sancroth Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Καλησπερα παιδια και ευχαριστω προκαταρτικα με οσους ασχοληθουν με το θεμα μου. Εδω και 3 μερες το pc μου εχει αρχισει τις τρελες. Αρχικα σε τυχαιες στιγμες η εικονα της οθονης σκαλωνε πληρως και αλλαζαν ολα τα χρωμματα(οχι παραμορφωσεις αλλα π.χ η γραμμοσκιαση γυρω απο τον χαρακτηρα του desktop μου γινοταν μοβ ο χαρακτηρας πρασσινος η πανοπλια κοκκινομπλε κ.ο.κ ) Μετα απο 1 μερα αρχισε να μου πεταει μαυρες οθονες με γκι πλαισια,γραμμες,κυβους.παντα μαυρο και γκρι/ασπρο. Με τις μαυρες οθονες επισης η οθονη εμπαινε σε power saving mode καξ εχανα καθε ελεγχο με αποτελεσμα hard reset. Το παραξενο της υποθεσης: κανοντας boot τα linux(εχω διπλο os) δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα εκτος απο το οταν ξεκινησαν μερικες φορες παρατηρησα μοβ γραμμες για κλασματα. Τι εχω κανει: ξεσυνδεσα ολα τα κομματια απο τη μαμα,εβγαλα μπαταρια,ραμ κλπ.Δεν φανηκε να υπαρχει προβλημα με τη ραμ η cpu. Καθαρησα drivers με το προγραμμα του guru3d και περασα διαφορες εκδοσεις.Δεν εφτιαξε με καμια. Εκανα reset τα bios. Εκανα φορματ χωρις να περασω linux αυτη τη φορα και με αυθεντικα win 8.1 . Περνοντας τους drivers 343.50 που προτεινει και η nvdia ξεκινησε τα ιδια. Στο boot μαυρη οθονη τα παντα κολλανε τιποτα δεν τρεχει σωστα. Επισης πριν ξεκινησουν οι μαυρες οθονες ειχα την αναλυση τγς οθονης στα 1980.Τωρα δεν μπορω να την ανεβασω πανω απο τα 1600. Setup 8gb corsair ram,gtx 460,amd phenom 965 (αν θυμαμαι καλα), msi 790fx.
Sheogorath Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Σίγουρα είναι κάρτα γραφικών! Δοκίμασε με το msi afterburner να ανεβάσεις τάση στο Vcore την κάρτας ή να ρίξεις τα ρολόγια. Καλή τύχη!
umbrella co. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Ωρα για νεα καρτα γραφικων πιθανοτατα. Κανεις αυτο που γραφει ο sheogorath και αν εχεις τη δυνατοτητα βγαζεις την καρτα και την ελεγχεις σε ενα αλλο pc να δεις αν κανει κι εκει τα ιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα