carrypizza Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 καθε φορα που κανω root μετα απο λιγο καιρο χωρις να πειραξω κατι το system κανει crash αυτο γινεται με το cf root δεν το εχω δοκιμασει με αλλο ξερει κανεις τι παιζει?
kosmasgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εχεις περάσεις και rom ή μονο root ? Οταν λές crash το system τι ακριβώς σου βγάζει ?
carrypizza Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μονο root μου βγαζει system ui has stopped και δεν δουλευει τιποτα μετα θελει παλι περασμα της ρομ σημειωση αυτο συμβαινει μονο εαν ανοιξω το recovery mod αν μετα απο το root δεν μπω ποτε recovery mod δεν συμβαινει τι παιζει μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? μονο root μου βγαζει system ui has stopped και δεν δουλευει τιποτα μετα θελει παλι περασμα της ρομ σημειωση αυτο συμβαινει μονο εαν ανοιξω το recovery mod αν μετα απο το root δεν μπω ποτε recovery mod δεν συμβαινει τι παιζει μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? το εκανα αλλες 3 φορες με διαφορετικα odin ολα τα version αλλα παλι τα ιδια παιζει να φταει που ηταν με lollipop απτο κουτι η δεν εχει σχεση?
vrwmiaris Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μονο root μου βγαζει system ui has stopped και δεν δουλευει τιποτα μετα θελει παλι περασμα της ρομ σημειωση αυτο συμβαινει μονο εαν ανοιξω το recovery mod αν μετα απο το root δεν μπω ποτε recovery mod δεν συμβαινει τι παιζει μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? το εκανα αλλες 3 φορες με διαφορετικα odin ολα τα version αλλα παλι τα ιδια παιζει να φταει που ηταν με lollipop απτο κουτι η δεν εχει σχεση? Τσεκάρεις τα md5 του κάθε αρχείου ου κατεβάζεις;
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Πιο S5 εχεις? Την rom την περνεις απο SamMobile και την περνας με Odin? Και πιο Kernel εχεις?
carrypizza Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 λοιπον εχω το S5 G900F ναι η rom ειναι απο sammobile kernel δεν εχω πειραξει και δεν εχω κανει ποτε install xposed
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 λοιπον εχω το S5 G900F ναι η rom ειναι απο sammobile kernel δεν εχω πειραξει και δεν εχω κανει ποτε install xposed Ωραια πια kernel εχεις τωρα δωσε αριθμοπ.χ(G900FXXU1BNL2)
saruman123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Διαβασε εδω και κανε την διαδικασια οπως λεει(με δικη σου ευθυνη): http://nasirtech.blogspot.gr/2015/06/root-g900fxxu1boe5-android-50-stock.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα