Alex-V Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Επιασα στα χερια μου ενα acer aspire 5920g. Η αλοιφη τερμα ξεραμενη εβγαλα σκονες αλλαξα αλοιφη ολα μια χαρα. Ειχε 7 και εκανα clean install διοτι ειχαν αλοιωθει καποια αρχεια που χειροκινητα δεν γινοταν τιποτα. Περασα drivers updates κτλ κτλ. Το κουφο τωρα. Μια στο τοσο, χωρις να ανοιξω κατι, τερματιζει μονο του. Δεν σβηνει. Κανει μονο του τερματισμο λειτουργιας. Βγαζει το μηνυμα και σβηνει. ΤΙ παιζει?
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μήπως σου βγάζει κανένα μήνυμα ότι ο διαχειριστής θα τερματίσει τον υπολογιστή και μετράει κάποια δευτερόλεπτα ή απλά κάνει shutdown; Για το 1ο υπήρχε παλαιότερα ένας ιός που έκλεινε μια υπηρεσία και προκαλούσε τον τερματισμό. Για το 2ο, μάλλον είναι θερμοκρασία. Δες στο bios αν έχει ρύθμιση για να τερματίζει το σύστημα όταν φτάσει ο επεξεργαστής κάποια θερμοκρασία. Βάλε το openhardware monitor για να βλέπεις αν ανεβάζει βαθμούς και πόσο πάει.
Alex-V Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Mico το περιεργο ειναι οτι οι θερμοκρασιες ειναι καπως "normal". Σε idle cpu και mobo ειναι 50 και ανεβοκατεβαινει εκει. Πριν με την ξεραμενη αλοιφη χτυπουσε 90αρια!! Και μεσα 0 σκονη στο fan και στην εξοδο της ψυκτρας. Τα εχω καθαρισει ολα. Μηπως ζοριστηκε που του εβαλα 64αρι και εχει μονο 2gb μνημη? Αλλα και παλι, δεν θα πρεπε να κανει κατι τετοιο. Δεν μου εχει ξανατυχει. Εχει φαση να ειναι ο ιος που λες. Αλλα εκανα ολικο scan με πολλα προγραμματα. Malwarebytes, superantispyware, hitman και οτι αλλο ξερω. Θα δω μεσα στο bios αυτο που λες και θα βαλω και το προγραμμα να το παρατηρησω. Ειχα το speccy. Θα ενημερωσω. Και οχι δεν το βγαζει το μηνυμα που λες. Πεταει την εικονα "τερματισμος λειτουργιας" και σβηνει.
WalkerSW Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εγω δυο πραγματα μπορω να σκεφτω .. Η καποιο προβλημα με το κουμπι εκκιννησης η με το lock της οθονης! Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το κλεισιμο του pc οταν το κουμπι η κατεβαζεις την οθονη απο τα power options! Αν στρωσει βρηκες τον φταιχτη!
micos000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αν σου κάνει κανονικό τερματισμό μπορεί να είναι αυτό που λέει ο walker για το κουμπί. Πήγαινε στις επιλογές ενέργειας για προχωρημένους και δες τι επιλογή έχει όταν πατάς το κουμπί τερματισμού για το τρέχων σχέδιο. Αν έχει τερματισμό τότε απενεργοποίησε το να δεις αν φταίει αυτό.
Alex-V Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εγινε παιδες ευχαριστω. Θα το δοκιμασω και ενημερωνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα