smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 βρες ενα ups Και κανε bios update αν φοβασαι την ΔΕΗ,καλο θα ηταν να εκανες καθως καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ετσι διορθωθηκε το προβλημα σε καποιον. δεν μπορω να βρψ καθως και οι φιλοι μου δεν εχουν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 με το crashfree bios που έχει η asus δίνει οδηγίες για το πως το κάνεις ανάκτηση. να γιατί αγαπάω Gigabyte,dual bios on board και τελειώνει το θέμα το ένα αντιγράφει το άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Τώρα τι θερμοκρασίες έχεις? Βάλε μια φώτο από το hwmonitor που να φαίνονται όλες οι μετρήσεις. με το crashfree bios που έχει η asus δίνει οδηγίες για το πως το κάνεις ανάκτηση. να γιατί αγαπάω Gigabyte,dual bios on board και τελειώνει το θέμα το ένα αντιγράφει το άλλο Και εγω γιγαβυτε ειχα παλαι και ειχα την υγεια ομυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δε βλέπω να χεις πρόβλημα θερμοκρασιών αν ισχύουν τα νούμερα μέσω overdrive που πες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 τρεξε λιγο το Prime95 και δες θερμοκρασιες. αν εχεις οντως προβλημα τοτε μολις το αναψεις θα σβησει το pc. ειμαι 99% σιγουρος οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα και οτι ο μετρητης κατι βλεπει λαθος... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Ρέ παιδιά σίγουρα υπάρχει πρόβλημα είναι ζεστό το κουτί στον πάνω αερισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timuras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Τι περιμένατε να βγάζει από πίσω? Παγάκια? Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες σου. Οι 80 που βλέπεις είναι λάθος. Στο BIOS (που δεν υπάρχει περίπτωση να λέει λάθος) οι θερμοκρασίες του επεξεργαστή είναι 47-50 βαθμούς που είναι απλά τέλειοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 πιθανότατα να είναι το EPU power saving mode. εναλλακτικά αν φοβάσαι να το πατήσεις,κάθε φορά που ανοίγεις το pc άνοιξε και το overdrive,τικαρε το κυκλάκι να φύγει ο κοκκινος κυκλος και συνέχισε την δουλειά σου. Στην τωρινή κατάσταση ο επεξεργαστής σε idle συνεχίζει να δουλεύει σε μέγιστα ρολόγια/τάση. Τα settings στο BIOS μια χαρά είναι. Εγώ θα συνιστούσα για αρχή να έκανες update το BIOS της μητρικής σου. Μετά κοίταξε στα Power Options ότι έχεις την επιλογή Balanced επιλεγμένη. μετα απο αυτες τις 2 επιλογες ειναι πολυ καλυτερη η συμπεριφορα του υπολογιστη θα κανω και αυτο που ειπα φιλε επειδη θα αλλαξω κουτι θα παω στο παλιο μου bitfenix raider θα βαλω και την αλλη ψυκτρα 212 εβο και πιστευω οτι θα ηρεμησω...τωρ για να αγορασω καινουργια gpu? δεν λεει παιδια ?εσεις θα το κανατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Από την στιγμή που σε καλύπτει ο apu δεν χρειάζεσαι κάρτα. Αν έχεις 40 βαθμούς thermal margin τότε παίζεις σε καλές θερμοκρασίες και δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Θέλω να αρχίζω να παίζω σοβαρά παιχνίδια. Αλλά δεν μπορώ. Λόγο apu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Λοιπόν θα σου πω την περίπτωσή μου. Παίζω bf4 multiplayer με a8 6600k στα 4.5, τα γραφικά του στα 1013mhz και τις 1600αρες μνήμες μου στα 2133 σε ανάλυση 1366x768 όλα low με 45-50 fps average. Απορία, γιατί πήρες apu αφού ήθελες σοβαρά παιχνίδια ; Με θυσίες στα γραφικά, κλοκάρισμα στον επεξεργαστή και στα ενσωματωμένα γραφικά του και κλοκάρισμα στις μνήμες μια χαρά θα παίζεις τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά και πάλι.τελικά άλλαξα κουτί και cpu coolerέβαλα τα προηγούμενα που είχα.Αλλά έχω το εξής πρόβλημα.δεν ανοίγει καθόλου...Τι μπορεί να φταίει .ρεύμα η mobo. Πέρνει από το psu... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά και πάλι.τελικά άλλαξα κουτί και cpu coolerέβαλα τα προηγούμενα που είχα.Αλλά έχω το εξής πρόβλημα.δεν ανοίγει καθόλου...Τι μπορεί να φταίει .ρεύμα η mobo. Πέρνει από το psu... Αν αλλαξες κουτι κ δεν αναβει, μαλλον δεν συνδεσες καθολου ή συνδεσες λαθος το button power on. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smoke0man2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αν αλλαξες κουτι κ δεν αναβει, μαλλον δεν συνδεσες καθολου ή συνδεσες λαθος το button power on.Είναι έτοιμο το pc με καινούργιο κουτί και ψύκτρα...αλλά πάλι δεν το λες κρύο...έχετε καμία πρόταση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Είναι έτοιμο το pc με καινούργιο κουτί και ψύκτρα...αλλά πάλι δεν το λες κρύο...έχετε καμία πρόταση; Δηλαδη τι ακριβως περιμενεις να το ακουμπας και να παγωνει το χερι σου ? το κουτι στη καλυτερη να ειναι στη θερμοκρασια δωματιου , αν εχεις 30 βαθμους στο δωματιο ο υπολογιστης θα ειναι 30++ βαθμους Ερωτηση επειδη βαριεμαι να ψαχνω κατω απο το τροφοδοτικο υπαρχει τρυπα να π[ερνει αερα? και παλι αν υπαρχει υπαρχει αρκετη αποσταση απο το γραφειο να τραβαει αερα η μηπως ζοριζεται το psu απο της θερμοκρασιες? Γνωμη μου κανε μια δοκιμη με το τροφοδοτικο αναποδα (ο ανεμηστηρας να τραβει αερα μεσα απο το κουτι Ποσους ανεμηστηρτες εχεις στο κουτι ? με τι φορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα