, οταν τον ξεκλειδωνα ειχε ασταθειες και παγωνε το συστημα. ενω τωρα που τον εχω πανω σε chipset που ηταν για Phenom ΙΙ (790FX) ειναι ξεκλειδωμενος 4πυρηνος και ανεβαινει ανετα μεχρι 3,2-3,3ghz..!!!

παρ' ολα, αυτα μια προσπαθεια, δεν βλαπτει...!!!

η επομενη λυση ειναι ο 8320, ωστε να παρεις κατι παραπανω..!  

για καρτα γραφικων κοιτα -αν σε παιρνει οικονομικα- σε 290 και πανω.

αλλιως βρες 7970 και οχι R9 280/280X, καθως ειναι στην ουσια ιδιες καρτες αλλα με περισσοτερα προβληματα..!

SSD μεχρι €100, βρισκεις πολυ καλους 240-250gb. προταση μου ο ARC100

σε κατι πιο φθηνο, δεν ξερω αν αξιζει.....!

EDIT  για καρτα κοιτα και την 960 εδω http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/452578-asus-gtx-960970amd-r9-280290/

Επεξ/σία από cabdik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...